Android OSSkupina pri vytvareni kontaktu?

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Kissman
Stálý androiďák
Příspěvky: 124
Registrován: stř 03. čer 2009 22:01:18
Reputace: 0

Skupina pri vytvareni kontaktu?

Příspěvek od Kissman » čtv 11. čer 2009 21:14:03

Mozna sem to prehlidl ale zkoumal jsem etn dialog od zhor adolu a nenasel jsem... Mame nasazene G1 ve firemnim prostredi a z hlediska distribuce a synchronizace kontaktu na vsechny G1 zamestnancu je potreba mit moznost zaradit kontakt do skupiny jiz pri vytvareni. Je to mozne?

edit: tak sem zjistil ze priradit kontakt do skupiny neni v 1,5 vubec mozne :roll: :shock: tak to je hodne velky fail...
Naposledy upravil(a) Kissman dne čtv 11. čer 2009 23:57:05, celkem upraveno 1 x.




Uživatelský avatar

HentaiRush
Androiďák!
Příspěvky: 343
Registrován: čtv 12. bře 2009 21:18:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio PAP5503DUO
Tablet: Prestigio PMP810TF3GBS

Re: SKupina pri vytvareni kontaktu?

Příspěvek od HentaiRush » čtv 11. čer 2009 22:06:17

Fail to možná je, ale na webu se dají skupiny organizovat daleko lépe a rychleji..
Slave of great Prestigio.


Autor tohoto vlákna
Kissman
Stálý androiďák
Příspěvky: 124
Registrován: stř 03. čer 2009 22:01:18
Reputace: 0

Re: SKupina pri vytvareni kontaktu?

Příspěvek od Kissman » čtv 11. čer 2009 22:47:41

to je sice fakt, ale u zakaznika pri jeho kategorizaci si na web tezko polezu abych si ho zapsal do telefonu :lol: to je jako kdyby chirurg na operacnim sale potreboval potreboval skalel, ale nejblizsi by byl odve patra vejs ve skladu ;)

Uživatelský avatar

HentaiRush
Androiďák!
Příspěvky: 343
Registrován: čtv 12. bře 2009 21:18:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio PAP5503DUO
Tablet: Prestigio PMP810TF3GBS

Re: SKupina pri vytvareni kontaktu?

Příspěvek od HentaiRush » čtv 11. čer 2009 22:55:02

Kissman píše:to je jako kdyby chirurg na operacnim sale potreboval potreboval skalel, ale nejblizsi by byl odve patra vejs ve skladu ;)
Tak použije pilku na kosti, to je snad jasný.. :)
Slave of great Prestigio.


Autor tohoto vlákna
Kissman
Stálý androiďák
Příspěvky: 124
Registrován: stř 03. čer 2009 22:01:18
Reputace: 0

Re: Skupina pri vytvareni kontaktu?

Příspěvek od Kissman » čtv 11. čer 2009 23:57:57

tady je takove moje dnesni shrnuti moznosti pro nasazeni G1 ve small business... http://www.pichrt.info/nasazeni-android ... prostredi/



michalr
Nové Androidě
Příspěvky: 44
Registrován: stř 03. pro 2008 14:04:36
Reputace: 0

Re: Skupina pri vytvareni kontaktu?

Příspěvek od michalr » pát 12. čer 2009 6:41:58

Zkuste jinou aplikaci na spravu kontaktu, napr. acontacts skupiny umi.
Michal
Michal
Desire (původně G1)


Autor tohoto vlákna
Kissman
Stálý androiďák
Příspěvky: 124
Registrován: stř 03. čer 2009 22:01:18
Reputace: 0

Re: Skupina pri vytvareni kontaktu?

Příspěvek od Kissman » pát 12. čer 2009 10:29:23

muzu poprosit o apk? dokud opet nepujde google apps tak se na market nedostanu :(

Uživatelský avatar

d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: Skupina pri vytvareni kontaktu?

Příspěvek od d750 » pát 12. čer 2009 14:20:34

Já osobně na skupiny používám Contacts Blast. Mam to plně odzkoušené a maximálně funkční můžu jen doporučit. http://droidmatic.wordpress.com/

Uživatelský avatar

stealthx
Androiďák!
Příspěvky: 523
Registrován: stř 19. lis 2008 21:40:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xperia RAY

Re: Skupina pri vytvareni kontaktu?

Příspěvek od stealthx » úte 29. pro 2009 14:44:10

Nevim od kdy, kde a proc, ale u me je uz mozny editovat skupiny v kontaktech (HTC Magic 1.6 - CyanogenMod 4.2.11.1).
| Xperia RAY | LauncherPro | Android 4.0.4 | DiceBall |

Uživatelský avatar

nFiX
Droid
Příspěvky: 1496
Registrován: sob 21. bře 2009 23:53:24
Reputace: 1

Re: Skupina pri vytvareni kontaktu?

Příspěvek od nFiX » úte 29. pro 2009 14:47:04

To umí nová contact.apk od Wysie

Kód: Vybrat vše

Changes:
2.21:
Added more options for the clearing of call logs. You can now clear all incoming, all outgoing or all missed calls. Thanks to xdan for the suggestion. Screenshots: http://forum.xda-developers.com/show...&postcount=325

2.2:
Fixed a tiny bug when adding/removing a contact from groups.
Reduced haptic feedback from 50ms to 30ms so your fingers are no longer hurt :P.
Implemented ability to Manage Groups. You can now Add, Delete, and Remove groups. System Groups and Starred in Android are shown, but are not editable though. Access this by pressing Menu in either Contacts or Favourites. Screenshots: http://forum.xda-developers.com/show...&postcount=308
Updated preferences, you can choose whether you are asked before deleting groups.
v dwangovi atd. to máme taky ;) ale není to počit google, takže lidi s normální ofic rom tohle nemají

Uživatelský avatar

stealthx
Androiďák!
Příspěvky: 523
Registrován: stř 19. lis 2008 21:40:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xperia RAY

Re: Skupina pri vytvareni kontaktu?

Příspěvek od stealthx » úte 29. pro 2009 14:57:17

Hlavne ze uz to jde. Ale doufal jsem, ze je to uz pridana novinka z ofic 2.0 a ono ne.
| Xperia RAY | LauncherPro | Android 4.0.4 | DiceBall |

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host