Jelikož se mi i při nainstalování DxTopu stále resetuje plocha, či spíše je ukončena při používání jiných programů s jedinym možným vysvětlením a to je nedostatek RAM (co jsem zkoušel tak je to jen o pár mega, ale těch pár chybí) , tak jsem po tom začal pátrat...
RAM by zařízení mělo mít 192mb, což je v poho, a jako letitý uživatel WM je mi jasné, že celých 192 pro uživatele to nebude, nějakých 16-32mb zblajzne pagepool (předpokladám, že android ho musí používat taky), něco si vezme systém, takže uživateli by mohlo reálně zůstat něco kolem 90- 100mb pro běh aplikací, také krásná hodnota, nemýlím-li se??
Na to mám otázku, kde to potom kruci je???

Resetnu G1, čili spustí se service, dxtop a na něm pár plug-inů a RAMka je plná... Jednou věcí je, že Dx memory monitor mi v tomto stavu ukazuje nějakých 22Mb volné RAM, což je sice hodně málo, ale na spuštění jednoduché aplikace to stačí, i tak ale většinou DxTop(1.6.7) hodí po návratu na plochu reset..
Za druhé, když vlezu to terminálu a vyjedu si "free" - hodí mi to celkovou RAM 99,9mb, a z toho volných většinou 1-3mb, což vysvěltuje chování systému mnohém více než 22mb volné RAM...
Fakt je to děsný po návratu třeba jen z SMS čekat 5/10s než se Dx znovu spustí...