Android OSTerminal příkaz pro přenesená data???

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Infernus
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: LGE Nexus 4
Tablet: Nexus 7, 4.2.2 AOKP by Kecinzer
Rom: JB 4.3
Kontaktovat uživatele:

Terminal příkaz pro přenesená data???

Příspěvek od Infernus » ned 19. črc 2009 10:04:38

existuje nějaký příkaz pro Terminal Emulator, který by mi dokázal vypsat v nějakych jednoduše převeditelných jednotkách (kb), kolik dat telefon ,,prokomunikoval"? myslím tím celkové přenosy, třeba rozdělené na UP a Down. v telefonu takmer neexistuje přehledný způsob jak to zjistit a právě ted je to pro mě otázka několika tisíc na faktuře... prosím ví někdo o něčem takovéme??? diky moc

nFiX
Droid

Re: Terminal příkaz pro přenesená data???

Příspěvek od nFiX » ned 19. črc 2009 10:34:54

Tohle nemusíš dělat přes terminal, ale jsou na marketu různé app ( možná i widgety ), které tohle umožní. Jeden jsem měl, ale vůbec si teď nemůžu vzpomenout na název... zkus něco s klíč. slovy - gprs a podobně.. zkusím to pohledat a editnout tady

edit: tak jsem napsal v marketu gprs a hned první věc - Data counter widget atd...

S.T.E.A.K.
Stálý androiďák

Příspěvek od S.T.E.A.K. » ned 19. črc 2009 11:18:53

Ta aplikace se jmenuje NetCounter, ale dokáže zjistit přenesená data pouze od té doby, co je nainstalovaná(zvlášť pro GPRS a zvlášť pro WI-FI), ale přenesaná data zpětně(než byla nainstalovaná) ti nezjistí a myslim že to ti asi nic nezjistí, nikam se to myslim neukládá, proto jsou aplikace typu NetCounter, kde se to ukládá do databáze. Ale z terminálu to asi nezjistíš.
G1 | Sony Erricson Xperia Mini Pro (Black) | Samsung Galaxy Note 10.1 WiFi(White)

Autor tohoto vlákna
Infernus
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: LGE Nexus 4
Tablet: Nexus 7, 4.2.2 AOKP by Kecinzer
Rom: JB 4.3
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Infernus » stř 22. črc 2009 10:50:59

přesně to je ten problém. potřeboval bych zjistit data zpětně... každopadně diky za rady

zet
Stálý androiďák

Příspěvek od zet » stř 22. črc 2009 11:30:26

jinak v terminalu klasicky pres prikaz ifconfig, interface rmnet0, pokud nejsou nastaveny cesty, tak se musi spoustet pres /system/xbin/bb/ifconfig. to co ukazuje by melo byt od nabootovani

Odpovědět

Zpět na „Android OS“