Android OSStahování z market android

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
SwejaS
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S

Stahování z market android

Příspěvek od SwejaS » ned 24. črc 2011 12:08:38

Čau, omlouvám se za nové téma, ale nenašel jsem žádné, které by řešilo můj problém. Mám problém. Když chci stáhnout jakoukoliv aplikaci z market android a kliknu na install, tak mi to hodí hlášku: There are no Android phones with this account. Please sing in with a different account.
Nevím jak to mám řešit. Účet na googlu jsem si založil, mám telefon samsung galaxy s i9000, tak vůbec nevím kde je problém. Pomůžete mi prosím?

Sodan Tok
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Mobil

Re: Stahování z market android

Příspěvek od Sodan Tok » ned 24. črc 2011 12:33:12

Pokud se pokoušíš o instal z PC tak sek oukní do nastavení svého účtu (na PC) jestli tam máš přiřazenej telefon. Ten by se měl přiřadit sám při první návštěvě aplikace Android Market (z mobilu), pokud mobilní market používá stejný účet jako ten, přes který se připojuješ nyní.

Autor tohoto vlákna
SwejaS
Nové Androidě

Příspěvek od SwejaS » ned 24. črc 2011 16:05:59

No já to zkoušel i přes PC i přes mobil a v obou případech mi to píše totéž. Nejde mi to. V tom nastavení účtu jsem nikde přiřazení mobilu nenašel.

cyphill
Robot
Typ mobilu / ROM: HTC 10
Rom: nougat, stock, root

Příspěvek od cyphill » ned 24. črc 2011 20:14:05

Blbá otázka, už to nakousl Sodan Tok, ale přihlašuješ se na PC tím samým Google účtem, který máš v telefonu? Pokud jich máš v telefonu víc, vždy platí ten, který jsi zadal jako první.
Chceš-li poděkovat, klikni na palec!

Autor tohoto vlákna
SwejaS
Nové Androidě

Příspěvek od SwejaS » ned 24. črc 2011 22:27:22

No a tak já se zeptám jinak. Jak mám k účtu na googlu přidružit svůj telefon. Já jsem to nikde nenašel. Nedošel jsem na to jak stáhnout aplikaci do PC a pak ji přes PC nainstalovat do mobilu. Ideální by bylo, kdybych ty aplikace našel na netu přímo v mobilu (to jsem zvládl) a jenom si tam kliknul a ono se to nainstalovalo.

Sodan Tok
Stálý androiďák

Příspěvek od Sodan Tok » ned 24. črc 2011 22:32:16

Přidružíš ho tak, že se s tím telefonem, který bude přihlášený na vybraný účet, připojíš na market (a možná něco stáhneš)
Do PC z marketu nic nestahnes. PC Market dá jen informaci a jakmile se telefon připojí k netu tak se apliakce stáhne a nainstaluje. Jednodušeji už to nejde.

Autor tohoto vlákna
SwejaS
Nové Androidě

Příspěvek od SwejaS » ned 24. črc 2011 22:57:08

Děkuji strašně moc. Teprve teď až si to sem napsal, tak mi došlo, že to dělám celý blbě. Já jsem to dělal přímo z prohlížeče a až si napsal, že to musím dělat přes tu aplikaci. No hold všichni nemůžou být chytří. Díky moc. Přímo z prohlížeče to prostě nejde a vždycky musím použít market? Přes market jsem něco stáhnul a potom zkusil nainstalovat nějakou aplikaci z android.market.com, ale stejný nápis.

Sodan Tok
Stálý androiďák

Příspěvek od Sodan Tok » ned 24. črc 2011 23:47:30

V mobilu musíš vždycky použít aplikaci. Na PC můžeši nstalovat přes prohlížeč, ale je to jen centrála, která stejne přes net řekne té mobilní aplikaci co má stáhnout. Takže PC prohlížečová verze je jen pro přehlednost a pohodlí... hlavní je ta mobilní aplikace.

liftick
Nové Androidě

Příspěvek od liftick » čtv 11. srp 2011 23:55:22

Ahoj , hale kluci , já sem asi uplně blbej nebo nevim , ale pořád to nechápu , prosim vysvětlete to pro blbce prosím :D =)

smajlo
Robot
Typ mobilu / ROM: OnePlus 3T

Příspěvek od smajlo » pát 12. srp 2011 5:58:40

Musis mat google ucet, na ktory telefon zaregistrujes, ked si toto splnil, tak pripojeny na internet (wifi alebo operator) kliknes v telefone na ikonku Marketu a mozes si stahovat, co chces.
Alebo na PC ides na market.android.com, tam sa prihlasis s tym istym google uctom ako vo fone, vyberies si co sa ti paci, das instalovat a ked mas telefon prpojeny na net, tak sa ti spusti instalacia, ak si neni pripojeny, tak sa spusti az sa pripojis.
Ked uz toto nepochopis, tak chod prosim ta vratit fon a kup si nieco bez OS ;)

