Android OSmarket download starting problem

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
spoky
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: xperia x8

market download starting problem

Příspěvek od spoky » pon 30. kvě 2011 12:19:51

ahoj
mal som problem s marketom na telefone sony ericsoon xperia x8 a to asi taky ze ked som dal stahovat hociaku aplikaciu tak sa mi stahovanie zastavilo na download starting. cize neslo stiahnut ziadnu aplikaciu. kedze som tyzden hladal riesenie a nakoniec som ho nasiel tak chcem pomoct ostatnym ktory budu mat podobny problem.:)

rieseni je viacej
1) skusit vyuzit pripojenie na net cez wifi
2) v menu-> nastavenie -> aplikacie -> sprava aplikacii -> market -> najprv treba vymazat vyrovnavaciu pamat (delete cache) potom odinstalovat updaty (uninstal alebo delete updates)
3) pouzit tovarenske nastaveniea menu -> nastavenia -> nastavenie ochrany osobnych udajov ->obnovenie nastaveni a obnovenie udajov vyrobcu

tieto 3 riesenia mozu pomoct no mne nepomohli
4) pouzit 3 riesenie no ked po obnoveni nastavenia a udajov prvy krat pustite market vyziada si nastavenie google konta... tu treba zadat ine konto ako ste mali zadane v case chyby "download starting" (toto konto sa neda zmenit bez obnovenia nastaveni pretoze to telefon nedovoli)

5) stiahnut aplikaciu update service ktora updatuje vas android v telefone. myslim ze v xperii x8 je android 2.1 a tento program mi vypisal ze nieje update pre android v telefone no ponukol mi tzv "prepalenie softwaru" (zmaze android co bol na telefone a nainstaluje ho nanovo cize telefon po prepaleni bude vyzerat ako ked ste ho vybalili z krabice)
http://www.sonyericsson.com/cws/support ... c=sk&lc=sk
treba len stiahnut aplikaciu a riadit sa pokynmi na obrazovke

ja som urobil piate riesenie a po preinstalovani androidu som si vytvoril nove google konto ktore som potom zadal do marketu cize mozno staci urobit len riesenie 4

riesenie 5 zahrna stratu vsetkych aplikacii ktore ste mali na telefone nainstalovane a respektive stratu vsetkeho okrem kontaktov na sim karte a suborov na sd karte

snad to niekomu pomoze a urychli riesenie tohto problemu.

k0nko
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Galaxy Nexus
Rom: AOKP
Kontaktovat uživatele:

Re: market download starting problem

Příspěvek od k0nko » pon 30. kvě 2011 13:24:13

Ked som mal tento problem, vzdy mi pomohlo len najskor sa prihlasit na Gtalk a potom už sťahovanie normálne šlo. Netrebalo žiadny Factory reset ani update softwaru.
Ja len tolko :roll:

Autor tohoto vlákna
spoky
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: xperia x8

Re: market download starting problem

Příspěvek od spoky » pon 30. kvě 2011 13:58:28

Toto som skusal no to mi nepomohlo ale zabudol som to hore napisat:-)

Odpovědět

Zpět na „Android OS“