Android OSHTC nejde zapnout

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
spikeOV
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: HTC Desire S

HTC nejde zapnout

Příspěvek od spikeOV » pát 05. srp 2011 11:42:19

Zdravim,
vlastnim HTC desire S asi 2 mesice a vcera jsem bezne instaloval pres wifi aplikace z android marketu.....asi v pulce se sekla a telefon zamrznul. Jedine reseni bylo vytahnout baterku a restart. Po spusteni se navazalo stahovani a telefon zase zamrznul. Tak jsem ho opet restartoval a snazil se vypnout wifi a prerusit stahovani. Bohuzel ale telefon uz nesel zapnout. Baterka vnem byla slaba, ale nezobrazila se ani uvodni obrazovka a nasledne nereagoval ani na nabijecku. Ani ze zasuvky ani z USB ani pri vyjmuti baterie, simky a pametovky se nevzpamatoval a nejde vubec zapnout :cry:
Mam v nem spoustu aplikaci a dat ktere nemam aktualne zazalohovane a proto se mi jej nechce posilat na servis. Nereaguje na zadne tlacitka ani kombinace, nesviti kontrolka. Prijde mi divny, ze z niceho nic takhle umrel.
Nemel by nekdo radu jak ho ozivit nebo aspon zalohovat pamet telefonu? :help:
Diky

ondrejkovic
Stálý androiďák

Re: HTC nejde zapnout

Příspěvek od ondrejkovic » pon 29. srp 2011 13:47:48

V tomhle případě doporučuji jednoznačně reklamaci.

Kdyby to nešlo, zkus tenhle servis: http://www.servismobilu.eu/ Já tam dneska ráno donesl Desire s roztříštěným sklem (pád "hubou" přímo na ostrý štěrk) a než jsem dojel zpátky do práce (30 minut) tak už mi volali, že je to hotové. Stálo to 1800,- Kč. Všechno vypadá perfektně funkční. Taky přístup mají poměrně dost vstřícný - takoví mladí nadšenci :-)

Odpovědět

Zpět na „Android OS“