Android OSNefungující signál na T-Mobile G1

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Ladovina
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: ned 03. kvě 2009 16:00:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung galaxy s3mini

Nefungující signál na T-Mobile G1

Příspěvek od Ladovina » stř 17. srp 2011 19:01:20

zdravím vás všechny.mám problém.na mojem mobilu totálně odpadl signál a nevím čím to muže být.měl s tím někdo nějake problémky?? i když sem signál chytil,tak se na něj stejně nešlo dovolat.díky za případne rady..
Naposledy upravil(a) Ladovina dne stř 17. srp 2011 19:51:03, celkem upraveno 1 x.




Uživatelský avatar

cyphill
Robot
Příspěvky: 962
Registrován: stř 05. led 2011 22:37:30
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: HTC 10
Rom: nougat, stock, root

Re: T-Mobile G1

Příspěvek od cyphill » stř 17. srp 2011 19:48:52

Ahoj. Změň si prosím název tématu na nějaký, který vystihuje Tvůj problém.
Zkoušel jsi restartovat telefon? Vyndat/zandat/vyzkoušet jinou/ SIM kartu? Vyhledat znovu síť?
Chceš-li poděkovat, klikni na palec!


Autor tohoto vlákna
Ladovina
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: ned 03. kvě 2009 16:00:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung galaxy s3mini

Re: Nefujgující signál na T-Mobile G1

Příspěvek od Ladovina » stř 17. srp 2011 19:52:28

Ano zkoušel sem uplně všechno.

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12651
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Nefujgující signál na T-Mobile G1

Příspěvek od ramon.dexter » stř 17. srp 2011 19:57:22

V tom případě asi odešlo něco na základní desce. Přece jenom, G1 je už stařeček.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


Autor tohoto vlákna
Ladovina
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: ned 03. kvě 2009 16:00:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung galaxy s3mini

Re: Nefujgující signál na T-Mobile G1

Příspěvek od Ladovina » stř 17. srp 2011 19:59:53

tož děkuju.v tom případě to asi jistí nějaký mobilní hrobeček.oprava by asi nestála za to...


Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12651
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Nefungující signál na T-Mobile G1

Příspěvek od ramon.dexter » stř 17. srp 2011 20:00:39

Ne, to by opravdu nestála. Nejspíš bys asi ani nesehnal díly.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


Autor tohoto vlákna
Ladovina
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: ned 03. kvě 2009 16:00:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung galaxy s3mini

Re: Nefungující signál na T-Mobile G1

Příspěvek od Ladovina » stř 17. srp 2011 20:03:15

nebudu to ani nosit do opravny...tak se tady mějte a třeba někdy možná zas u androidu :)

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22773
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 267
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: Nefungující signál na T-Mobile G1

Příspěvek od LivArt » stř 17. srp 2011 20:04:21

Tak za pokus rozebrání/složení nic nedáš a občas to pomůže ;)
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Autor tohoto vlákna
Ladovina
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: ned 03. kvě 2009 16:00:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung galaxy s3mini

Re: Nefungující signál na T-Mobile G1

Příspěvek od Ladovina » stř 17. srp 2011 20:06:18

všechno už sem zkoušel...ani nevypadá že by tram bylo něco špatného.je to tam jako nove ve střevech

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22773
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 267
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: Nefungující signál na T-Mobile G1

Příspěvek od LivArt » stř 17. srp 2011 20:08:40

mno jestli jsi ten telefon do mrtě (rozuměj do posledního šroubku) rozebral, tak pak už asi nic no...
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Autor tohoto vlákna
Ladovina
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: ned 03. kvě 2009 16:00:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung galaxy s3mini

Re: Nefungující signál na T-Mobile G1

Příspěvek od Ladovina » stř 17. srp 2011 20:10:41

nene.byl jen otevřený a zavřený.pak sem tam signál měl plný,ale zas mě se nikdo nedovolal a po nějake době uplně nic

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host