Android OSFloating point problem

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
River
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: úte 21. čer 2011 10:59:17
Reputace: 0

Floating point problem

Příspěvek od River » čtv 23. čer 2011 11:48:40

Ludia mam problem stiahol som si jednu hru z marketu, konkretne turbo grannies a stale ked to idem spustit mi vypise hlasku: this application was built to run on devices with floating point units a nasledne mi hru vypne ,, neviete co stym? telefon mam htc teraz robeny root a je tam android 2.3 CM7




Uživatelský avatar

tomholota
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: ned 19. čer 2011 15:57:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S II

Re: Floating point problem

Příspěvek od tomholota » čtv 23. čer 2011 18:38:26

napis nam jaky mas presne telefon... tich HTC je dneska uz celkem dost a to je dobre :D

A příště skus to trochu přeložit do češtiny. :)
T∙∙∙Mobile∙, Samung Galaxy S II, 16Gb Memory, Bez NFC


Autor tohoto vlákna
River
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: úte 21. čer 2011 10:59:17
Reputace: 0

Re: Floating point problem

Příspěvek od River » čtv 23. čer 2011 20:54:19

Tak mam HTC Wildfire aa do cestiny tak dalo mi to taku hlasku v EN tak som to tu tak dal ,, nemam sajnu co je floating point :D ale myslim ze daco sbodmi za urcity cas ale nemam sajnu


PPK
Stálý androiďák
Příspěvky: 119
Registrován: stř 08. pro 2010 12:00:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Star S5

Re: Floating point problem

Příspěvek od PPK » pát 24. čer 2011 1:45:49

Hra pozaduje procesor co ma jednotku pro vypocty s plovouci desetinou carkou (taky se tomu rika matematicky koprocesor -> http://cs.wikipedia.org/wiki/Matematick ... koprocesor ) coz zrejme wildfire nema :roll:


Autor tohoto vlákna
River
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: úte 21. čer 2011 10:59:17
Reputace: 0

Re: Floating point problem

Příspěvek od River » sob 25. čer 2011 12:58:31

Tak nwm ja som ju stiahol z marketu priamo do telefonu a kebyze nie je pren urcena tak mi ju nenajde aspon ja si myslim,, mozno sa mylim



PPK
Stálý androiďák
Příspěvky: 119
Registrován: stř 08. pro 2010 12:00:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Star S5

Re: Floating point problem

Příspěvek od PPK » sob 25. čer 2011 18:36:34

Tak to ma fungovat ze market neukazuje programy/hry co mobil nevzladne, jenze to ty pozadavky musi byt spravne zadany a to ne vzdy jsou. Na LG Optimus One market klidne necha stahnout hru Gun Bros a pritom na tom mobilu nejede ...

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host