Android OSSynchronizace - X10 - Wildfire - Outlook

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
zuzy
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Wildfire S + Xperia X10 mini pro
Tablet: iPad 2 - 64 GB 3G

Synchronizace - X10 - Wildfire - Outlook

Příspěvek od zuzy » pát 05. srp 2011 15:42:22

Ahoj všichni,

Mám 2 telefony s Androidem a chtěl bych, aby fungovalo následující:

Zadám do Outlooku, Wildfire, nebo X10 telefonní kontakt (případně poznámku do kalendáře) a chtěl bych, aby se to objevilo v dalších 2 zařízeních. Jak toho dosáhnout?

Zkoušel jsem následující, ale moc to nefunguje:

Outlook se synchronizuje s Wildfire S přes Exchange. Všechny kontakty tam jsou a běží to tak, jak má. Ale nedokážu to propoijt s X10. Proto jsem zkusil Wildfire synchronizovat ještě s Googlem a ten pak s X10. Výsledek je takový, že:

Když zadám telefon do X10, přenese se na Google a přenese se do Wildfire S. Ale z Wildfire se už nepřenese do Outlooku.
Když zadám do Outlooku kontakt, přenese se do Wildfire S. Ale z Wildfire se už nepřenese do Google a tím pádem ani do X10.
Když zadám telefon do Wildfire S, ptá se mě to na základě jakého účtu to má uložit. Podle toho se to synchronizuje (asi).

Mám takový pocit, že je to tím, že se kontakty sdruží ve Wildfire, ale ten rozlišuje odkud kontakt přišel (asi). Proto se synchronizují pouze:

Google kontakty = Wildfire S - Google - X10 a obráceně.
Outlook kontakty = Wildfire S - Outlook - a obráceně.

Ve Wildfire S mám tedy všechny kontakty, ale pokud přidám kontakt v Outlooku, což je nejčastější případ díky uživatelskému rozhraní, tak se mi nepřesype do X10.

Co s tím? Máte někdo nějaký nápad, zkušenost?

Díky
ZUZY

Odpovědět

Zpět na „Android OS“