Android OSTovární nastavení - problém

Odpovědět
Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
fishhh
Stálý androiďák
Příspěvky: 52
Registrován: ned 02. kvě 2010 10:05:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC sensation
Tablet: Samsung GALAXY TAB 2 7.0

Tovární nastavení - problém

Příspěvek od fishhh » stř 08. čer 2011 18:29:34

Zdravim, mám dotaz když chci provést tovární nastavení smažou se mi i aplikace které jsou přetaženy na kartě? Možná je to debilní dotaz ale jde mi o to abych neměl pak zas*anou kartu nepouzitelnejma vecma. Pokud uz to tu nekde je rozebirano tak se omlouvam ale nedohledal jsem.


Now HTC Senstation
Before HTC Desire


Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12651
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Tovární nastavení - problém

Příspěvek od ramon.dexter » stř 08. čer 2011 18:44:50

smaže se všechno
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
fishhh
Stálý androiďák
Příspěvky: 52
Registrován: ned 02. kvě 2010 10:05:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC sensation
Tablet: Samsung GALAXY TAB 2 7.0

Re: Tovární nastavení - problém

Příspěvek od fishhh » stř 08. čer 2011 18:52:12

A smažou se i fotky z pamětovky nebo jen veci co se tykaji aplikaci???
Now HTC Senstation
Before HTC Desire


xanthor
Kyborg
Příspěvky: 5334
Registrován: čtv 21. říj 2010 14:38:18
Reputace: 87
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 [SM-G930F]
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 Pro 2/16 [kate]
Tablet: Samsung Galaxy Tab A 10.1 2016 [SM-T580]
Tablet 2 / ROM: Alcatel OneTouch Pixi 3 (10)
Rom: S7: stock, kate: NOS

Re: Tovární nastavení - problém

Příspěvek od xanthor » stř 08. čer 2011 19:04:29

Já mám pocit, že z karty se přímo nesmaže nic (žádný soubor ani adresář), ale samozřejmě aplikace budeš muset nainstalovat znovu. Kdyžtak promaž adresář "asec" (nebo tak nějak) - tam ukládá Android aplikace přesunuté na kartu. Jinak fotky by se ti určitě smazat neměly (ale samozřejmě záloha neuškodí).

Uživatelský avatar

cyphill
Robot
Příspěvky: 962
Registrován: stř 05. led 2011 22:37:30
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: HTC 10
Rom: nougat, stock, root

Re: Tovární nastavení - problém

Příspěvek od cyphill » stř 08. čer 2011 23:51:22

Pokud si nejsi jistý tak z karty nemaž nic, nemělo by na ní být nic co by Ti překáželo při používání "čistého" telefonu. Jinak při uvádění telefonu do továrního nastavení by to snad nemělo vůbec na kartu sáhnout. Rozhodně Ti zůstanou Tvá data.

Ale jinak asi nejlepší je zálohovat uživatelská data (fotky, muzika, dokumenty, zálohy), kartu zformátovat, data vložit zpět a pak vložit do čistého telefonu.
Chceš-li poděkovat, klikni na palec!



sidko
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 09. čer 2011 9:07:08
Reputace: 0

Re: Tovární nastavení - problém

Příspěvek od sidko » čtv 09. čer 2011 9:23:27

Mne sa stalo to iste obnovil som tovarenske nastavenia ale pred tym ako som to spravil som vibral micro SD kartu a potom som ju tam vlozil a aplikacie som uz v mobile nemal ale na karte by mali byt to ich musim znova naistalovat??

Uživatelský avatar

radegast
Moderátor
Příspěvky: 3750
Registrován: úte 06. dub 2010 16:39:00
Reputace: 26
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X 32GB
Mobil 2 / ROM: 8.0.0
Bydliště: Vendryně
Kontaktovat uživatele:

Re: Tovární nastavení - problém

Příspěvek od radegast » čtv 09. čer 2011 10:23:22

sidko píše:...a aplikacie som uz v mobile nemal ale na karte by mali byt to ich musim znova naistalovat??
Když se přesouvají aplikace na SD kartu, tak vždy jen nějaká její část. Někdy větší, někdy menší. Ale vždy si telefon něco nechá.
Když uděláš restart do továrního nastavení tak se to co je v telefonu samozřejmně smaže.
Aplikace samozřejmně musíš pak znova instalovat.
Otázkou teď je, jestli "novým" přesunem na kartu se ta stará část příslušné aplikace přepiše novými daty.
Podle mně ano.
Takže jestli i po tomto restartu chceš znova instalovat stejné aplikace, tak to vůbec neřeš.
Nexus 5X
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Seznam.cz a 1 host