Android OSnastavení pro T-Mobile - HTC Magic

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
spooak
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: stř 24. čer 2009 16:47:46
Reputace: 0

nastavení pro T-Mobile - HTC Magic

Příspěvek od spooak » pát 17. črc 2009 15:12:45

Zdravím lidi.

Neví někdo jak nastavenit HTC Magic na síť T-Mobile. Podařilo se mi najít na těchto stránkách nastavení na vodafone a O2, ale na T-Mobile nikoliv.
Bez podpory internetu se tento telefon nedá používáat. Díky





venou83
Nové Androidě
Příspěvky: 38
Registrován: ned 28. čer 2009 7:15:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Magic 32A
Kontaktovat uživatele:

Re: nastavení pro T-Mobile - HTC Magic

Příspěvek od venou83 » pát 17. črc 2009 15:29:12

Nastavení/Ovládání bezdrátových sítí/Mobilní sítě/Názvy přístupových bodů. Stiskneš Menu a dáš Obnovit výchozí. Mě to tak fungovalo.
HTC Magic 32A _recovery RA-hero-v.1.5.3.1 _CursorSense 1.2.4


Autor tohoto vlákna
spooak
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: stř 24. čer 2009 16:47:46
Reputace: 0

Re: nastavení pro T-Mobile - HTC Magic

Příspěvek od spooak » sob 18. črc 2009 12:02:39

HMM tak toto mi nepomohlo. Problém je v tom, že tento telefon nemá předefinovaný žádný typ nastaveni.
Je to telefon koupený přes net a není určen prožádného operátora, tudíž nastavení jakéhokoliv operátora v tomto telefonu chybí.
Prostě potřebuji něco takového, ale pro T-Mbile

Nastavení připojení internetu
Name: internet
APN: internet
Proxy: <Not set>
Port: <Not set>
Username: <Not set>
Password: <Not set>
Server: <Not set>
MMSC: <Not set>
MMS proxy: <Not set>
MMS port: <Not set>
MCC: 230
MNC: 02
APN type: default

Nastavení MMS
Name: O2 MMS
APN: mms
Proxy: <Not set>
Port: <Not set>
Username: <Not set>
Password: <Not set>
Server: O2 MMS
MMSC: http://mms.o2active.cz:8002
MMS proxy: 160.218.160.218
MMS port: 8080
MCC: 230
MNC: 02
APN type: mms


Tak kdyby někdo věděl tak by to bylo supr.
Díky moc


venou83
Nové Androidě
Příspěvky: 38
Registrován: ned 28. čer 2009 7:15:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Magic 32A
Kontaktovat uživatele:

Re: nastavení pro T-Mobile - HTC Magic

Příspěvek od venou83 » sob 18. črc 2009 12:32:11

Nastavení připojení internetu
Name: T-Mobile Internet
APN: internetapndroid
Proxy: <Not set>
Port: <Not set>
Username: <Not set>
Password: tady mám dvě hvězdičky, tak nevím, jestli tu musí něco být
Server: <Not set>
MMSC: null
MMS proxy: <Not set>
MMS port: <Not set>
MCC: 230
MNC: 01
APN type: defaultapndroid

Nastavení MMS
Name: T-Mobile MMS
APN: mms.t-mobile.czapndroid
Proxy: <Not set>
Port: <Not set>
Username: mms
Password: tady mám 3 hvězdičky, tak nevím :)
Server: O2 MMS
MMSC: http://mms
MMS proxy: 10.0.0.10
MMS port: 80
MCC: 230
MNC: 01
APN type: mmsapndroid
HTC Magic 32A _recovery RA-hero-v.1.5.3.1 _CursorSense 1.2.4

Uživatelský avatar

beny6
Stálý androiďák
Příspěvky: 72
Registrován: pát 19. čer 2009 11:32:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: iPhone 4S
Tablet: iPad
Bydliště: Brno

Re: nastavení pro T-Mobile - HTC Magic

Příspěvek od beny6 » pon 28. zář 2009 18:09:31

Dopsal jsem a zkontroloval podle sveho telefonu nastaveni pro T-Mobile do wiki. Mozna by bylo taky fajn to nastaveni na wiki udelat globalne pro Android, ne jen pro G1. Myslim si ze telefon od telefonu se zrovna tohle lisit nebude.



mojoman
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: pát 21. srp 2009 10:19:09
Reputace: 0

Re: nastavení pro T-Mobile - HTC Magic

Příspěvek od mojoman » úte 13. říj 2009 21:34:08

prosim vas, nedari sa mi nastavit T-Mobile internet SK na G1.
Pred par tyzdnami mi to islo pekne, potom par flashov a stacilo mi wifi, tak som t-mobile nenastavoval...
A pokial viem tak tam stacilo jednoducho napisat "internet" a ficalo mi to a teraz nie a nie to rozbehat.

pre overenie:
Nastavení připojení internetu
Name: t-mobile - name je jedno ake si dam...
APN: internet - tu by malo byt vsetko malym tak ako je?
Proxy: <Not set>
Port: <Not set> - port som nasiel, ze by mal byt 9201. Nejde ani s nim ani bez neho
Username: <Not set>
Password: <Not set>
Server: <Not set>
MMSC: <Not set>
MMS proxy: <Not set>
MMS port: <Not set>
MCC: 230
MNC: 02
APN type: default - sem rucne napisem default? Nejde ani ked nemenim, ani ked napisem default...

Neviete niekto poradit? Neviem kde robim chybu... vzdy mi to islo aj na WM aj na tomto a teraz aaach....
Dakujem, ze kazdu radu. :help:

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12651
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: nastavení pro T-Mobile - HTC Magic

Příspěvek od ramon.dexter » stř 14. říj 2009 7:02:38

venou: jo, tak s tim se určitě někam připojí...
(myšleno ironicky)

Silně doporučuju umazat "apndroid"

Proboha, pokud máte net zablokovanej apndroidem, neraďte tady. Nebo si ho aspoň vypněte. Naděláte víc škody než užitku.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


venou83
Nové Androidě
Příspěvky: 38
Registrován: ned 28. čer 2009 7:15:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Magic 32A
Kontaktovat uživatele:

Re: nastavení pro T-Mobile - HTC Magic

Příspěvek od venou83 » stř 14. říj 2009 11:00:00

No jo, to mi nedošlo a omlouvám se, pokud jsem tím způsobil nějaké problémy. A ironii samozřejmě chápu, není mi 5 let.
HTC Magic 32A _recovery RA-hero-v.1.5.3.1 _CursorSense 1.2.4


mojoman
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: pát 21. srp 2009 10:19:09
Reputace: 0

Re: nastavení pro T-Mobile - HTC Magic

Příspěvek od mojoman » stř 14. říj 2009 17:07:36

hmm, vyzera, ze sa mi to rozbehlo po restarte telefonu.... :geek:


seno
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: sob 18. zář 2010 18:22:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: xperia x10 mini pro

Re: nastavení pro T-Mobile - HTC Magic

Příspěvek od seno » sob 16. říj 2010 11:48:01

nastavení uděláš takle:

www.t-mobile.cz - internet - pomoc a nastavení - Nastavení telefonu/MDA (budeš si to nastavovat sám dle návodu) - ruční nastavení - pokračovat podle instrukcí

trvalo mi to cca 5min a funguje to bez problémů

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů