Android OSAdvanced Launcher

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Advanced Launcher

Příspěvek od d750 » ned 26. črc 2009 5:23:10

Dneska novinka na xda někdo přepracovává home aplikaci tak aby se programy mohly ukládat do složek přímo v aplikačním menu. Na obrázkách je nádherně vidět složka test. Tak tomu já říkám budoucnost. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=540880

Obrázek Obrázek
Naposledy upravil(a) d750 dne ned 26. črc 2009 7:13:26, celkem upraveno 1 x.




Uživatelský avatar

HentaiRush
Androiďák!
Příspěvky: 343
Registrován: čtv 12. bře 2009 21:18:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio PAP5503DUO
Tablet: Prestigio PMP810TF3GBS

Re: Advanced Launcher

Příspěvek od HentaiRush » ned 26. črc 2009 6:18:56

Nereupnul bys to někam pro neregistrovaný na xda foru? dík
Slave of great Prestigio.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: Advanced Launcher

Příspěvek od d750 » ned 26. črc 2009 6:55:36

Aplikace ještě není je to jen projet nebo máš na mysli obrázky.

Uživatelský avatar

HentaiRush
Androiďák!
Příspěvky: 343
Registrován: čtv 12. bře 2009 21:18:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio PAP5503DUO
Tablet: Prestigio PMP810TF3GBS

Re: Advanced Launcher

Příspěvek od HentaiRush » ned 26. črc 2009 7:10:16

d750 píše:Aplikace ještě není je to jen projet nebo máš na mysli obrázky.
Jo, obrázky jsem myslel, jsem to špatně napsal.. :)
Slave of great Prestigio.

Uživatelský avatar

ge0rge
Droid
Příspěvky: 1565
Registrován: úte 21. říj 2008 19:09:37
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Advanced Launcher

Příspěvek od ge0rge » ned 26. črc 2009 7:11:24

tu jsou
Obrázek


Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: Advanced Launcher

Příspěvek od d750 » ned 26. črc 2009 7:15:39

Nevím jak vy ale já se na to nemůžu dočkat a ještě kdyby se spojit s tím vývojářem jak maká na možnosti nastavit si počet ploch 3-10. To by bylo super.

Uživatelský avatar

ge0rge
Droid
Příspěvky: 1565
Registrován: úte 21. říj 2008 19:09:37
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Advanced Launcher

Příspěvek od ge0rge » ned 26. črc 2009 7:18:47

priznam se ze mi to nepripada jako ciste reseni ... ten advenced launcher bude aplikace ktera otevre podnabidku ? - pokud ano jak zajisti ze v ni obsazene ikony uz standartni home nezobrazi ? Bude to univerzalne pouzitelne treba i v home aplikaci na HTC Hero ? ... nebo to bude cely alternativni home ? v tom pripade bych radeji tuto featurku videl v pristi verzi dxtopu ktery je preci jen celkove dal

ale je to dobry start, treba to pak tvurce alternativnich home aplikaci nakopne.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: Advanced Launcher

Příspěvek od d750 » ned 26. črc 2009 7:21:56

Podle všeho to bude standardní home. Nakonec to dopadne tak že se toho ujme cyanogean a začlení to do sví rom.

Uživatelský avatar

ge0rge
Droid
Příspěvky: 1565
Registrován: úte 21. říj 2008 19:09:37
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Advanced Launcher

Příspěvek od ge0rge » ned 26. črc 2009 7:25:36

toho jsem se bal, takze alternativni home ktery nahradi ten co uz eventualne pouzivam, uzivatele openhome, dxtop ale treba i majitele htc hero ... maji smulu, pro ty to neni prave orechove, snad se ostatni budou inspirovat, protoze napad je to dobry. Vizualni zpracovani by mohlo byt lepsi kazdopadne, tohle je takove prvoplanove :-)

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: Advanced Launcher

Příspěvek od d750 » ned 26. črc 2009 7:31:52

Tak tady v tom případě to možná začíná narážet na jasnou nevýhodu android os a to velké množství variant možností ovládaní a přizpůsobení obrazu svému.

