Android OSNastavení primárních kontaktů v telefonu

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
bendarrr
Nové Androidě

Nastavení primárních kontaktů v telefonu

Příspěvek od bendarrr » čtv 28. dub 2011 12:50:09

Zdravím, vlastním HTC desire S, potřeboval bych nastavit v telefonním seznamu u kontaktu vždy primární kontakt (číslo, na které budu automaticky volat, když vytočím daného člověka)- mám např. u jednoho člověka 3 telefonní čísla...lze to nějak zařídit? Díky

oťas
Nové Androidě

Re: Nastavení primárních kontaktů v telefonu

Příspěvek od oťas » čtv 28. dub 2011 13:00:49

No jistě navolíš kontakt-jestli má více telefonů- podržíš na něm prst a objeví se ti tabulka , co chceš s tím číslem udělat. Dáš primární a je hotovo. To samé s majlovými kontakty. :lol:

spartakcz
Stálý androiďák

Příspěvek od spartakcz » čtv 02. čer 2011 19:08:35

Tak se musím podělit také o zkušenosti. Přesně jak je zde popsáno, přes nabídku, zvolit primární kontakt, synchronizuji s Outlookem a je to. Bohužel pokud člověk následně synchronizuje kontakty opětovně v telefonu (další zadání primárních čísel) a opětovně synchronizuji skrze HTC Sync s Microsoft Outlook 2007, opět se vše vrátí tam (na začátek), kde to bylo před prvními úpravami kontaktů, tudíž primární kontakty opět nejsou zvoleny...:-(

Nemá někdo nějaké řešení, jak případně v kontaktu v Outlooku přímo nastavit primární kontakt...?

shiftik
Nové Androidě

Příspěvek od shiftik » ned 18. zář 2011 17:53:51

Používám HTC Desire Z teprve od včerejška a zjistil jsem, že u všech kontaktů mám primární číslo nastavené na pevnou linku a ne na mobil. Může mi někdo poradit, jak se dá změnit aby za výchozí považoval mobil?

ZeKe
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Honor 20 Pro / AOS 10 stock

Příspěvek od ZeKe » ned 18. zář 2011 21:16:52

Zrejme jedine jednotlive pres Lide - otevrit kontakt - dlouze tapnout na to cislo co bys chtel nastavit jako vychozi - Nastavit jako primarni cislo. Plosne pro vsechny kontakty (jak bys to asi chtel, to podle mne nejde).

- nepouzivam Lide ani Telefon, ale takto by to snad melo fungovat

Odpovědět

Zpět na „Android OS“