Android OS02 active

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
doskyna
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: sob 07. kvě 2011 17:50:48
Reputace: 0

02 active

Příspěvek od doskyna » úte 10. kvě 2011 16:56:19

Ahoj,
pořídila jsem si nový telefon s androidem (konkrétně HTC Wildfire S). Na svém starém mobilu jsem používala službu O2 active, která je od O2 zdarma (ať už na vyhledávání spojení mhd, počasí atd.). Zatím se mi ale nedaří to nějak rozběhnout na svém novém mobilu (když povolím mobilní síť, automaticky se mi vše aktualizuje atd., když jí zakážu, tak mi nejde načíst ani o2 active). Jde to nějak? O datovém balíčku internetu v mobilu neuvažuju, protože jsem skoro vždycky tam, kde je wi-fi, O2 active využívám pouze výjimečně, ale stejně ho potřebuju.

Prosím o radu...dík :)




Uživatelský avatar

MrPedro
Robot
Příspěvky: 1248
Registrován: sob 31. led 2009 18:26:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: G1 + SE X 10 mini + Nexus S + Huawei D2 + XNote 4G
Mobil 2 / ROM: RR-N-v5.8.3
Twitter: mrpedrocz
Tablet: Ainol Novo 7 Paladin, Acer Iconia tab A71
Bydliště: Teplice

Re: 02 active

Příspěvek od MrPedro » úte 10. kvě 2011 19:06:58

Bohuzel, bud O2 Active s datovym tarifem nebo nic.
.:. XIAOMI Redmi Note 4g .:. RR-N-v5.8.3 .:. root .:. MIUI .:. Vodafone .:.


Autor tohoto vlákna
doskyna
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: sob 07. kvě 2011 17:50:48
Reputace: 0

Re: 02 active

Příspěvek od doskyna » úte 10. kvě 2011 21:26:19

to neexistuje nějaká aplikace, která by zakázala všechny tyhle automatický aktualizace a povolila by jenom prohlížeč (ve kterym bych samozřejmě byla jenom na těch bezplatnejch stránkách o2 active)?
Když bych potom chtěla třeba na wifi, tak bych tu aplikaci vypla a všechno by jelo jak ma...

Uživatelský avatar

MrPedro
Robot
Příspěvky: 1248
Registrován: sob 31. led 2009 18:26:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: G1 + SE X 10 mini + Nexus S + Huawei D2 + XNote 4G
Mobil 2 / ROM: RR-N-v5.8.3
Twitter: mrpedrocz
Tablet: Ainol Novo 7 Paladin, Acer Iconia tab A71
Bydliště: Teplice

Re: 02 active

Příspěvek od MrPedro » úte 10. kvě 2011 21:37:32

Existuje, ale podminkou je provedeny root na telefonu.
.:. XIAOMI Redmi Note 4g .:. RR-N-v5.8.3 .:. root .:. MIUI .:. Vodafone .:.


babyboar
Nové Androidě
Příspěvky: 37
Registrován: pon 06. zář 2010 19:54:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire

Re: 02 active

Příspěvek od babyboar » úte 10. kvě 2011 21:39:50

Nevím jak teď, ale dřív bylo O2 active jen wapové a WF wap nepodporuje.



davids8044
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: úte 18. kvě 2010 7:48:50
Reputace: 0

Re: 02 active

Příspěvek od davids8044 » ned 19. čer 2011 15:30:01

doskyna píše:Ahoj,
pořídila jsem si nový telefon s androidem (konkrétně HTC Wildfire S). Na svém starém mobilu jsem používala službu O2 active, která je od O2 zdarma (ať už na vyhledávání spojení mhd, počasí atd.). Zatím se mi ale nedaří to nějak rozběhnout na svém novém mobilu (když povolím mobilní síť, automaticky se mi vše aktualizuje atd., když jí zakážu, tak mi nejde načíst ani o2 active). Jde to nějak? O datovém balíčku internetu v mobilu neuvažuju, protože jsem skoro vždycky tam, kde je wi-fi, O2 active využívám pouze výjimečně, ale stejně ho potřebuju.

Prosím o radu...dík :)

Dobrý den,

i když je tato diskuze již stará. Tak 02 Active lze používat bez dat od operátora. Lze se na ně připojit přes wifi z telefonu. Takto to mám já.
Abych neserfoval přes data operátora tak jsem si nainstaloval prográmek No APN a ten mi zabrání stahování dat přes 02.
Takže stačí se s telefonem přihlásit na wifi síť a v internetovém vyhledávači zadat adresu 02 Active. (každou chvíli se mění, takže hledejte přesnou adresu přes google.cz) stačí zadat najít 02 wap a vyběhne na Vás odkaz.
02 Active funguje na 80%. Pokud využijete wifi tak nejde využívat nějaké operátorské služby, jako stažení vyzvánění nebo facebook SMS atd... prostě to co není vázáno na sim kartu jde použít volně.
Vyzkoušeno na SE X10 CZ - operátor Telefonica.

David

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host