nejsem moc zběhlý (androida mám chvíli) a ve fóru jsem nic moc nenalezl.
Proto bych se chtěl zeptat - Zaujal mě ADW Launcher a Launcher PRO na mém Desire HD. Zatím mám nainstalované oboje a testuji, který mi bude více vyhovovat. Při každém stisku Home buttonu se mě alě ptá na: Dokončit akci pomocí aplikace: a bojím se, že pokud zvolím výchozí, tak už ji nezměním - nevím totiž kde se launchery spravují, když nejsou v App Draweru.
Ani jeden ze zmíněných mi nemění notifikační lištu (status bar), obrazovku pro vytáčení čísla, ani lock screen. Myslím si, že to je přítomností výchozího HTC Sense, který to přebíjí. Asi bych uměl HTC Sense odinstalovat, ale už nevím jak bych jej vrátil zpět (bez wipe) - jelikož na Marketu není.
Můj dotaz tedy zní
* opravdu zmíněné prvky (lock screen, status bar, atd.) zůstali z HTC Sense, nebo je tyto launchery nemají odlišné?
* kde se dají nastavené výchozí aplikace pozdějí měnit? Zajímá mě především výchozí launcher po stisku tlačítka Home, ale asi to bude stejné jako například prohlížeč při přechodu na www, nebo video a mp3 přehrávače... (?)
* je možné HTC Sense dlouhodobě zrušit a používat jiný bez jeho odinstallování?
* pokud jej neodinstaluji, bude se mi po restartu telefonu spouštět Sense nebo výchozí?
* pokud je třeba, nebo lepší, HTC Sense odinstallovat, jde poté vrátit zpět bez wipe? Jak?
Předem děkuji za jakékoliv odpovědi a rady. Pokud se to někde řešilo (takto podrobně), tak mě prosím nasměrujte - vážně jsem tu nic nenašel

P.S.: Chci se vyhnout ROOTu.