Android OSProblém s marketem

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
elypsa
Nové Androidě

Problém s marketem

Příspěvek od elypsa » ned 10. črc 2011 14:56:35

Zdravím. Mám 3 docela nepříjemné problémy s marketem.

1. V marketu vidím aplikace, které jsem již odinstaloval jako nainstalovane. Pravda, že pokud je rozkliknu, nemohu je otevřít ale jen odinstalovat(což vlastně taky ne, viz níže). Ovšem docela to dělá bordel ve správě aplikací. Nelze nějak aktualizovat seznam aplikaci? Aby si to našlo samo co teda mám nainstalováno?
Mám pocit že v tom ten bordel udělal ESmanager nebo jak se ta aplikace jmenuje, přes kterou jsem odinstalovával aplikace.
S tím se spojuje další problém, že pokud v marketu chci něco odinstalovat a kliknu na tlačítko odinstalovat, market prostě nereaguje, díky bohu, že ES ano.

No a poslední problém. Stáhl jsem si app Spark 360 ovšem aplikace nešla spustit. Nějaký problem s licencí. Proto jsem využil 15minut na vrácení peněz a aplikaci odinstaloval(přes ES prootže market nespolupracuje). Jenže nepřišel žádný email o vrácení peněz a hlavně apliakci mohu zase vesele stáhnout, ale opět nemohu spustit.. Neřikám že 35 korun je problém, ale jde o princip-mohl jsem koupit něco, co aspoň bude fungovat.

Napadlo mě napsat na nějaký helpdesk do googlu-světe div se, oni nemají českou podporu.. Nějaké jiné řešení než tu lámat mou angličtinu?
Můj blog o všem včetně androidu :)
http://www.elypsa.blogspot.com

Odpovědět

Zpět na „Android OS“