Android OShovor přes HF při navigaci "na pozadí"

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
kubis11
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Samsung S10e BeyondROM V6.5 (A10)

hovor přes HF při navigaci "na pozadí"

Příspěvek od kubis11 » stř 13. dub 2011 17:30:47

Předem sorry za pojmenování Topicu, ale nevěděl jsem jak jednoduše to nazvat. Popíšu situaci. V autě mi na telefonu běží navigace a telefon je ještě přes BT připojen k HF (buď na rádiu nebo bondovka). Při příchozím hovoru zmizí navigace a objeví se volající (sem je to ok) - po přijetí hovoru ale stále zůstává na telefonu kontakt, místo toho, aby telefon přeskočil zpět na navigaci. Dokonce se to chová tak, že telefon zruší trvalé podsvícení , které je nastaveno v navigaci pokud je telefon na napájení, takže během hovoru se vypne displej a po ukončení hovoru musíte namáčknout Powerbutton aby se rozsvítil. Dodám, že pokud máte bondovku podporující A2DP, tak do hovoru vám navíc kecá navigace, což je dost rozčilující. (pokud samozřejmě během hovoru podržím domeček a přepnu na navigaci, tak to funguje správně, ale nepřijde mi to pohodlné, mělo by to být default)
Takže má otázka tedy zní, je možné někde nastavit, aby po přijetí volajícího telefon ihned přeskočil na němou navigaci (to je mimochodem standardní postum u Symbianu S60)?
Ještě mě trápí, že během navigace (možná vždy když je rozsvícený displej) nefunguje stavová dioda (tedy u Motoroly Defy). Když mám telefon v kolíbce a na drátu, tak ho furt sebou netahám. Zvlášť když se motám jenom kolem auta. Lze někde nastavit, aby byla v akci stále?
Máte pro mě někdo řešení?

Žádná odpověď? To znamená, že jsem svůj dotaz nesrozumnitelně napsal nebo že je to na androidu "normální"?

Díky Kubis

Autor tohoto vlákna
kubis11
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Samsung S10e BeyondROM V6.5 (A10)

Re: hovor přes HF při navigaci "na pozadí"

Příspěvek od kubis11 » pon 18. dub 2011 13:36:20

ahoj, pokud mi není pomoci, můžete někdo prosím potvrdit, že takto podivně HF vs. Navi funguje standardně. Díky

Odpovědět

Zpět na „Android OS“