Android OSSloučení aplikací z více Google účtů.

Odpovědět
Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
drak
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: sob 02. říj 2010 21:58:43
Reputace: 0

Sloučení aplikací z více Google účtů.

Příspěvek od drak » pát 08. dub 2011 8:55:31

Při testování různých ROM jsem používal i různé google účty, aby se mi to nepletlo..
To má za následek, že postupem času jsem nakoupil na různe účty různé placené aplikace. Je možné je nějak "sestěhovat" na stejný účet (spíše stejnou ROM)? Napadá mě:

* Přihlásit se postupně na oba účty a placené aplikace si stáhnout. Tím ale budu mít vždy nainstalovanou nějakou placenou, kterou nebude mít příslušný Market označenou, což může vyhodnotit jako krádež a podniknout nějaké kroky.

* Zaregistrovat si oba Google účty současně. Mohlo by se to chovat tak, že se oba co se týče aplikací, spojí. Máte s tím někdo zkušenosti? A do kterého účtu se budou poznačovat nově koupené aplikace?

Díky.




Uživatelský avatar

Pavel Vlasák
Androiďák!
Příspěvky: 369
Registrován: ned 06. čer 2010 11:35:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S3 Neo
Bydliště: Pardubice

Re: Sloučení aplikací z více Google účtů.

Příspěvek od Pavel Vlasák » pát 08. dub 2011 9:32:59

...nebo nevíte zda je možné přenést koupené aplikace z jednoho účtu na druhý?


locutus
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: čtv 06. kvě 2010 17:49:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire S
Rom: Android 4.0.4

Re: Sloučení aplikací z více Google účtů.

Příspěvek od locutus » pát 08. dub 2011 11:57:11

Přesun koupených aplikací mezi účty by mě zajímal taky.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
drak
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: sob 02. říj 2010 21:58:43
Reputace: 0

Re: Sloučení aplikací z více Google účtů.

Příspěvek od drak » sob 09. dub 2011 22:15:29

Přesunout aplikace z jednoho účtu na jiný by se hodilo i mě.

Zatím jsem zkusil přidat do telefonu druhý účet, na kterém mám koupené další aplikace. V Marketu jsou ale ty aplikace z druhého účtu zobrazeny jako nekoupené. Zkusil jsem první účet odebrat, aby mi tam zůstal jen ten druhý a Market si ho "všiml". Při odebírání toho výchozího účtu ale začal Android řvát, že to takhle nejde, protože ho používá a jediná možnost je přehodit mobil do továrního nastavení... To už jsem si ale netroufl... (google účet používám jen pro market, žádné kontakty, kalendář, atd..)

Není to žádná tragédie, na druhém účtu mám koupeno za pár stovek, tak to případně dokoupím znovu. Jde mi hlavně o nějaké nastavení testovacího módu pro zkoušení jiných ROM... Používáte tam rozdílné nebo stejné účty? Nemá pak Marker při stejných účtech zmatky, co kde je, když mám na každé ROM jiné aplikace?

Uživatelský avatar

NaTuRaL
Androiďák!
Příspěvky: 510
Registrován: čtv 29. dub 2010 23:40:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Desire

Re: Sloučení aplikací z více Google účtů.

Příspěvek od NaTuRaL » úte 12. dub 2011 0:18:24

no osobne se v pravu moc nevyznam , ale podle toho co se vsude pise je aplikace vazana na ucet googlu, a migrovani mezi ucty v tom pripade neni mozne, pokud by to bylo mozne, neni problem tuto aplikaci prevadet do nekonecna, z cehoz by mohl vzniknout nemaly problem vsem (3) zainteresovanym stranam: google, prodavajici, kupujici
osobne na testovani pouzivam 1 ucet
duvod : zadam ucty, a sync a vetsinou se mi stahnou aplikace co jsem mel pred tim naistalovane (95%), obnovim popripade nejake veci (sms) a funguju, nastaveni cca 2 hodiny a nic neresim alespon vidim jak to beha, kdyz mam v tak nejak vse po kupe.



hfx9
Robot
Příspěvky: 989
Registrován: čtv 08. dub 2010 20:47:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Nexus
Twitter: hfx9
Tablet: Nexus 7
Rom: JB 4.1.1

Re: Sloučení aplikací z více Google účtů.

Příspěvek od hfx9 » úte 12. dub 2011 7:53:59

Taky ted resim otazku presunu aplikaci mezi ucty:
Mam jeden google ucet soukromy a ted jsem si svoji domenu prevedl pod google apps a tak bych chtel soukromy ucet zrusit a zacit vyuzivat ten z google apps ve tvaru jmeno@mojedomena.cz, jenze jsem nenasel zadnou moznost prevodu aplikaci mezi google ucty.

Pokusim se oslovit primo google jestli je to vubec u nich mozne, nebo jestli uvazuji o zprovozneni teto funkce. Uvidime co napisi ;)
PHONE: Oneplus One - ROM: CM11s

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti