Android OSsynchronizace

Autor tohoto vlákna
spooak
Nové Androidě

synchronizace

Příspěvek od spooak » sob 27. čer 2009 11:36:15

Zdravím lidi.
Mám jeden dotaz. koupil jsem si HTC Magic a potřebuji synchronizovat.
Na účet google to je v pohodě, ale potřebuji synchronizovat google účet s outlookem 2003
Jeden prográme jsem již zkoušel, ale to nefungovalo. Zdvojovalo to údaje atd.
Mohl by my někdo poradit.
Díky moc

ge0rge
Droid
Kontaktovat uživatele:

Re: synchronizace

Příspěvek od ge0rge » sob 27. čer 2009 17:19:28

to se dela jinak ... nesynchronizuje se s nejakym outlookem ale s uctem na serveru exchange na ktery si outlook data uklada (to je stejna logika jako pri synchronizaci standardniho emailu, tu taky neprovadis s nejakym thunderbirdem ale se servery pop3,smtp/imap) ... synchronizace se pravidelne provadi pres internet , nemusis byt pripojen zadnym kabelem, nemusis byt v dosahu konkretniho pc ... administratori vasi firemni site musi webovy pristup a pristup z chytrych telefonu obecne na exchange serveru povolit ale to nastesti delavaji bezne a bez problemu, pak to funguje paradne

FutureMillennium
Nové Androidě

Příspěvek od FutureMillennium » úte 07. črc 2009 9:37:39

Taky jsem to řešil, je to vlastně mnohem jednodušší, než se zdá! Stačí si stáhnout aplikaci HTC Sync přímo z podpory HTC (třeba tady http://www.htc.com/au/SupportViewNews.a ... ews_id=169 dole zvolit HTC Sync (.zip)) a potom připojit telefon kabelem a synchronizovat.

mata
Nové Androidě

Příspěvek od mata » čtv 09. črc 2009 13:18:29

FutureMillennium píše:Taky jsem to řešil, je to vlastně mnohem jednodušší, než se zdá! Stačí si stáhnout aplikaci HTC Sync přímo z podpory HTC (třeba tady http://www.htc.com/au/SupportViewNews.a ... ews_id=169 dole zvolit HTC Sync (.zip)) a potom připojit telefon kabelem a synchronizovat.
No to si děláte legraci. To je zpráva století! Já pořád hledám jak jednoduše sychronizovat.. ale kouknout na web HTC mě nenapadlo.

mata
Nové Androidě

Příspěvek od mata » čtv 09. črc 2009 14:32:51

Dodrzel jsem postup na HTC.com pro Vista a nejak to nejde. Wincky mi najdou zarizeni HTC Android, ale HTC Sync hlasi ze je odpojen. Reset mobilu i PC a bez vysledku.

Lui
Nové Androidě

Příspěvek od Lui » pát 10. črc 2009 0:01:01

Oproti vetsine mam asi problem. Odmitam data ve svem telefonu sverit Google. Existuje nejaka synchronizace napr s Outlookem nebo export a import do CVS?

Diky Mirek

mata
Nové Androidě

Příspěvek od mata » pát 10. črc 2009 10:17:34

mata píše:Dodrzel jsem postup na HTC.com pro Vista a nejak to nejde. Wincky mi najdou zarizeni HTC Android, ale HTC Sync hlasi ze je odpojen. Reset mobilu i PC a bez vysledku.
Mohl by mií s tímto někdo pomoct? Doufám, že to vyřeší problém se synchronizací přes gmail, když se bude vše řešit napřímo přes program HTC Sync, ale nějak to zatím nejde- teda nenajde telefon.

Díky za radu.

Honza
Stálý androiďák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza » stř 15. črc 2009 22:44:53

Ahoj,

čekám na HTC Hero, ale jak se všude dočítám, bude problém ho synchronizovat s MS Outlookem :-/ opravdu není nějaký snadný způsob jak synchronizovat kontakty a kalendář podobně jako s ActiveSync pro WM ?

Díky za info!

huskye
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: SE Xperia pro MK16i

Příspěvek od huskye » čtv 16. črc 2009 9:54:49

tak ta synchronizace od HTC nefunguje. škoda že je jen pro magic, s naší g1 to nefrčí... :-(
škoda, to je přesně ten program co bych potřeboval :-)
Trochu jsem se té G1 bál, ale byla skvělá, neni nad hardwarovou klávesnici :-) a Xperia pro je pro mě další G1 ;-)

ge0rge
Droid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ge0rge » čtv 16. črc 2009 10:02:08

jsem tu jediny komu na romce z HTC Magic portovane pro G1 funguje synchronizace s outlookem naprosto bez problemu ? Jedine co bylo potreba, vyplnit spravne domenu dostupnou pres net, jmeno heslo ... pak zavolat informatikum aby mi povolili web pristup k outlooku a ze smartfounů (totez delaji pro wm telefony pokud to ma fungovat takze v tom maji grif) a ... jede to. Synchronizuju kontakty, maily a kalendar, s firemnim exchange pres internet...

resp. synchronizoval jsem nez mi g1 odesla na vecnost, ale to je jina historka

---

mozna je problem v tom jak chapeme synchronizaci s outlookem, nekdo to dela pres internet (to funguje skvele) a jiny se o to mozna pokousi kabelem, to mi pripadne jako nesmysl

Honza
Stálý androiďák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza » čtv 16. črc 2009 16:00:46

ge0rge píše:
...........
---

mozna je problem v tom jak chapeme synchronizaci s outlookem, nekdo to dela pres internet (to funguje skvele) a jiny se o to mozna pokousi kabelem, to mi pripadne jako nesmysl
No já se v tom už trochu ztrácím, ale to fakt není způsob jak synchronizovat HTC Hero přímo z s Outlookem? Myslím klasicky kontakty, emaily, kalendář, ... přes bluetooth nebo kabel?? :help:

huskye
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: SE Xperia pro MK16i

Příspěvek od huskye » čtv 16. črc 2009 18:48:20

ge0rge píše:jsem tu jediny komu na romce z HTC Magic portovane pro G1 funguje synchronizace s outlookem naprosto bez problemu ? Jedine co bylo potreba, vyplnit spravne domenu dostupnou pres net, jmeno heslo ... pak zavolat informatikum aby mi povolili web pristup k outlooku a ze smartfounů (totez delaji pro wm telefony pokud to ma fungovat takze v tom maji grif) a ... jede to. Synchronizuju kontakty, maily a kalendar, s firemnim exchange pres internet...

resp. synchronizoval jsem nez mi g1 odesla na vecnost, ale to je jina historka

---

jelikož se mi jedná o domácí outlook, protože tam mám schůzky a úkoly, tak to přes net je pro mě zbytečně zdlouhavé a komplikované. Přirozenější je synchronizace přes kabel, nebo spíše tedy přes BT jako na většině ostatních telefonů. Předtím jsem měl "hloupou" nokii. Přišel jsem domu, zapl BT a automaticky se mi vše sesynchronizovalo s outlookem. Bylo to jednoduché, rychlé a bez mého přičinění... A synchronizaci tak udělám kdekoliv kde třeba nemám přístup na net. Protože nemám mobilní internet a ani neplánuji zatím :-) Prostě tohle je nesmyslná brzda a přijde mi to jako snaha o krok v před ale ve skutečnosti to je krok zpátky, zamezit přímou synchronizaci s domácím počítačem :-(
Trochu jsem se té G1 bál, ale byla skvělá, neni nad hardwarovou klávesnici :-) a Xperia pro je pro mě další G1 ;-)

ge0rge
Droid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ge0rge » pát 17. črc 2009 7:38:11

huskye, nic proti ale kdybych nemusel outlook pouzivat, tak bych ho zarucene nepouzival ... resim synchro s androida s timhle nejhorsim/nejlepsim email klientem na svete jen proto proto, ze se stal exchange server soucasti drive vylobovane, a dnes uz jen kritizovane firemni IT politiky ... :-)

jestli to mas doma ... proc proste nevyhodis otlak na kompost a nepouzivas google calendar a google mail ?
eventualne proc nenahodis tenhle programek ktery bude otlak s google celandarem synchronizovat ? i kdyz uz je to spis drbani se palcem u nohy na nose , jaksi to taky funguje...

Honza
Stálý androiďák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza » pát 17. črc 2009 7:51:01

ge0rge píše:huskye, nic proti ale kdybych nemusel outlook pouzivat, tak bych ho zarucene nepouzival ... resim synchro s androida s timhle nejhorsim/nejlepsim email klientem na svete jen proto proto, ze se stal exchange server soucasti drive vylobovane, a dnes uz jen kritizovane firemni IT politiky ... :-)

jestli to mas doma ... proc proste nevyhodis otlak na kompost a nepouzivas google calendar a google mail ?
eventualne proc nenahodis tenhle programek ktery bude otlak s google celandarem synchronizovat ? i kdyz uz je to spis drbani se palcem u nohy na nose , jaksi to taky funguje...
budu resit to stejne co Huskey, akorat s HTC Hero a nechce se mi synchronizovat někde přes net někam do google calendar. Nevadí mi že by to bylo přes internet, ale vadí mi, že všechny ty údaje potom budou někde u googlu. Navíc takto bys synchronizoval kalendář a email, dejme tomu, ale co ty kontakty a všechny ty informace jako adresy, fotky atp, to bych měl taky synchronizovat s nějakou google webovou aplikací?? :(

VeruSKa
Robot
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia E Dual
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VeruSKa » pát 17. črc 2009 8:05:28

Holt Operační systém Android je tvořen Googlem. Plyne z toho to, že je v základu synchronizace s Googlem a googlovskými maily, kalendáři a dalším... Pokud nechcete svá data poskytnout Googlu, pak si IMHO myslím, že nejlepší, co můžete udělat je nekupovat si Android. :roll:
T-mobileG1 White; RooT umřel, ať žije Sony Xperia E Dual Champagne
Je to malé, zelené a strašně nebezpečné. Co to je? Žabička s rootovskými právy ;o)

ge0rge
Droid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ge0rge » pát 17. črc 2009 8:12:55

Honza píše:budu resit to stejne co Huskey,...
co ? co to s vama je lidi, taky pouzivas outlook doma, dobrovolne a bez muceni ? :-)

ok no, jen znova zopakuju se v pripade firemnich outlooku neni problem, proste se android pripoji na exchange pres internet a sesynchronizuje uplne vsechno, dela to pravidelne a kdykoliv a jsou toho schopni vsichni androidi (pouze na g1 se musi hodit android z novejsich modelu) - vyhoda je ze takhle synchronizujete porad aniz byste museli mit nekde pripichlej kabel, takova offline synchronizace pres kabel nebo bluetooth uz mi dnes pripada jako neuveritelny retro a argument ze to tak delaji WM telefony tomu i docela odpovida, ... proc by mel byt obcas pripojeny kabel lepsi nez pravidelne petiminutove synchro primo se serverem kde ma outlook ulozena data ze ...

jinak souhlasim s veruskou, pokud jste pripraveni bojovat za prekonany styl a uzavrene ms technologie v android svete, asi z toho opravdu nebudete mit ten spravnej prozitek - balmer by si taky nekoupil androida ze. Microsoft je dokonale neprizpusobiva firma, ktera interoperabilitu dokaze pripustit jen jako akt totální rezignace, coz je "filosofie" za vsechny prachy a o nervy vsech jejich uzivatelu. Uprimnou soustrast ...

Honza
Stálý androiďák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza » pát 17. črc 2009 8:32:45

VeruSKa píše:Holt Operační systém Android je tvořen Googlem. Plyne z toho to, že je v základu synchronizace s Googlem a googlovskými maily, kalendáři a dalším... Pokud nechcete svá data poskytnout Googlu, pak si IMHO myslím, že nejlepší, co můžete udělat je nekupovat si Android. :roll:
VeruSKa: nezlob se, ale nezda se ti to jako nesmysl? Kdybych postupoval podle tve logiky, musel bych predpokladat, ze kazdy uzivatel ms outlooku musi pocitat s ukladanim svych osobnich udaju a kontaktu nekam na internet, jinak by mu synchronizace nefungovala :/ Kbyby byla ta aplikace normálně přístupná i offline, je to něco jiného, takhle mi to prijde jako strasne omezeni, moznost synchronizovat jen takto online.

ge0rge: ja tady nechci resit jestli je outlook dobry nebo spatny a jaka je politika microsoftu, proste se snazim najit zpusob, jak synchronizovat s necim jinym nez je google calendar. A telefon androidem si kupuju prave proto, ze jsem nebyl spokojeny s WM.

ge0rge
Droid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ge0rge » pát 17. črc 2009 8:38:17

ale jo, ale myslim ze hledas lek na neco co staci jen hodit za hlavu ... mit data online je lepsi nez offline - no pohodlnejsi kazdopadne (i to je zcela korektni pohled na vec i kdyz nemusis sdilet coz samozrejme beru ale pak opravdu android neni pravy) ... prave tohle je totiz deviza androidu - s timhle sel na trh, s timhle chce oslovit ... online svet v mobilu ... Microsoft se svou taktikou "zkopiruj vsechno od konkurence a vydavej to za svuj vynalez" do toho za par let pujde taky (a to uz radeji budu mit sva data u reklamni agentury ktera stavi taktiku na tom ze vse poskytne zdarma a zobrazi k tomu relevantni reklamu, nez u matadora obchodniho stylu "zaber prostor kam az dohlednes" a pak ohlodavej kosticky tech co ziji v nem ziji - svych uzivatelu (nemluve o tyranizovani tech co z nej chteji pryc) :-) )

Pokud si skutecne presvedcen ze je lepsi synchronizace pres kabel, data je lepsi mit doma a ne vsude cimz ziskas pocit zaruky vyhradniho pristupu ... budiz, kazdy mame jine preference, google kazdopadne soukroma data uzivatelu nikdy nezverejnil a nema k tomu sebemensi motivaci, spise naopak jeho motivaci je pusobit co nejduveryhodneji, jinak by mohl o vse prijit ... pro me je to samo o sobe silny argument a vyhody ktere z online pristupu k datum plynou si rad uzivam :-) chapu ze ten argument stejne jako filosofie online pristupu kterou android razi nemusi oslovit vsechny ale v tom prave narazime na dost podstatny rozdil mezi touto platformou a jinymi ktery by asi mel pohnout s jazyckem vah tve volby

VeruSKa
Robot
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia E Dual
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VeruSKa » pát 17. črc 2009 8:46:34

Nezdá se mi to jako nesmysl, je to můj názor. A nikomu ho nevnucuju. Android je prostě dělaný pro ONLINE život...
A Pouze jsem řekla, co si myslím. Taky nikdo netvrdí, že nejde synchronizovat MS Outlook s Androidem, jen to prostě není snadné.

dopředu se omlouvám za OT:
Nedá mi to, abych sem nedala odkaz na překlad jednoho článku.
Vím, že Android NENÍ přímo Linux, ale myslím si, že je v článku dokonale vysvětlena politika Microsoftu a Mac OS oproti politice Open Source. Taky to myslím vysvětluje, proč se nikdo ani nemusí snažit, dělat "uživatelsky přívětivou" synchronizaci na Outlook. Zkrátka a dobře, buď to nečtěte, a nebo to čtěte a berte to jako srovnání Open Source a Komerčních placených OS
T-mobileG1 White; RooT umřel, ať žije Sony Xperia E Dual Champagne
Je to malé, zelené a strašně nebezpečné. Co to je? Žabička s rootovskými právy ;o)

Honza
Stálý androiďák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza » pát 17. črc 2009 9:42:59

ge0rge píše: ... chapu ze ten argument stejne jako filosofie online pristupu kterou android razi nemusi oslovit vsechny ale v tom prave narazime na dost podstatny rozdil mezi touto platformou a jinymi ktery by asi mel pohnout s jazyckem vah tve volby
VeruSKa píše:Nezdá se mi to jako nesmysl, je to můj názor. A nikomu ho nevnucuju. Android je prostě dělaný pro ONLINE život...
A Pouze jsem řekla, co si myslím. Taky nikdo netvrdí, že nejde synchronizovat MS Outlook s Androidem, jen to prostě není snadné. ...
Pořád si nerozumíme, mě se líbí ta idea Androidu i Googlu, používám krom gmailu spoustu jejich služeb a sám mám neustálé problémy s Windows a vším od Microsoftu, proto jsem hledal alternativu. Jedniné co přicházelo v úvahu byl OSx na iPhonu, jenže když jsem viděl co bych musel absolvovat abych mohl telefon vůbec začít používat, nedejbože si nahrát nějaké video v běžném formátu atp. .. dostal jsem se k Androidu. Nemám naprosto žádné výhrady, jsem online 24h a i pro mě by bylo snažší mít vše online a dostupné i v terénu, jen mám trošku obavy z toho, že se třeba někdo dozví mé heslo do e-mailu a tím získá přístup úplně ke všemu. Dostat se fyzicky k počítači je v mém případě mnohem těžší. Nevím, možná jsem zbytečně opatrný a opravdu jen stačí to zkusit a důvěřovat ... :roll:

ge0rge
Droid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ge0rge » pát 17. črc 2009 10:22:41

hm, rozumim, pak to neni otazka mista ulozeni dat (tezko si predstavit ze by seznam nabidl bezpecnejsi prostor nez google, nicmene v ramci google wave se tu uz vyvyji cosi jako decentralizovany pristup k online datum ktery inicioval samotny google, tak teprve uvidime kam to povede)...

jak tedy vylepsit samu autorizaci a zabezpecit heslo samotne ? ... prihlasovani pomoci SMS jako u bankovnictvi by nam v tomto pripade moc nepomohlo, tak se nabizi uz snad jen zapracovat prave na tom hesle. Moznosti moc nemame, zatim, jen pravidelne rucne jej menit ...
... bylo by fajn kdyby se heslo dalo zadat nejen jako text, ale i jako funkce/vyraz s promennymi ... napriklad "moje datum narozeni plus 5 dni minus pocet dni od zacatku tydne na druhou, to cele napsat pozpatku a misto druheho znaku vzdy vlozit treti pismeno jmena osoby ktera ma ZITRA svatek" :-)

... nedelam si srandu. Ale to je uz pravda na jinou diskusi. Sry za oftopic

Honza
Stálý androiďák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza » pát 17. črc 2009 10:26:46

mas pravdu, prave nedavno jsem "upgradoval" vetsinu svych hesel, protoze nebyli moc bezpecne, kazdopadne ten tvuj napad je supr :)
--
jinak trošku jsem teď hledal různě po diskuzích a podle všeho by měla ta synchronizace s outlookem jít bez problém pomocí HTC Sync :yes:

mata
Nové Androidě

Příspěvek od mata » pon 20. črc 2009 7:47:38

Honza píše:mas pravdu, prave nedavno jsem "upgradoval" vetsinu svych hesel, protoze nebyli moc bezpecne, kazdopadne ten tvuj napad je supr :)
--
jinak trošku jsem teď hledal různě po diskuzích a podle všeho by měla ta synchronizace s outlookem jít bez problém pomocí HTC Sync :yes:
Až na to že G1 na tom asi nefunguje.

Honza
Stálý androiďák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza » pon 20. črc 2009 8:07:38

mata píše:
Honza píše:mas pravdu, prave nedavno jsem "upgradoval" vetsinu svych hesel, protoze nebyli moc bezpecne, kazdopadne ten tvuj napad je supr :)
--
Až na to že G1 na tom asi nefunguje.
Ano, to bohužel asi nejde, také jsem to tak četl, ale pořád nemůžu nikde najít solidní jednoznačný a podložený názor na tu přímou synchronizaci s ms outlookem 2007, ptal jsem se už i na za hraničních fórech a xda-developers.com a stejně jsem se zatím nic nedozvěděl. :no:

dejvoska
Nové Androidě

Příspěvek od dejvoska » úte 28. črc 2009 21:08:40

Zdravím,

Čekání na Palm Pre je nekonecne a Treo650 uz melo pohreb... Takze po ctvrte generaci Palmu jsem koupil G1.

Potreboval bych synchronizovat s exchangem kvuli praci. Fungoval jenom programek Touchdown, ale nelibilo se mi, jak to je udelane (kontakty a kalendar).

Na foru jsem se docetl, ze nektere nove firmwary uz maji podporu exchange primo v sobe obsazenu. Na strance s prehledem firmwaru jsem nasel celkem 7 firmwaru, ktere podporuji MS Exchange.

Jestli to po precteni spousty diskusi dobre chapu, tak bych mel spravne provezt downgrade --> root --> nahrat vybrany system a vsechno by melo fungovat. Rozumim tomu spravne?

Tzn. obsazena emailova aplikace v novem systemu bude poskytovat moznost nastavit exchange ucet a ten se bude synchronizovat s kontakty, kalendarem apod...

Diky za pomoc!

dave

deCoy
Nové Androidě

Příspěvek od deCoy » pát 14. srp 2009 10:26:30

Zdar, ja som nahodil synchronizaciu s exchange, v pc kukam nato v outlooku akonahle pridam nejaky kontakt v mobile premietne sa mi to v outlooku, maily, calendar vsetko facha jak ma. Ale mam i tak drobny problem, ked otvorim nejaky kontakt v mobile a chci spravit zmenu pripadne pridat fotku a pod, proste zmeni mi to v mobile ale ne na servery, nemate niekto s tymto skusenosti ze v com by to mohlo byt? Synchronizujem cez net. Diky

michpo
Moderátor
Typ mobilu / ROM: HTC One Google Edition
Tablet: Nexus 7
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od michpo » sob 15. srp 2009 23:58:29

Nevi nekdo proc se me pri synchronizaci kontaktu s google uctem nenatahnou vsechny udaje? Kontakty jsem si importnul na webu do google kontaktu a upravil. Doplnil jsem tam vic info dle predpripravenych polozek. Pokud tam ale zadam datum narozeni, tak se me tento udaj do telefonu nestahne. Ani kdyz si kontakt vytvorim novy. Nefunguje to ani pokud si kontakt vytvorim v telefonu, tak pri synchronizaci se datum narozeni do google kontaktu neulozi :(
Dela vam to taky? Je na toto nejaky reseni? Pouzivam pouze policka ktera tam jsou jako vychozi, nevytvarim si zadne nove (vlastni). Navic na datum narozeni je tam specialni kolonka.
Predem diky za rady.
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI

pabro
Nové Androidě

Příspěvek od pabro » čtv 03. zář 2009 12:00:30

michpo píše:Nevi nekdo proc se me pri synchronizaci kontaktu s google uctem nenatahnou vsechny udaje? Kontakty jsem si importnul na webu do google kontaktu a upravil. Doplnil jsem tam vic info dle predpripravenych polozek. Pokud tam ale zadam datum narozeni, tak se me tento udaj do telefonu nestahne. Ani kdyz si kontakt vytvorim novy. Nefunguje to ani pokud si kontakt vytvorim v telefonu, tak pri synchronizaci se datum narozeni do google kontaktu neulozi :(
Dela vam to taky? Je na toto nejaky reseni? Pouzivam pouze policka ktera tam jsou jako vychozi, nevytvarim si zadne nove (vlastni). Navic na datum narozeni je tam specialni kolonka.
Predem diky za rady.
Ahoj, zkousel jsem to a taky mi to nejde. Nesynchronizuje se nejen datum narozeni, ale i datum vyroci. Je to celkem skoda.
HTC Hero, MoDaCo 3.1 Custom ROM

Prox
Nové Androidě

Příspěvek od Prox » čtv 03. zář 2009 12:11:51

docela zajimavy..delal jsem to opacne - tzn narozeniny/vyroci jsem si u par kontaktu nastavil v telefonu, ted koukam na GMail a ty udaje tam jsou
HTC Hero White // Vodafone

pabro
Nové Androidě

Příspěvek od pabro » čtv 03. zář 2009 14:01:25

Prox píše:docela zajimavy..delal jsem to opacne - tzn narozeniny/vyroci jsem si u par kontaktu nastavil v telefonu, ted koukam na GMail a ty udaje tam jsou
Hmm, tak mi to nefunguje ani opacne.
HTC Hero, MoDaCo 3.1 Custom ROM

Odpovědět

Zpět na „Android OS“