Android OSupdate na sense

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
cortyx
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: pon 13. čer 2011 19:30:15
Reputace: 0

update na sense

Příspěvek od cortyx » pon 27. čer 2011 12:30:47

ahoj,

mám htc desire,po několika pokusech mám v telefonu momentálně radio 5.17.05.23,system bravo pvt1 ship s-on a v tuto chvíli jsem už ztracený. Najde se tu dobrá duše co mi pomůže nahodit sense 3 nebo jakýkoliv jiný podobný systém ? stačí alespoň odkaz tady z fora,který máte odzkoušený a víte že to půjde,já sám jsem čerpal tady z fora a asi jsem levej nebo nacházím starý věci atp.

díky za případnou pomoc

EDIT:
tak se mi tam podařilo nahodit dočasně cyanogen mod 7. ale to mi neřeší sense 3,zkoušel jsem to podle http://androidforum.cz/insertcoin-andro ... ense%203.0

insert coin se mi sice nahodil,ale plno toho chybělo,nebyla ani aplikace market abych si mohl pripadne neco stahnout atp. tak jsem to docasne vratil prave na ten cyanogen.

pripadne jestli mate nejake dobre zksuenosti s nejakym jinym OS ktery bych si tam hodil (historicky jsem mel dost dlouho oxygen,ale ten se okoukal a update uz davno nebyli ..)
Naposledy upravil(a) radegast dne pon 27. čer 2011 19:47:36, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Edituj příspěvky!




Uživatelský avatar

NaTuRaL
Androiďák!
Příspěvky: 510
Registrován: čtv 29. dub 2010 23:40:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Desire

Re: update na sense

Příspěvek od NaTuRaL » pon 27. čer 2011 12:46:52

@cortyx
osobne pouzivam [ROM][Cool3D Sense 3.0][24 June]Cool Kingdom v8|Stable|CM7/r2|DATA++|STOCK bezi na 4 druhach HBooTu, jinak rom beha velice dobre a bez vetsich chyb - zatim sem na zadny nejak neprisel


Autor tohoto vlákna
cortyx
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: pon 13. čer 2011 19:30:15
Reputace: 0

Re: update na sense

Příspěvek od cortyx » pon 27. čer 2011 13:18:06

díky moc,zkusím to :)

Uživatelský avatar

Manek49
Androiďák!
Příspěvky: 307
Registrován: stř 27. říj 2010 14:44:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nokia Lumia 820
Twitter: Manek49
Bydliště: Horní Branná

Re: update na sense

Příspěvek od Manek49 » pon 27. čer 2011 14:21:28

Pravděpodobně jsi při flashování InsertCoinu udělal nějakou chybu, protože mě i spoustě ostatních běží naprosto v pohodě.
Z Trutnova od 1582.


Autor tohoto vlákna
cortyx
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: pon 13. čer 2011 19:30:15
Reputace: 0

Re: update na sense

Příspěvek od cortyx » pon 27. čer 2011 17:45:03

zkouším to pořád dokola a nic,ani mi nenaběhne OS.
dělám to dle : http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1040121

1. format cache partition a pak wipe data/factory
2. nasistaluju radio 32.56.00.32u_5.17.05.23 a ril 32.56.00.32u_5.17.05.23_ril
3.tenhle hboot instaluju(píšou tam 4 ale předpokládám že mám mít jen jeden) CM7 Hboot 130MB System, 5MB Cache, 302MB Data
4. a v neposledni rade instaluju Cool-Kingdom-v8

vše proběhne ok,po rebootu mám donekonečna obrázek HTC a nic .. máte nějakou radu ?
Naposledy upravil(a) radegast dne pon 27. čer 2011 19:48:03, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Necituj poslední příspěvek!!


Uživatelský avatar

dejwik
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: ned 07. lis 2010 9:42:36
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy SII

Re: update na sense

Příspěvek od dejwik » pon 27. čer 2011 18:19:51

Pokud nemáš S-OFF, tak dozajista nemáš ani CM7 HBOOT, takže musíš instalovat IC verzi A2SD+ STOCK HBOOT. Jinak já jsem S-OFF udělal a to logo mi tam taky viselo když sem zkoušel od baadnewze ty patche na align SD-EXT, dělal jsem partition přes recovery a asi to neni s tema patchema kompatibilni, protoze to vzdycky tu partition pojebalo. Tak jsem patch nedělal znova flashnul a vše v poho. Tak mě ještě napadá jestli nemáš malou SD EXT, musí bejt min 1024 MB.
Samsung Galaxy SII, unbranded, stock Samsung ROM


Autor tohoto vlákna
cortyx
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: pon 13. čer 2011 19:30:15
Reputace: 0

Re: update na sense

Příspěvek od cortyx » pon 27. čer 2011 18:27:22

S-OFF už podle podle mě udělal kdysi ikdyž jsem nahazoval oxygen. taky to dělám přes recovery,ale chybu mi to nenahlásí a kartu mám 8Gb a zformátovanou,takže tohle to taky nebude.. se tom už nějak ztrácím :-D

abych to shrnul,udělám teda jen wipe a znova flshnu(a ted mi zkus poradit teda cos jsi presne udelal,kdyz ti to pak v poho slo :) )
Naposledy upravil(a) radegast dne pon 27. čer 2011 19:48:21, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Necituj poslední příspěvek!!

