Android OSProblem s vypnutim netu

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
faceman
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: úte 19. dub 2011 20:37:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy 3

Problem s vypnutim netu

Příspěvek od faceman » úte 19. dub 2011 20:40:51

zdravim, chcel by som sa opytat ze ako vypnem pripojenie netu, telefon sa mi stale pokusa pripojit na net(nemyslim wifi). hore v panely mi ukazuje pismeno E v modrom ramceku s takymi sipkami. vopred dakujem... :) mam samsung gt i8501 android 2.1





psychoSVK
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: pát 15. dub 2011 13:25:36
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: x10 family

Re: Problem s vypnutim netu

Příspěvek od psychoSVK » úte 19. dub 2011 21:30:41

Ak sa ti enche chodiť do nastavení, tak si stiahni widget extended controls, resp 2G-3G On Off, alebo nejaký iný na zapínanie 2G/3G.


Autor tohoto vlákna
faceman
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: úte 19. dub 2011 20:37:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy 3

Re: Problem s vypnutim netu

Příspěvek od faceman » stř 20. dub 2011 8:45:54

no ved to, ja mam zapnute iba 2G. ale mne sa neukazuje ta ikonka kde je 3G, mne sa tam ukazuje E. (je v takom istom modrom ramceku akurat namiesto 3G je to E.)

Uživatelský avatar

Pedro1
Droid
Příspěvky: 1367
Registrován: čtv 20. led 2011 21:35:42
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Huawei Honor 8
Rom: stock

Re: Problem s vypnutim netu

Příspěvek od Pedro1 » stř 20. dub 2011 13:31:07

faceman píše:no ved to, ja mam zapnute iba 2G. ale mne sa neukazuje ta ikonka kde je 3G, mne sa tam ukazuje E. (je v takom istom modrom ramceku akurat namiesto 3G je to E.)
Cus, to E znamena EDGE a to je 2G. A vypnout by to melo jit dlouhym podrzenim spousteciho tlacitka a vybranim volby"mobilni sit", jestli to je podporovane i samsungu, mam desire, tak nevim.

Pedro1


646443
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: pon 25. led 2010 14:58:22
Reputace: 0

Re: Problem s vypnutim netu

Příspěvek od 646443 » ned 24. dub 2011 23:03:12

No takze sa pridam k problemu (mozno je to ten isty)

Nemam mobilne data a na net sa pripajam prostrednictvom WiFi, a v poslednej dobe mi to zacalo robit :

Mam vypnute mobilne data v mobile, chcem sa pripojit na net (prehliadac, market) tak mi to na hornej liste zacne ukazovat Edge a pritom su mobilne data vypnute. Vobec sa nepripoji... a ostane mi to E svietit.... i ked vypnem/zapnem Wifi a mobilne data...
Funguje to potom az po nejakom case ked sa opet snazim pripojit ... chvilu to "bojuje" (snazi sa pripojit cez mobilne data) a potom to zmizne a pripoji sa uz normalne cez Wifi a opet to ide chvilu bez problemov....
MDA T-Mobile G2 Touch - Htc Hero Android 2.1


Uživatelský avatar

Pedro1
Droid
Příspěvky: 1367
Registrován: čtv 20. led 2011 21:35:42
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Huawei Honor 8
Rom: stock

Re: Problem s vypnutim netu

Příspěvek od Pedro1 » úte 26. dub 2011 11:19:18

Cus, podival bych se do nastaveni WIFI na prepnuti wifi signalu na mobil.data. A dela to od zacatku, nebo to zacalo delat po nejake dobe? Pokud by to prepnuti nepomohlo, udelal bych WIPE, ale prijdes o vse, co mas v telefonu a pokud i to ne, tak reklamaci, nebo prehrat jinou rom :roll:

Pedro1


646443
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: pon 25. led 2010 14:58:22
Reputace: 0

Re: Problem s vypnutim netu

Příspěvek od 646443 » úte 26. dub 2011 11:36:54

Mam tam oficialnu rom, nic upravovane a zacalo mi to robit asi za posledny mesiac.
Mozno len nejaka aplikacia mi nieco rozstelovala...
Teraz napr. 2-3 dni je vsetko bez problemou, pokial to opet zacne, tak to asi zacnem riesit "tovarnim resetom" a potom sa uvidi...
MDA T-Mobile G2 Touch - Htc Hero Android 2.1

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host