Android OSZobrazování SMS a odesílatele v horní liště

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
lukas.illek
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: HTC Desire HD

Zobrazování SMS a odesílatele v horní liště

Příspěvek od lukas.illek » pát 08. črc 2011 16:29:20

Zdravím,
prosím o radu. Mám HTC Desire HD, Android 2.2.3., a zobrazuje v horní liště, jméno odesílatele a text SMS zprávy.
Je to pro mne, vzhledem k zaměstnání, nepřijatelné - pokud to nepůjde odstranit, budu se ho muset zbavit.
Zkoušel jsem SPC, ale také to nevyhovuje, musel bych to řešit u všech kontaktů, navíc se pak zprávy nezobrazují v SMS ale pouze v SPS, to je nepraktické a pomalé.

Pomohla by instalace novějšího Androidu? Existuje jiná SMS aplikace, která ten debilní ukazatel nemá?

Prosím o radu.
Díky Lukas

ludekbrno
Terminátor
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Zobrazování SMS a odesílatele v horní liště

Příspěvek od ludekbrno » pát 08. črc 2011 19:16:45

Jednoduché řešení, zkus třeba aplikaci GO SMS. Používám pár měsíců a maximální spokojenost. Dá se tam libovolně nastavit způsob upozornění/neupozornění v notifikační liště. Výhoda Androidu je, že se téměř všechno dá změnit a na téměř všechno existují aplikace :-)
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.

zzzipp
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 8, Nokia 7 Plus
Mobil 2 / ROM: iPhone 6+ 64 GB
Tablet: Lenovo K1, Samsung Tab A6,
Tablet 2 / ROM: Lenovou Yoga 2 (WIN10)
Rom: 8.0.0

Re: Zobrazování SMS a odesílatele v horní liště

Příspěvek od zzzipp » sob 31. pro 2011 0:26:03

Taky jsem řešil. Sice pozdě, ale přece. Kombinace GO SMS a k tomu APPLOCK (zámek aplikace) Naprostá spokojenost. Sice to není Mumsms (symbian), ale jinak super. Díky za rady autorovi předchozího příspěvku. Good Job

Odpovědět

Zpět na „Android OS“