Android OSProblém se Social hub

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
kucharovam
Nové Androidě

Problém se Social hub

Příspěvek od kucharovam » čtv 16. čer 2011 10:29:53

Zdravím,
všude možně jsem hledala, jestli někde není vyřešení mého problému, ale bohužel bez úspěchu.
Asi před měsíce jsem si koupila Samsung Galaxy Ace a jako první jsem si samozřejmě synchronizovala mobil s Facebookem a Twitterem pomocí aplikace Social hub. Vše proběhlo bez problémů, u kontaktů se mi objevily fotky, události, prostě vše ok....V poslední době jsem ale zjistila, že synchronizace nefungují :( Když dám fb a twitter přidat jako integrované účty kontaktů, tak mi to pořád píše chyba synchronizace a na úvodní obrazovce social hubu, když na oba protokoly kliknu, aby se mi vlastně otevřely přímo aplikace, tak mi to píše chyba připojení. Když si ale přidám fb a twitter jen jako další účty, tak synchronizace proběhne bez problémů, akorát se to nepropíše do kontaktů. Máte někdo podobný problém? Jde to nějak vyřešit? Díky moc.

fb.marek
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S6
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy A3 (2016)
Tablet: Nexus 7

Re: Problém se Social hub

Příspěvek od fb.marek » úte 19. črc 2011 12:42:33

Pred tyzdnom mi isiel social hub OK s viacerymi uctami. Dnes mi vypisuje Sluzba nedostupna. Napr. pre Facebook konto sluzba nedostupna ale ked sa prepnem na spravy tak tie mi citat idu. Neviem preco to nejde a neviem ako to nastavit...

Odpovědět

Zpět na „Android OS“