Android OSAndroid a HTC Touch Diamond

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Wicked
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: ned 20. úno 2011 17:56:42
Reputace: 0

Android a HTC Touch Diamond

Příspěvek od Wicked » ned 17. dub 2011 13:24:31

Zdravím všechny :-)

Měl bych na Vás pár dotazů týkající se meho HTC a Androida:

- kdyz pustím klasicky Androida prez Haret.exe vse je funkcni
- obcas se me stane, ze zamrzne displej a ja ho musim poslepu odemknout
- strasne se telefon prehriva, i kdyz je nepouzivanej, hreje se
- baterka me vydrzi cca 12hodin
- jelikoz mam Androida na karte a poustim to prez haret, nemuzu vyuzivat dal kartu atd.

Chtel bych se zeptat, jak udelam Androida jako hlavni system? Uplne smazat Windows Mobile a místo toho tam dát Androida?

Všem zatím děkuji a prosím :help:




Uživatelský avatar

PL113
Droid
Příspěvky: 1539
Registrován: stř 04. lis 2009 9:06:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S

Re: Android a HTC Touch Diamond

Příspěvek od PL113 » ned 17. dub 2011 13:38:14

neporadím ti, ale připrav se na to, že tě tu s tím každej pošle tam, kam slunce nesvítí - a nemyslím xda. Dávat android na telefon, který byl vyrobený ještě předtím, než nějaký android byl, je masochismus.


Autor tohoto vlákna
Wicked
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: ned 20. úno 2011 17:56:42
Reputace: 0

Re: Android a HTC Touch Diamond

Příspěvek od Wicked » ned 17. dub 2011 14:44:02

Proč masochismus?

Když jsem si koupil nový notes, byly tam Windows :-) Taky jsem i tam dával Linux a to to tam "nepatří" :-)

Uživatelský avatar

PL113
Droid
Příspěvky: 1539
Registrován: stř 04. lis 2009 9:06:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S

Re: Android a HTC Touch Diamond

Příspěvek od PL113 » ned 17. dub 2011 16:38:53

Je to jednoduchy...srovnej hw nejslabsi telefon s androidem-hadam G1 a to.... zkusit na xda,ale android bezi tragicky na touch hd,natoz na touch diamd touch diamond. Android neni jako linux na pc,ale spis jako vista/7,ktery potrebujou nejaky vykon. Muzes to zkusit ale android bezi tragicky i na hw silnejsi touch hd....natoz touch diamond. Ztrata casu...tot muj nazor a asi i vetsiny


Autor tohoto vlákna
Wicked
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: ned 20. úno 2011 17:56:42
Reputace: 0

Re: Android a HTC Touch Diamond

Příspěvek od Wicked » ned 17. dub 2011 16:43:59

Jako ja na tom jedu :-) a nerekl bych, ze je to tragicke! Jen jsem mel proste par otazek :-)


Uživatelský avatar

007ToMMaS
Robot
Příspěvky: 771
Registrován: úte 26. říj 2010 19:21:17
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Android a HTC Touch Diamond

Příspěvek od 007ToMMaS » ned 17. dub 2011 19:42:40

je to jednoduché... na XDA najdeš rom ktorú flaschneš a budeš mať Android ako hlavný systém....


Autor tohoto vlákna
Wicked
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: ned 20. úno 2011 17:56:42
Reputace: 0

Re: Android a HTC Touch Diamond

Příspěvek od Wicked » ned 17. dub 2011 19:55:49

Ja jsem právě hledal, ale nikde jsem nic nevyhledal :-( flashovat romku neznam (jeste jsem to nedelal).

Mohl by me nekdo prosim trosku s tim pomoci?

Uživatelský avatar

007ToMMaS
Robot
Příspěvky: 771
Registrován: úte 26. říj 2010 19:21:17
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Android a HTC Touch Diamond

Příspěvek od 007ToMMaS » ned 17. dub 2011 20:00:05

flaschuje sa pomocou ruu súboru...ale musíš mať telefon odblokovaný pre flaschovanie... najdi si neaké fórum ktoré sa zaoberá WM a hlavne HTC Diamond... kedysi som ho vlastnil... ale nepamätám si ako sa všetko robilo... tak neaké forum ti poradí... pozri si správu...

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti