Android OSOpětovné stahování po restartu

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
lubofm
Nové Androidě

Opětovné stahování po restartu

Příspěvek od lubofm » pát 05. srp 2011 8:17:34

Ahoj, mám problém. Možná je to naprostá hloupost ale já z toho rostu. Mám HTC Wildfire S, OS 2.3.3.

Dejme tomu, že telefon nějakou dobu aktivně používám, ukládám věci z netu (přes zabudovaný prohlížeč), stahuju aplikace z Marketu, vše je v pohodě. Problém nastane v okamžiku, kdy telefon restartuju (podržení vypínače, volba Znovu spustit). Když totiž telefon naběhne, snaží se jako by znovu stahovat naprosto vše, co jsem kdy na telefonu stáhnul. V té stahovací horní liště se objeví veškeré soubory (obrázky, hudba) a veškeré aplikace a telefon čeká, až se připojím k netu a začne všechno znovu stahovat. A ne jen nějak ověřovat, jednak než to všechno udělá tak to trvá pomalu hodiny a to mobilu teče hromada dat v té době. Přitom k tomu nemá důvod, i když ho nenechám tohle opětovné stahování dokončit, tak všechny soubory jsou furt v telefnu přístupné, i všechny aplikace jsou spustitelné.

Je to standartní funkce telefonu nebo je to nějaký renonc?

Krokodyl
Droid
Typ mobilu / ROM: Honor 7
Tablet: Samsung T535 GALAXY Tab4 10.1
Kontaktovat uživatele:

Re: Opětovné stahování po restartu

Příspěvek od Krokodyl » pát 05. srp 2011 9:04:58

No tohle je rozhodně nemoc. Jakoby tzelefon vše zapomněl. Doporučuju zálohu a provést WIPE - Obnovení továrních dat
zálohovat ZálohovaT ZÁLOHOVAT

Autor tohoto vlákna
lubofm
Nové Androidě

Re: Opětovné stahování po restartu

Příspěvek od lubofm » pát 05. srp 2011 9:32:19

To jsem nedávno udělal. Chtěl jsem telefon prodat tak jsem provedl obnovení továrního nastavení a vymazal SD kartu. Prodej ale padl, tak jsem dneska v 7 ráno nainstaloval Sygic, přes Sygic downloader stáhl base soubory a mapy čr, pak aplikaci pustil, ta se sekla, tak jsem telefon restartoval a opět se začal tahat ten Sygic co jsem instaloval z Marketu a to stahování se zobrazilo jako Pozastaveno, dokud jsem nepřipojil mobil na net, tak doběhl na konec a udělal to co jsem psal. Přitom ale i když ten download byl pozastaven, tak mi normálně Sygic šel spustit a navigoval bez problému. Nechápu nic.
Naposledy upravil(a) radegast dne pát 05. srp 2011 12:12:24, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Necituj poslední příspěvek!

Odpovědět

Zpět na „Android OS“