Android OSswapper

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
hipisek
Stálý androiďák
Příspěvky: 236
Registrován: pon 30. bře 2009 19:14:08
Reputace: 0
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

swapper

Příspěvek od hipisek » pát 10. črc 2009 15:55:35

Presmerujte si swapper z sdcard do /data/swapper.swp

System je vyrazne svyznejsi, a navic pokud mate presmerovane apps na kartu rak tohle je zpusob jak vhodne vyuzit volnou pamet telefonu


HTC Dream. Ubuntu mobile ? :P
HTC Sensation - Ofiko rom + root



Autor tohoto vlákna
hipisek
Stálý androiďák
Příspěvky: 236
Registrován: pon 30. bře 2009 19:14:08
Reputace: 0
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: swapper

Příspěvek od hipisek » pát 10. črc 2009 16:09:39

Nove
hipisek píše:Presmerujte si swapper z sdcard do /data/swapper.swp

System je vyrazne svyznejsi, a navic pokud mate presmerovane apps na kartu rak tohle je zpusob jak vhodne vyuzit volnou pamet telefonu
Panove takle jsem ten telefon nemel sviznej ani po wipu, proste luxusni prechod na plochu okamzity bez zaseku, otoceni displaye taky rychle

Po nastavení dejte reboot.:)
HTC Dream. Ubuntu mobile ? :P
HTC Sensation - Ofiko rom + root

Uživatelský avatar

DeToX
Robot
Příspěvky: 813
Registrován: pát 20. úno 2009 19:00:09
Reputace: 1

Re: swapper

Příspěvek od DeToX » pát 10. črc 2009 16:27:56

Doporucuju spise to dat do /dev. Moje nastaveni 16MB, 10 Swappiness


Autor tohoto vlákna
hipisek
Stálý androiďák
Příspěvky: 236
Registrován: pon 30. bře 2009 19:14:08
Reputace: 0
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: swapper

Příspěvek od hipisek » pát 10. črc 2009 16:30:13

A taky je to možná FAKE:) Protože Get info v swapperu vám vypíše, že swap je 0 vyuziti 0 volné 0

Ale, ten soubor swapperfile.swp je v /data/normálně uložené a telefon se chová opravdu rychleji, je možné že třeba getinfo nedokáže číst z yaffs2,

Nedokážu si to jinak vysvětlit to zrychlení phonu, než že to funguje, zkuste to prosím a přidejte názor.
HTC Dream. Ubuntu mobile ? :P
HTC Sensation - Ofiko rom + root


Autor tohoto vlákna
hipisek
Stálý androiďák
Příspěvky: 236
Registrován: pon 30. bře 2009 19:14:08
Reputace: 0
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: swapper

Příspěvek od hipisek » pát 10. črc 2009 17:04:25

Pro overeni si muzete zkusit zapnout mapy browser im terminal a ja nevim co jeste a porad se dokola prepinat.

zapnete si terminal
su
busybox sh
cd /data
ls -lh a najdete si svůj swapfile.swp a uvidite u nej velikost 16MB.

Prosím o vaše nazory:) podle mě to funguje jen Get info prostě nepřežvíká FS který je v telefonu
HTC Dream. Ubuntu mobile ? :P
HTC Sensation - Ofiko rom + root


Uživatelský avatar

MrPedro
Robot
Příspěvky: 1248
Registrován: sob 31. led 2009 18:26:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: G1 + SE X 10 mini + Nexus S + Huawei D2 + XNote 4G
Mobil 2 / ROM: RR-N-v5.8.3
Twitter: mrpedrocz
Tablet: Ainol Novo 7 Paladin, Acer Iconia tab A71
Bydliště: Teplice

Re: swapper

Příspěvek od MrPedro » pát 10. črc 2009 17:51:05

Ja pouzivam swapper smerovany do systemu davno.
http://androidforum.cz/swapper-t1370-30 ... per#p17367
.:. XIAOMI Redmi Note 4g .:. RR-N-v5.8.3 .:. root .:. MIUI .:. Vodafone .:.


Autor tohoto vlákna
hipisek
Stálý androiďák
Příspěvky: 236
Registrován: pon 30. bře 2009 19:14:08
Reputace: 0
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: swapper

Příspěvek od hipisek » pát 10. črc 2009 18:06:11

No vidis:) to je reakce co?:) napadlo mě to po cestě v autobuse, kdyby na tom forum nebyl takovej prasackej bordel, tak sem to mohl použivat už dříve:)
HTC Dream. Ubuntu mobile ? :P
HTC Sensation - Ofiko rom + root

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů