Takže... rozhodl jsem se updatovat z mého již hodně zastaralého Androi 1.6 na vyšší a postupoval sem podle tohodle návodu ( http://androidforum.cz/post202407.html#p202407 ). Dostal sem se do té fáze že mám Android verzi 2.1 no a chystal sem se tam ted podle návodu hodit Clockwork a android 2.3.5. Do SDK manažeru do těch složek podle návodu sem šecko zkopčil do tools jak se mělo no a spustil sem CMD odkázal CMD na složku tools příkazem --> cd C:\Program Files\Android\android-sdk\tools ,poté sem dostal telefon do fastboot mode (mám tam romku myslím CSI s fastbootem , s modrou obrazovkou) zapojil sem USB v tom fastbootu naskočilo pár keců jakože suspend,reset,portchange atd... no a poté sem do zaplého CMD napsal --> fastboot flash recovery recovery_clockwork_3.0.2.4_swift.img (samozřejmě sem měl clockwork nakopčenej v tools a měl sem napsanou konkrétní verzi jakou mám já.
A ted nastal ten hlavní problém kterej tu už někdo někde zmiňoval ale bohužel sem nenašel jeho řešení...
< waiting for device >
No a ted mě řekněte co stím

Tak jestli ste to dočetli až sem tak dík za snahu a doufám že se najde někdo kdo se stím už setkal bo ví jak nato.

PS. Teprv včera jsem zjistil že existuje něco jako fastboot,ROM,SDK atd