Android OSautomaticke stahovani market

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Lister
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: G1

automaticke stahovani market

Příspěvek od Lister » pát 15. dub 2011 1:51:18

Zdravim,
mam problem, prochazim romky a hledam tu nejvhodnejsi, prave se mi povedlo ji najit, ale zacal mi delat problem android market. Po pripojeni ok, stahl jsem si co chtel, ale po chvili zacal stahovat tunu aplikaci, ktere jsem testoval na stare romce. Muzete, prosim, nekdo poradit, jak se to da vypnout? prave se mi tam nasackovalo 20 aplikaci samo od sebe a nezbyvy mi nic jineho, nez je nechat nainstalovat a pak jednu po druhe odinstalovat. Mam tuseni, ze to ma co delat s gmail uctem, cili idealni by byl odkaz, kde se to tam odklikat (vymazat).

Diky

PS.: odpoved na prvni otazku - ano, hledal jsem, ale asi me nenapadaji spravne tagy...

Krokodyl
Droid
Typ mobilu / ROM: Honor 7
Tablet: Samsung T535 GALAXY Tab4 10.1
Kontaktovat uživatele:

Re: automaticke stahovani market

Příspěvek od Krokodyl » pát 15. dub 2011 7:22:40

Je to vlastnost systému, Marekt si prostě pamatuje na tvém gmail účtu které aplikace jsi měl nainstalované.
Nezbyde ti než nepotřebné aplikace průběžně odebírat, aby se ti při změně rom neinstalovaly nepotřebné aplikace.
zálohovat ZálohovaT ZÁLOHOVAT

Autor tohoto vlákna
Lister
Nové Androidě

Příspěvek od Lister » pát 15. dub 2011 14:03:25

diky za odpoved, to jsem pochopil proc to tak je, spis by me zajimalo, kde se to da na googlu nastavit... 100% to musi jit protridit stejne jako kontakty, google nedela veci nedomyslene.

Krokodyl
Droid
Typ mobilu / ROM: Honor 7
Tablet: Samsung T535 GALAXY Tab4 10.1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krokodyl » pát 15. dub 2011 14:10:29

Jediný vstup na seznam aplikací je přihlásit se na https://market.android.com/ svým gmail účtem a v "Můj účet služby Market" je historie stažných aplikací. Nikde jsme neobjevil že by šel seznam editovat.
zálohovat ZálohovaT ZÁLOHOVAT

Autor tohoto vlákna
Lister
Nové Androidě

Příspěvek od Lister » pát 15. dub 2011 21:56:51

jj presne na tom jsem skoncil taky... ale seznam tam je... ale pravda, ze toto mi bere vsechyn iluze... ale maji dobry napad, takze asi si hold budu davat bacha a aplikace odinstalovavat. Kdyby mel nekdo jeste nejaky napad, sem s nim, kazdopadne dekuji.

Odpovědět

Zpět na „Android OS“