Android OSZtráta signálu - Samsung GT-I5800

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
yacopsae
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy 3 GT-I5800

Ztráta signálu - Samsung GT-I5800

Příspěvek od yacopsae » čtv 28. dub 2011 9:29:22

Zdravim,

od Vánoc jsem asi do konce ledna měl telefon Samsung GT-I5800 a fungoval bez problémů, GPS signál se chytal a signál oparerátora nevypadával. Koncem ledna 2011 mi ho ale ukradli. Tak jsem si znovu koupil, ten samý model a stále mám problémy s vypadáváním signálu, což občas nepochopitelně způsobuje, že mi ani nedojdou zprávy odelsáné na mé číslo, když jsem byl nedostupný a nebo dojdou a několik hodin později. Dále mám problém s GPSkou, snad se mi ještě nepovedlo, aby se mi podařilo chytit GPS signál a třeba v Google maps zjistit (Moje poloha), kde vlastně jsem.

Na telefonu je nahraná verze 2.1 a Samsung, ještě nebyl schopný vydat pro tento telefon verzi 2.2. Myslíte, že jde o softwarový problém, který by se dal opravit přeinstalací nebo nahráním nové verze systému a nebo se mám uchýlit k reklamaci. Jinak telefon byl koupen u czc.cz.

Předem díky za jakékoliv reakce.

Nery
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Zenfone 3
Tablet: Asus Zenpad 8

Re: Ztráta signálu - Samsung GT-I5800

Příspěvek od Nery » sob 30. dub 2011 22:20:06

Hmm, tak bych řekl že se jedná o typické závady tohoto modelu, které by měl každý seriozní výrobc řešit nějakým updatem. Bohužel Samsung se k ničemu nemá... GPS si dáš do pořádku stažením aplikace GPS Booster z marketu. A výpadky signálu lze vyřešit přepnutím režimu sítě do 2G .

Autor tohoto vlákna
yacopsae
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy 3 GT-I5800

Re: Ztráta signálu - Samsung GT-I5800

Příspěvek od yacopsae » úte 03. kvě 2011 11:52:53

Díky za odpověď. GPS aplikaci jsem už zkusil a funguje a co se týče přepnutí sítě do 2G, tak to asi dělat ani nebudu, to by šlo proti smyslu celýho telefonu. Jinak chápu správně, že jde s největší pravděpodobností o softwarovou chybu? Jde mi o to, jestli by to třeba instalace novější verze systému vyřešila, nebo existuje i nějaký jiný způsob, jak se s těmito problémy vypořádat. Díky.

Odpovědět

Zpět na „Android OS“