Uživatelský avatar

ge0rge
Droid
Příspěvky: 1565
Registrován: úte 21. říj 2008 19:09:37
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Advanced Launcher

Příspěvek od ge0rge » ned 26. črc 2009 8:59:23

to zase ne, "jasnou nevyhodu" = takhle bych neoznacil TO, kvuli cemu se vyrobci vlastne rozhodli ze do androida pujdou. Oni totiz chceji mit moznost nejen ziskat levny a mocny OS, oni take potrebuji mit moznost vytvaret TZV vlastni pridanou hodnotu, kterou se od ostatnich konkurentu odlisi. A prave to jim umoznuje ta "jasna nevyhoda" :-)

ta ruznorodost, roztristenost, mnohomoznost se netyka zdaleka androida (API, systemu, aplikaci) .. ty jsou stale stejne ... ale v tomto pripade pouze jednoho typu aplikace = domovske plochy, a co vic muzeme chtit nez mit moznost jeji volby .... ostatni zustava na vyvojarich. Ruzne predstavy domovske plochy a ruzne pozadavky vytvari nekolik moznosti a s tim spojeny mirny chaos, nastesti jen mirny :-) protoze kazdemu jde stale jen o to nabidnout to nejlepsi.. to ma k "jasne nevyhode" dost daleko.

ja bych si i tipnul ze zavedene plochy jako dxtop a openhome tuhle featurku predstavi mozna i driv nez vznikne pod vyse uvedenym nazvem jako samostatna aplikace.

Uživatelský avatar

3miki3
Robot
Příspěvky: 849
Registrován: ned 17. kvě 2009 18:01:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 8
Kontaktovat uživatele:

Re: Advanced Launcher

Příspěvek od 3miki3 » ned 26. črc 2009 17:08:48

myslím že dxtop a open home pofrčí taky

Uživatelský avatar

ge0rge
Droid
Příspěvky: 1565
Registrován: úte 21. říj 2008 19:09:37
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Advanced Launcher

Příspěvek od ge0rge » ned 26. črc 2009 20:41:06

pokud ten launcher bude jen dalši aplikace tak samozrejme ano :-) ... pokud to bude modifikace kompletni modifikace home aplikace, tak ostatni home aplikace si to budou muset udelat po svem

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: Advanced Launcher

Příspěvek od d750 » sob 01. srp 2009 11:46:41

Je to jak sem říkal cyanogen ji implementoval do své rom. No a po dvoudenním testování můžu jen doporučit. Vytvořil sem si několik složek v aplikační nabídce roztřídil do nich aplikace a vše je teď neuvěřitelně přehlednější. Jako první složku sem vytvořil mics a naházel do ni všechny defaultní aplikace co vůbec nepoužívám a zbytečně my zabíraly místo. Pak složku na hry.

Uživatelský avatar

DeToX
Robot
Příspěvky: 813
Registrován: pát 20. úno 2009 19:00:09
Reputace: 1

Re: Advanced Launcher

Příspěvek od DeToX » sob 01. srp 2009 12:03:23

Ty co nepouzivam jsem vyhodil z menu uplne. A slozky jsou az neprijemne pomale :-X

Uživatelský avatar

VeruSKa
Robot
Příspěvky: 854
Registrován: čtv 30. dub 2009 7:41:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia E Dual
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Advanced Launcher

Příspěvek od VeruSKa » sob 01. srp 2009 12:19:13

Já teda taky složkuju :lol: a zatím jsem s tím moooc spokojená ;) akorát netuším, jak to bude se zálohou... zazálohují se i aplikace ve složkách? Jak to bude s obnovou složek a aplikací ve složkách?? Tušíte? Asi to ještě nikdo nezkoušel :lol:
T-mobileG1 White; RooT umřel, ať žije Sony Xperia E Dual Champagne
Je to malé, zelené a strašně nebezpečné. Co to je? Žabička s rootovskými právy ;o)

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
d750
Kyborg
Příspěvky: 3799
Registrován: pát 20. úno 2009 5:28:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: d750
Tablet: Asus EEE Pad

Re: Advanced Launcher

Příspěvek od d750 » sob 01. srp 2009 12:32:29

Já raději nic nemažu nikdy nevím, co se my zrovna hodí. Složky sou čistě virtuální záležitost součást aplikace launcher. Zálohovat tedy data/data složku com.android.launcher.

Uživatelský avatar

RadimCep
Stálý androiďák
Příspěvky: 122
Registrován: pon 08. bře 2010 12:32:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation
Kontaktovat uživatele:

Re: Advanced Launcher

Příspěvek od RadimCep » pon 08. bře 2010 12:37:50

Dobrý den,

tato aplikace je zdarma na marketu nebo se dá někde stáhnou?

Děkuji.
HTC Sensation | T - Mobile Bav se
Nike - Just do it
http://www.promilex.webz.cz

Uživatelský avatar

cryingfreeman
Droid
Příspěvky: 3068
Registrován: úte 10. úno 2009 23:31:13
Reputace: 1

Re: Advanced Launcher

Příspěvek od cryingfreeman » pon 08. bře 2010 12:41:52

Samsung GALAXY prvý na Slovensku , 8G internal memory, 16 gb micro SDHC card, t-mobile web´n walk 3 giga

Samsung Galaxy Tab 8.9 P7300 32 GB 3G

twitter: @cryingfreeeman

Uživatelský avatar

RadimCep
Stálý androiďák
Příspěvky: 122
Registrován: pon 08. bře 2010 12:32:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation
Kontaktovat uživatele:

Re: Advanced Launcher

Příspěvek od RadimCep » pon 08. bře 2010 13:27:13

Děkuji za odpověď, ale nejde mi to otevřít, může ta stránka být nějak blokována, když jsem na Wi_fi ve škole(ale na normal NB) nebo je chyba v linku...?
HTC Sensation | T - Mobile Bav se
Nike - Just do it
http://www.promilex.webz.cz

Uživatelský avatar

cryingfreeman
Droid
Příspěvky: 3068
Registrován: úte 10. úno 2009 23:31:13
Reputace: 1

Re: Advanced Launcher

Příspěvek od cryingfreeman » pon 08. bře 2010 13:35:34

napíš v android markete launcher proste
Samsung GALAXY prvý na Slovensku , 8G internal memory, 16 gb micro SDHC card, t-mobile web´n walk 3 giga

Samsung Galaxy Tab 8.9 P7300 32 GB 3G

twitter: @cryingfreeeman

Uživatelský avatar

RadimCep
Stálý androiďák
Příspěvky: 122
Registrován: pon 08. bře 2010 12:32:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation
Kontaktovat uživatele:

Re: Advanced Launcher

Příspěvek od RadimCep » pon 08. bře 2010 13:46:14

Ok, diky... Ještě mám otázku ohledně proxy... Ve škole máme Wi-Fi, ale k připojení potřebuji zadat proxi, abych se třeba dostal na Market.. Kde se dá nastavit? Nebo je na to potřeba externí aplikace?

Tady na foru jsem nic nenašel.

Díky za odp.
HTC Sensation | T - Mobile Bav se
Nike - Just do it
http://www.promilex.webz.cz

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12658
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Advanced Launcher

Příspěvek od ramon.dexter » pon 08. bře 2010 13:49:37

radim: co se třeba podívat do nastavení>bezdrátové>wifi a tam dál?

Proxy server v podstatě nevidíš. Spíš máte asi zabezpečenou wifi, takže si zjisti jak a případně si opatři certifikát/heslo
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Uživatelský avatar

RadimCep
Stálý androiďák
Příspěvky: 122
Registrován: pon 08. bře 2010 12:32:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation
Kontaktovat uživatele:

Re: Advanced Launcher

Příspěvek od RadimCep » pon 08. bře 2010 13:54:44

Heslo, port.. všechno mám, ale abych se dostal na internet i z NB potřebuji v prohlížeči nebo třeba v IM klientovi zadat proxy server...

V nastavení > bezdrátové >wifi -> tam nic není...
HTC Sensation | T - Mobile Bav se
Nike - Just do it
http://www.promilex.webz.cz

Uživatelský avatar

nFiX
Droid
Příspěvky: 1496
Registrován: sob 21. bře 2009 23:53:24
Reputace: 1

Re: Advanced Launcher

Příspěvek od nFiX » pon 08. bře 2010 13:58:32

Ještě zkus v nastavení bezdrátové sítě / nastavení wifi / zmáčkni menu a tam je pokročilé nastavení... tam se dají zadar IP adresy atd..

Uživatelský avatar

RadimCep
Stálý androiďák
Příspěvky: 122
Registrován: pon 08. bře 2010 12:32:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation
Kontaktovat uživatele:

Re: Advanced Launcher

Příspěvek od RadimCep » pon 08. bře 2010 14:00:31

Všechno jsem prošmejdil, byl jsem i v nastavení prohlížeče, ale nikde jsem nic o proxy nenašel.... Jsem z toho celkem bezradný..
HTC Sensation | T - Mobile Bav se
Nike - Just do it
http://www.promilex.webz.cz

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12658
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Advanced Launcher

Příspěvek od ramon.dexter » pon 08. bře 2010 14:08:44

radim: to teda nevim, zatim nikde jsem adresu proxy serveru nastavovat nemusel. Proxy se (co tak vim) chová tak že "na venek" máš jeho IP, kdežto v podsíti pod proxy máš IP jinou. Takže spíš potřebuješ zjistit přes jakou IP adresu se můžeš připojit.

Což je pěkně debilní řešení. Lepší je zabezpečení přes heslo nebo certifikát a IP přidělovaná DNS serverem.
Kam chodíš na školu?
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Uživatelský avatar

RadimCep
Stálý androiďák
Příspěvky: 122
Registrován: pon 08. bře 2010 12:32:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation
Kontaktovat uživatele:

Re: Advanced Launcher

Příspěvek od RadimCep » pon 08. bře 2010 15:02:22

SPŠE Mohelnice

Na NB v prohlížeči zadávám port: 3128 a adresu 192.168.100.1

V nastavení adaptéru wi-fi musím zadat adresu, bránu, masku a DNSko....

Nic mi to nepřidělí samo...
HTC Sensation | T - Mobile Bav se
Nike - Just do it
http://www.promilex.webz.cz

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12658
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Advanced Launcher

Příspěvek od ramon.dexter » pon 08. bře 2010 15:07:37

No, tak stejně nastav IP i v nastavení wifi v androidu. Pak ti možná v prohlížeči vyskočí ten požadavek na proxy. PLus bych zašel za správcem sítě a poptal se ho jestli nechce změnit na něco méně debilního a více flexibilnějšího - normální wifi kde nemusíš mít pevnou IP, ale zabezpečení je řešený přes nějakou formu šifrování.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Uživatelský avatar

RadimCep
Stálý androiďák
Příspěvky: 122
Registrován: pon 08. bře 2010 12:32:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation
Kontaktovat uživatele:

Re: Advanced Launcher

Příspěvek od RadimCep » pon 08. bře 2010 15:20:41

IP a tak jsem zadal, v prohlížeči nic nevyskočilo...

Dřív to dělal tak, že si ulož MAC adresu zařízení takže se nic takovýho dělat nemuselo... Každopádně za ním zkusím zajít a uvidíme...

Doma ještě zkusím prošmejdit Market a najít něco na proxy...
HTC Sensation | T - Mobile Bav se
Nike - Just do it
http://www.promilex.webz.cz

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host