Uživatelský avatar

dejwik
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: ned 07. lis 2010 9:42:36
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy SII

Re: update na sense

Příspěvek od dejwik » pon 27. čer 2011 18:33:59

Aha no na tu kartu pozor, SD-EXT 1024MB znamená, že musíš na paměťovce vytvořit oddíl 1024MB a zformátovat ho jako EXT3 nebo EXT4. To se dělá buď přes gparted programek na linuxu, nebo já to dělal na recovery ale tam tuším musíš mít nějakou vyšší verzi. Já jsem recovery nahrál společně se S-OFF od Alparevu a tam to je v menu advanced polozka Partition SD CARD => Ja tam mam ruzne velikosti a vybral jsem 1024. S vetsi to prej muze zlobit, s mensi to nebude chodit. A pozor nejdriv si kartu zazalohuj protoze ti ji to komplet smaze. Udela ti to tu 1024MB SD-EXT a zbytek normalne FAT32 na data. Pak udelej komplet wipe a zkus nahodit treba tu IC a melo by to chodit.
Samsung Galaxy SII, unbranded, stock Samsung ROM

Uživatelský avatar

dejwik
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: ned 07. lis 2010 9:42:36
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy SII

Re: update na sense

Příspěvek od dejwik » pon 27. čer 2011 18:37:35

Jo a s tim S-OFF to by sis urcite pamatoval, oxygen to sam neudela to je jen romka. Musi se to udelat pres bootovaci linuxovy CD od Alpharevu takze pokud si to takto nedelal, tak S-OFF nemas. 100% to zjistis, kdyz najedes do bootloadera tzn vypnes telefon a pak pri zapinani podrzis volume dolu, a tam ti to nahore bude psat bud S-ON nebo S-OFF a podle toho musis flashovat urcitou romku.
Samsung Galaxy SII, unbranded, stock Samsung ROM


Autor tohoto vlákna
cortyx
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: pon 13. čer 2011 19:30:15
Reputace: 0

Re: update na sense

Příspěvek od cortyx » pon 27. čer 2011 18:45:42

tak to jsem dost ztracenej. jdu prohledávat forům na ten S-OFF jak to udělat .. a pak se snad konečně někam hnu

Uživatelský avatar

dejwik
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: ned 07. lis 2010 9:42:36
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy SII

Re: update na sense

Příspěvek od dejwik » pon 27. čer 2011 18:50:59

No hele pokud nechce menit hboot tak S-OFF nepotrebujes a abych rekl pravdu, pokud tomu takto nerozumis, tak ho snad radsi ani nedelej, nebo si z DESIREcka udelas cihlu. Zkus flashnout nejakej novejsi recovery treba tento http://forum.xda-developers.com/showthr ... t=recovery, zazalohovat kartu, rozdelit ty partition jak jsem psal a nahodit IC verzi STOCK HBOOT.
Samsung Galaxy SII, unbranded, stock Samsung ROM


Autor tohoto vlákna
cortyx
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: pon 13. čer 2011 19:30:15
Reputace: 0

Re: update na sense

Příspěvek od cortyx » pon 27. čer 2011 18:59:11

asi to tak bude lepší :) jen asi poslední radu potřebuju,ty zkratky mě zabíjej, co je to IC ? hlavně tam píšou že je to jen pro "Flashable image for S-OFF user" takže se bojim že by mi to ani asi nešlo když jsem S-ON
Naposledy upravil(a) radegast dne pon 27. čer 2011 19:48:42, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Necituj poslední příspěvek!!

Uživatelský avatar

dejwik
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: ned 07. lis 2010 9:42:36
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy SII

Re: update na sense

Příspěvek od dejwik » pon 27. čer 2011 19:18:40

IC je zkratka pro romku InsertCoin, ma kombinovany 2.1 a 3kovy SENSE a rekl bych ze z tech sense romek je asi nejrychlejsi, ale je to na prereferencich kazdeho. Na tu S-OFF nepotrebujes akorat musis flashovat tu verzi A2SD+ STOCK HBOOT. Jinak Jeste mrkni do sveho nynejsiho recovery nez ho preflesnes, jestli tam to partitionovani SD Karty preci jen nemas, ten link na to novejsi co jsem postoval vyse je taky jen nejakej experimentalni a i kdyz by mel chodit, ruku do ohne za to nedam, ja ho sam nezkousel, ja mam to recovery od alpharevu jak jsem psal. A uplne nejlepsi je mrknou do fora na vlakno s tema romkama, to najdes tady http://androidforum.cz/desire-rom-firmware-f118.html a tam mas vse celkem dopodrobna vysvetleno. Snad jsem ti pomohl.
Samsung Galaxy SII, unbranded, stock Samsung ROM


Autor tohoto vlákna
cortyx
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: pon 13. čer 2011 19:30:15
Reputace: 0

Re: update na sense

Příspěvek od cortyx » úte 28. čer 2011 21:11:45

tak jsem nakonec nahodil posledni verzi Oxygen,pac ten IC mi proste nenabehl ani po tom co jsem predtim rozdelil tu SD kartu tak jak jsi radil. Hold se spokojim s Oxygenem,se kterym mi alespon telefon jede (posledni tri dny mi nejel diky mym pokusum ) ale i tak diky za pomoc

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host