Android OSXperia X10 pomala - hudba seka

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
mumak
Nové Androidě

Xperia X10 pomala - hudba seka

Příspěvek od mumak » ned 14. srp 2011 22:49:20

Zdravím pred pár dnami som presiel na android 2.3.3. cakal som ze telefon bude sviznejsie ale zrejme tomu tak nieje. najviac, co mi neda pokoj je jemne posekavanie hudby pocas prehravanie MP3 cez akykolvek prehravac (nie vzdy iba obcas napr taky polsekundovy zasek..a ide dalej). horsie to je ked pocuvam hudbu a s telefonom pracuje. napríklad mám zapnutý prehrávač a listujem fotky v gaérii .. tam je to sekanie hudby znatelnejsie.. uz som to cital na viacerich forach ci recenziach ze aj oni mali podobne problemy.

Za dalsie ked som kukal napriklad na youtube recenzie na Xperiu x10... neskor aj na nu uz s nahratym OS 2.3.3. tak vo videach bol telefon neporovnatelne sviznejsi. neviete cim to moze byt pripadne ta hudba? mysite ze sa len potrebuje zabehnut?

skusal sosm aj preinstalovat android este raz a zas.. ta hudba seka ako by nesihala slapa zo systemom obcas ked pracuje daka ina cinnos.. a niekedy je to zase uplne v pohode bez sekanie.... pripadne aj prebiehanie medzi domacimi obrazovkami nieje uplne plynule a obcas trosku trha... je to normalne? nakolko neviem porovnat z 2.1 pretoze som 2.1 pouzival asi den a potom hned 2.3.

Autor tohoto vlákna
mumak
Nové Androidě

Re: Xperia X10 pomala - hudba seka

Příspěvek od mumak » pon 15. srp 2011 22:11:08

nikto?

mikepowers
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: A2000 Android 2.2

Příspěvek od mikepowers » úte 16. srp 2011 0:53:40

To je divný.Zkus aplikace jako fast reboot nebo ram booster.

MarianK
Nové Androidě

Příspěvek od MarianK » stř 17. srp 2011 9:52:18

co třeba zkusit prehrát sw :?:

LivArt
Terminátor
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Tablet: SGTab4

Příspěvek od LivArt » stř 17. srp 2011 20:07:28

mno, začal bych výchozím nastavením (říká se tomu wipe) - nastavení -> ochrana osobních údajů -> obnovení továrních dat

když to nepomůže, budeme pokračovat dál

matyas
Nové Androidě

Příspěvek od matyas » čtv 18. srp 2011 6:19:28

Ahoj mám podobnej problém:/ taky sem udatoval na 2.3.3 a taky se mi seká hudba a hlavně se mi úplně smazala systémová aplikace z 2.2 Backup and restore kde sem ješte 5minut před updatem všechno zálohoval:/ a místo toho se mi tam jako objevily aplikace v snad v čístině a nebo japonštině. To nechápu. Moc tomu nerozumím tak se omlouvám jestli nějak "štvu" skalní "androiďáky" ale prosím poraďte mi. Další věc je že už nemůžu stáhnout z marketu aplikaci Runtastic PRO má (feedback) ale pouze verze GPS COACH. Na jejich stránkách píšou že pro můj typ a prostředí není k dispozici:/předtím sem to měl a prostředí mám nastavený pořád v čestině. Má to souvislost s udatem a proč mi naistaloval i aplikace v asijským jazyce??? A ani je nemůžu odstranit:///čau a děkuju maty

Autor tohoto vlákna
mumak
Nové Androidě

Příspěvek od mumak » pát 26. srp 2011 12:51:17

No prehrat FW som skusal asi dva krat a bez zmeny.. ale asi pred par dnami som sa hral zo strykovou X10 a sprava sa tak isto.. teda hudbu som neskusal ale ta je asi iba od prehratia na 2.3.3. A tusim aj v predajni O2 maju jednu X10 vystavenu tak to pojdem porovnat. ale ono to ide celkom plynulo len to obcas trha .... cakal som ze pojde uplne plynulo ako napr dake HTC alebo Iphone.

Odpovědět

Zpět na „Android OS“