Android OSAutomatické odpojení synchronizace

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
jazzko
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 2

Automatické odpojení synchronizace

Příspěvek od jazzko » pát 22. črc 2011 9:56:42

Před nedávnem jsem přešel z oficiální ROM na CM7 a později na OXYGENE. Obě ROM mi fungují takřka bezvadně a nemám žádných výhrad, až na jednu věc.
Samovolně se mi vypíná synchronizace s Gmail účtem a nemohu přijít na žádnou souvislost, proč se tak děje. Stane se to tak jednou, někdy dva krát do týdne a zjistím to obvykle tak, že objevím příchozí mail v prohlížeči PC který v telefonu prostě není, to už mi je hned vše jasné a já musím do menu telefonu a "odškrtané" checkboxy opět ručně "zaškrtnout".. Je to trochu otravné a frustrující. Chovají se tak obě zmiňované ROM, v originální ROM jsem s tímto nikdy žádný problém neměl, zaškrtnutí synchronizace bylo provedeno na začátku a s trvalou platností.
Hledal jsem na internetu přes různě formulované dotazy řešení, ale jakoby tento problém nikdo neřešil. Nechce se mi ale věřit, že bych byl jediný, kdo se s tím potýká, spíše budu špatný angličtinář a pokládám nepřesné dotazy..
Pro snadnější představu připojuji screen obrazovky z místa povolení/zakázání synchronizace. Nemá někdo nějaké řešení?

HTC Desire
Android 2.3.4
Jádro: 2.6.35.13-stable thalamus@Co-60#1
Oxygen 2.1.6
Přílohy
gmail unchecked.png
gmail unchecked.png (105.43 KiB) Zobrazeno 707 x

Autor tohoto vlákna
jazzko
Nové Androidě

Re: Automatické odpojení synchronizace

Příspěvek od jazzko » pon 25. črc 2011 8:39:02

Opravdu to nikdo neřeší, snad jenom já..? :shock:

Autor tohoto vlákna
jazzko
Nové Androidě

Příspěvek od jazzko » pát 29. črc 2011 12:12:07

Porad to resim a porad verim ze nejenom ja sam.. Opravdu nikdo nema zadnou odpoved?

slamka
Androiďák!

Příspěvek od slamka » pát 29. črc 2011 12:59:46

Mne sa toto deje len raz, po WIPE.
Vsetko sa mi synchronizuje iba gmail nie. Vzdy potom patram ktora aplikacia mi blbne, ake nastavenie a vzdy na toto zabudnem (ved nerobim WIPE pravidelne). Vsetky polozky pod uctom gmail su zaskrtnute a synchronizuju sa mi, iba samotne maily nie. Zaskrtnem ich a mam zas pokoj. Asi moc neporadim.. :?

HTC Desire
ROM CyanogenMod 7.1.0 RC1

BTW - ktory mod na stastus baterie si v Kitchene pouzil ze tam mas rovnaku farbu ako stav signalu s datovymi prenosmi? Mne sa este nikdy nepodarilo trafit rovnaku zelenu... :(
HTC Desire, CM7.2.0.1
LG Google Nexus 4, ROM: Stock 5.1.1 ROOTED

Lenovo VIBE P1 P1a42, ROM: Stock 5.1.1, ROOTED -> Stock 6.0.1, ROOTED -> AOSP Extended, 7.1.2, ROOTED
Motorola Moto G6 Plus, ROM: Stock ROM 8.0 Oreo

Autor tohoto vlákna
jazzko
Nové Androidě

Příspěvek od jazzko » pon 01. srp 2011 10:28:32

I tak diky aspon za reakci..
Barvy jsem resit nemusel, Oxygen je ma pekne polazene uz v zakladu.. Vyzkousel jsem i CM7 ale Oxygene se mi zda byt o zdibec rychlejsi a s mene problemy, prakticky resim jenom tuto synchronizaci (u CM7 jsem ji ale resil uplne stejne).. Neni to sice zas tak velky problem, proste to jenom obcas musim zkontrolovat, zda je vse zaskrtnuto jak ma byt, ale to vis ze to trochu stve.. :)

antracit
Nové Androidě

Příspěvek od antracit » pát 05. srp 2011 14:07:25

Ahoj, mam Milestone s CM7, aktualni verze RC12 a deje se mi to same. Zrovna dneska jsem se divil, ze od rana neprisel mail, mrknu do nastaveni a je to vypnuto. Mam tam 4 ucty - u hlavniho zustane vse zaskrtnute (kalendar, kontakty..) vypne se jen mail, u ostatnich - prvni dva se vypne cela synchronizace, treti zustane v poradku zapnuty. :)

Aktualizace na nove verze CM7 delam bez wipe.. ze by to bylo tim?

Odpovědět

Zpět na „Android OS“