Sodan Tok
Stálý androiďák

Příspěvek od Sodan Tok » pát 12. srp 2011 12:21:39

Poslal jsem tady liftickovi obrázky všech tří verzí marketu které existovaly (aspon co si já pamatuju) a on prý nemá ani jednu z nich, ale úplně nějaký speciální zelený nebo co :D. Takže jsem z toho mimo :D

simulant
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: 0910238441
Tablet: MID

Příspěvek od simulant » čtv 27. říj 2011 9:33:52

Zdravim, mam ten isty problem :( zda sa ze ho ma vela ludi http://www.google.com/support/forum/p/A ... df08&hl=en Pise mi ze nemam ziadne zariadenie (There are no Android phones associated with this account. Please sign in with a different account.) Postupoval som podla pokynov a aj tak nic :(

Jarous1
Droid
Typ mobilu / ROM: Honor 8 Premium, FRD-L19 8.0.0.521(C432)
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Mi A1, Pie 10.0.9.0.PDHMIXM
Tablet: ASUS ZenPad 3s 10 LTE, Nougat WW_5.4.6

Příspěvek od Jarous1 » čtv 27. říj 2011 10:18:28

Můžeš nějak více upřesnit to "mám stejný problém" ? Co jsi už zkoušel a tak...

Jinak tahle hláška se většinou objevuje v případě, že se do Marketu ještě nikdy ten mobil nepřipojil. Samozřejmě, že tou oficiální aplikací. Je to psané už mezi těmi prvními radami...

simulant
Nové Androidě

Příspěvek od simulant » čtv 27. říj 2011 11:26:24

Siel som cez NASTAVENIE - UCTY A SYNCHRONIZACE - pridal som gmail ucet, potom som sa s tym uctom prihlasil na market.android.com/ a vzdy mi vypisuje Obrázek
Cez aplikaciu AppMarket priamo v tablete mozem stahovat aplikacie, ale je ich tam len velmi malo.
Pouzivam tablet MID Tablet PC Df-8650 http://dreamfay.en.made-in-china.com/pr ... -8650.html Android 2.2

ramon.dexter
Moderátor
Typ mobilu / ROM: Poco x3 pro/stock ROM
Tablet: Samsung Galaxy Tab S7/stock

Příspěvek od ramon.dexter » čtv 27. říj 2011 11:35:41

Protože v tom čínským sráči nemáš Market od googlu (a asi ani žádný další google apps). Gratuluji, uškudlil jsi pár korun a koupil sis nefunkční zařízení. Hlavně že to bylo levný :roll:

Řešit se to dá flashnutím nějaký upravený ROM, ale tu si najdi sám. Silně pochybuju, že se ti to podaří.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

simulant
Nové Androidě

Příspěvek od simulant » čtv 27. říj 2011 11:37:42

registroval som sa aj na appbrain, no tam ked dam nieco instalovat tak pise ze instaluje ale nic sa nedeje.. skusal som aj instalaciu appmarketu cez usb, ale nespusti mi ho..

ramon.dexter
Moderátor
Typ mobilu / ROM: Poco x3 pro/stock ROM
Tablet: Samsung Galaxy Tab S7/stock

Příspěvek od ramon.dexter » čtv 27. říj 2011 11:39:25

Appbrain = Market (resp. jenom jiný webový rozhraní). TY NEMÁŠ V TABLETU "MARKET", TAKŽE SE MŮŽEŠ TISÍCKRÁT REGISTROVAT PO VŠECH ČERTECH, ALE JE TI TO K NIČEMU. CHYBÍ TI INSTANCE V TABLETU.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

simulant
Nové Androidě

Příspěvek od simulant » čtv 27. říj 2011 11:59:07

hmm, tak dakujem za odpoved ;) skusim teda ine riesenie z jedneho fora, dufam ze to pojde: Ndh077 I have this tablet and absolutely love it!! The features are amazing and performs Much better than the $250.00 Velocity Cruz. The missing Android app store is a Small detail. Download and install the Amazon app store. I use freewarelovers.com and getandroidstuff.com to download any app I want not on Amazon. Found more than a few apps on those sites that aren't in the Android app store (have it on my Minipad 7" tablet.) Sure that with those 2 sites and the App this will be a tablet you will really enjoy.
Pripadne, neexistuje iny OS pre tablety? napriklad Linux, alebo nieco podobne? Linux pouzivam v PC a velmi sa mi paci..

Sodan Tok
Stálý androiďák

Příspěvek od Sodan Tok » sob 29. říj 2011 12:21:46

Ah Linux na dotykovém tabletu bez klávesnice. S tim by se nechtel dělat ani největší linux nerd

Odpovědět

Zpět na „Android OS“