Android OSRoot help

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Roggi
Stálý androiďák
Příspěvky: 71
Registrován: ned 02. srp 2009 18:05:38
Reputace: 0

Root help

Příspěvek od Roggi » ned 02. srp 2009 18:19:57

Už to tu někde je ale asi jsem to přehlíd.
chci si udělat root do g1 a dělám to podle návodu na
[url]http://androidaplikace.cz/index.php/200 ... nt-147[url]
ale když v kroku 4 chci aktualizovat dotyčný ovládač napíše mi to že už mám nainstalováno nebo mam něco lepsiho ale zadny ADB inscription (vim ze je to anglicky a ze ja to v cz windowsu budu mit jinak pojmenovany ale ve spravci se VUBEC nic nezmenilo)
pokud nekdo vi co s tim at pls odpovi ale nechodte na me s nejakymy vecmi na vyssim stupni
koupil sem pred tejdnem a jeste v nem vubec nic nechapu
muj minulej os byl symbian na n95




Uživatelský avatar

nFiX
Droid
Příspěvky: 1496
Registrován: sob 21. bře 2009 23:53:24
Reputace: 1

Re: Root help

Příspěvek od nFiX » ned 02. srp 2009 18:23:12

příště hledej - tady se to řešilo ;)

http://androidforum.cz/navod-jak-vytvor ... 42-30.html


Autor tohoto vlákna
Roggi
Stálý androiďák
Příspěvky: 71
Registrován: ned 02. srp 2009 18:05:38
Reputace: 0

Re: Root help

Příspěvek od Roggi » ned 02. srp 2009 18:24:35

diki


Autor tohoto vlákna
Roggi
Stálý androiďák
Příspěvky: 71
Registrován: ned 02. srp 2009 18:05:38
Reputace: 0

Re: Root help

Příspěvek od Roggi » ned 02. srp 2009 18:33:42

hele ale tam je win xp (ja mam vistu) a kdyz se nekdo ptal na vistu tak ho ignorovali a nic.
furt pisou ze mam koupit na aukru, no to se mi nechce kdyz momentalne nemam ani na origo sluchatka

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12651
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Root help

Příspěvek od ramon.dexter » ned 02. srp 2009 18:41:55

Ve vistě to nejde. Opatři si nějaký live cd linuxu, ideálně ubuntu a to cid goldcarty získej přes linux. Výhoda je v tom že do linuxu se nemusí dodávat žádný další ovladače.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


Uživatelský avatar

nFiX
Droid
Příspěvky: 1496
Registrován: sob 21. bře 2009 23:53:24
Reputace: 1

Re: Root help

Příspěvek od nFiX » ned 02. srp 2009 18:42:39

Ale jde to já to dělal na Vistě taky a potom ještě na W7 a taky mi to šlo.. Dělal jsem to tak 15min, ale pak jsem na to přišel :DD

Uživatelský avatar

lukowicz
Stálý androiďák
Příspěvky: 233
Registrován: ned 25. led 2009 11:58:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe Z2 Pro 13CM
Tablet: Nvidia Shield Tablet K1
Bydliště: Bohumín

Re: Root help

Příspěvek od lukowicz » ned 02. srp 2009 18:49:43

No však, já to mám taky dělané ve Vistách.
Otázka neřkuli na 10 minut.
Lenovo Vibe Z2 Pro


Autor tohoto vlákna
Roggi
Stálý androiďák
Příspěvky: 71
Registrován: ned 02. srp 2009 18:05:38
Reputace: 0

Re: Root help

Příspěvek od Roggi » ned 02. srp 2009 18:51:52

lol, tak to sem nakej divnej, moh bys mi to nejak napsat co s nim? proste mi to pise ze uz mam lepsi verzi nebo update nebo tak neco a proto tam nemam ty potřebný ADB interfence nobo tak neco
to to mam odinstalovat nebo tak? pls pomoz

Uživatelský avatar

nFiX
Droid
Příspěvky: 1496
Registrován: sob 21. bře 2009 23:53:24
Reputace: 1

Re: Root help

Příspěvek od nFiX » ned 02. srp 2009 19:03:45

Já už si nepamatuju, jak, ale taky mi to nešlo dělal jsem to už celkem dávno.... Vím, že jsem dal odebrat to zařízení a pak vyhledat změny hardwaru a nainstaloval jsem ty drivery.. šlo to až tak na 3tí pokus... ale nevím, jestli jsem to dělal u mobilu, nebo u mass storage... trápil jsem se s tím, ale šlo to..


Autor tohoto vlákna
Roggi
Stálý androiďák
Příspěvky: 71
Registrován: ned 02. srp 2009 18:05:38
Reputace: 0

Re: Root help

Příspěvek od Roggi » ned 02. srp 2009 19:21:37

no, zkoušel jsem to asi 6x a furt nic, no nevím, asi se budu muset obejít bez rootu -.-

Uživatelský avatar

sambick
Androiďák!
Příspěvky: 479
Registrován: pát 20. bře 2009 21:45:58
Reputace: 0

Re: Root help

Příspěvek od sambick » ned 02. srp 2009 21:30:10

Ja delal taky ve vistach (64bit)..
zkousel jsi spravce zarizeni kliknout pravym mysitkem na to zarizeni, dat atualizovat ovlaac a zadat cestu k adresari bud amd64 nebo x86 v usb driver v android sdk windows 1,5. Slo Ti o tohle?
G1 ve vzpominkach: -), SGS I9000, LG 4X HD, NOTE2, G3/32GB T-mobile a Asus Transformer - Revolver 4
Twitter: http://www.twitter.com/sambick2

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů