Android OSnexus s a dáta

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
5p33dy
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: nokia 3310 10mpx

nexus s a dáta

Příspěvek od 5p33dy » pon 20. čer 2011 13:42:52

Zdravim :) dneska rano mi dosiel google nexus s a nemam pausal/tarif ale kredit takze data mam spoplatnovane ihned a uz mi ich sem tam aj mina aj ked mam doma wifi semtam si zobere nieco aj cez gsm a to ma bude casom stat nemale peniaze ...
da sa tento telefon NAUCIT ze ja nejsom onasis :DD dakujem

ramon.dexter
Moderátor
Typ mobilu / ROM: Poco x3 pro/stock ROM
Tablet: Samsung Galaxy Tab S7/stock

Re: nexus s a dáta

Příspěvek od ramon.dexter » pon 20. čer 2011 13:44:23

Ehm, cože? Buď tak laskav a napiš to tak, aby tomu rozuměli i ostatní.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

cyphill
Robot
Typ mobilu / ROM: HTC 10
Rom: nougat, stock, root

Příspěvek od cyphill » pon 20. čer 2011 15:46:42

Už Ti někdo řekl, proč takoví lidé jako ty nikdy jako Onasis nebudou?

Všechno se dá (tedy co se týče Tvého telefonu), stačí jen číst návod. A když už ho nečteš tak stačí alespoň umět psát - a to jakýmkoliv jazykem. ALE SROZUMITELNĚ!
Chceš-li poděkovat, klikni na palec!

tomholota
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S II

Příspěvek od tomholota » úte 21. čer 2011 16:50:54

kdyz sem ten prvni příspěvek dal do překladače v googlu tak to napsalo ze je to jazyk bosensky .. ale kdyz sem to luštil tak mam jasnou odpoved.. :yes: .. hledej někde v nastavení
T∙∙∙Mobile∙, Samung Galaxy S II, 16Gb Memory, Bez NFC

Zed
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 Edge Dual SIM

Příspěvek od Zed » stř 22. čer 2011 6:21:18

No nevím jestli poradím správně, původní otázka je mírně zmatená - ale nainstaluj si třeba Droidwall. Tady můžeš zakázat /nebo spíš nepovolit / všechna nebo vybraná připojení přes 2G/3G sítě a nechat povolené jen wifi - pak nepotřebujuješ žádný paušál .

Petmedic
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Google Nexus 4
Twitter: lsfoto67

Příspěvek od Petmedic » stř 22. čer 2011 6:42:00

Já bych se spíše zeptal proč si pak tedy pořizuješ přístroj s Androidem který je jednoznačně určen pro datový provoz? Nexus (a nejen on) je bez datového tarifu jako auto bez benzinu.

Jarous1
Droid
Typ mobilu / ROM: Honor 8 Premium, FRD-L19 8.0.0.521(C432)
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Mi A1, Pie 10.0.9.0.PDHMIXM
Tablet: ASUS ZenPad 3s 10 LTE, Nougat WW_5.4.6

Příspěvek od Jarous1 » stř 22. čer 2011 9:22:38

A já bych se naopak zeptal, který že to z těch dnešních "lepších" PDA vlastně nepotřebuje mobilní data ;)

Pokud chce člověk něco víc než jen obyčejný "hloupý" mobil, který umí jenom volat a psát SMS, tak se těmto chytrým strojkům už nevyhne. A u těch už je snad minimálně jedna funkce, která připojení na net, alespoň občas, potřebuje...

Sám jsem si teď pořídil LG Optimus Black, přesto zatím vůbec neplánuji, že bych ho používal hlavně kvůli těm jeho datovým funkcím. Pro mé účely jsou data v podání našich operátorů nehorázně drahá, a ani mne momentálně nenapadá věc, kterou tak nutně potřebuji abych musel být online přes operátora a ty peníze za to dal. Proto mi stačí ho občas připojit přes wifi a k tomu netu se to taky dostane...

Android se mi líbí prostě jako takový, hlavně kvůli možnosti do něj doinstalovat hromadu užitečných programů a tím ještě více zvýšit užitnou hodnotu toho kterého komunikátoru...
WinMobile jsem už měl, ale proti Androidu je to hrůza hrůzoucí OS, Symbian nechci už jenom kvůli Nokii, kterou prostě nemám rád z principu. Tak co mi asi tak zbývá než ten Android ?

Proto se mi moc nelíbí ty občasné ironické poznámky o tom, že "proč sis kupoval Androida, když nemáš data...?" Věř, že já osobně Optima umím důkladně využít i bez těch dat.

Odpovědět

Zpět na „Android OS“