Android OSNefunkční přidávání widgetů na plochu

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
andreasek
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: stř 30. bře 2011 7:43:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: vodafone 845

Nefunkční přidávání widgetů na plochu

Příspěvek od andreasek » pon 27. čer 2011 6:06:07

Ahoj,
mám trable s přidáváním widgetů na plochu (Vodafone 845). Když dlouze podržím na ploše a vyskočí mi nabídka, zvolím "android widgety", vyskočí mi hláška o selhání: "Aplikace Plocha (proces android.process.launcher) byla neočekávaně zastavena. Zkuste to znovu." A to pokaždé, nepomohlo ani telefon několikrát vypnout a zapnout. Nevím, jak dlouho to trvá, nějakou dobu jsem nic neměnila. Nevíte někdo, co s tím? Děkuji za rady.





Jozifek
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: čtv 27. led 2011 12:02:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy 3

Re: Nefunkční přidávání widgetů na plochu

Příspěvek od Jozifek » pon 27. čer 2011 8:09:11

Chová se mi to hodně podobně na Galaxy 3, Android 2.1 s Launcher Pro.... pri pokusu o přidání widgetu hlásí Omlouváme se se! Aplikace Nastavení (proces com.android.settings) byla neočekávaně zastavena. Odkdy se tak chová těžko říct, dlouho jsem nic nepřidával.

Cca dneska plánuju upgrade na Froyo, tak snad to pak bude zase ok.


boga
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: čtv 12. kvě 2011 12:38:44
Reputace: 0

Re: Nefunkční přidávání widgetů na plochu

Příspěvek od boga » pon 27. čer 2011 10:24:43

Prý to způsobuje aktualizace google maps. Nevim co je na tom pravdy, každopádně po odinstalování GM mi widgety jedou.


Jozifek
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: čtv 27. led 2011 12:02:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy 3

Re: Nefunkční přidávání widgetů na plochu

Příspěvek od Jozifek » pon 27. čer 2011 10:41:21

Doufám, že nemáte pravdu.... přeci nebudu pokaždé při změně widgetu odinstalovávat celé goo gle maps :)


Jozifek
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: čtv 27. led 2011 12:02:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy 3

Re: Nefunkční přidávání widgetů na plochu

Příspěvek od Jozifek » úte 28. čer 2011 9:21:45

Tak je to tak, po odinstalování google maps, widgety opět fungují.... taže přidat widget a znovu nainstalovat google maps achjo :(



Bender.j
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: stř 29. čer 2011 19:33:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: VODAFONE 845

Re: Nefunkční přidávání widgetů na plochu

Příspěvek od Bender.j » stř 29. čer 2011 19:47:21

Ano Měl jsem stejny problem - Launcher pro to nevyřeší - potřeba v nastavení aplikací odinstalovat aktualizace programu "mapy"

Good luck


cipx
Stálý androiďák
Příspěvky: 142
Registrován: stř 18. srp 2010 11:36:04
Reputace: 0

Re: Nefunkční přidávání widgetů na plochu

Příspěvek od cipx » čtv 30. čer 2011 15:13:29

ji, taky mi to dělá verze 5.6.2....poslední dobrá verze je 5.5...tudíž já osobně ji mám jako zálohu v titanium backup....doporučuji
[ROM] G300-CM11 nightly


marex
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: stř 18. čer 2014 15:09:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Htm a6w

Nemám žádné widgety

Příspěvek od marex » stř 18. čer 2014 15:18:00

Čau, dostal jsem mobil na vánoce a vůbec tam nejsou widgety a když si ňáký stáhnu tak tam nejde vložit ani nemám v menu tu záložku widgety tam nahoře :( nevíte co s tím jestli to je mobilem a nebo něčím jiným. Jinak mám android 4.2.2 :) . Díky za odpověď.

Uživatelský avatar

Flynne
Robot
Příspěvky: 954
Registrován: ned 04. srp 2013 19:33:31
Reputace: 25
Typ mobilu / ROM: myPhone Next - Stock ROM
Mobil 2 / ROM: iPhone 2G a WP HTC Radar - custom ROM Dynamics 2.0
Tablet: Prestigio Multipad PMP5780D

Re: Nefunkční přidávání widgetů na plochu

Příspěvek od Flynne » stř 18. čer 2014 15:53:50

Nepřesouváš aplikace na SD kartu? Nebo nemáš nastavené rovnou úložiště SD Card? To ti pak widgety nepůjdou.

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti