Android OSEkvalizer pro hovory?

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
frogale
Nové Androidě

Ekvalizer pro hovory?

Příspěvek od frogale » stř 24. srp 2011 7:56:24

Ahoj.. UZ nejakou dobu hledam moznost, jak na Androidu upravit vlastnosti zvuku, ktery je slyset z reproduktoru pri klasickem GSM hovoru.. Muj Desire Z s rootem a Cyanogenmodem mi totiz dela dost potize v hlucnejsim prostredi, kde diky defaultnimu prebasovani neni vetsinou rozumet ani slovo :-(

Cyanogenmod ma nejaky DSPEqualizer, o kterem se ale nikde neda najit naprosto zadne informace a pri zkouseni jsem s nim nemel jediny uspech (a to ani pri hlasitem odposlechu). Jine ekvalizery se sice chvastaji superfunkcemi, ale jsou take pouze pro prehravani hudby.

Nevedel byste nekdo jestli je to vubec mozne, pripadne jak by se tohle dalo vymyslet?

x125
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Lenovo A7000

Re: Ekvalizer pro hovory?

Příspěvek od x125 » čtv 25. srp 2011 22:37:38

Ahoj,
verze 2.3 přináší podporu ekvalizéru. Sice není obsažen v základní SW výbavě, ale na Marketu se dá stáhnou (zdarma umí jen jeden vlastní ekvalizér, ovšem to by mělo stačit). Toto nastavení se podle nápovědy na začátku používá na globální výstup, takže na jakýkoliv zvuk produkovaný telefonem.

Program vyžaduje CM 7.0.2 a vyšší, jinak nefunguje správně.
Lepší dumbphohe v kapse, než smartphone v servisu.
Pokud se mě na něco zeptáte, nečekejte odpověď ihned. Na fóru ani mailu, kam mi chodí upozornění, nebývám zas tak často.

acter
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Nexus S

Re: Ekvalizer pro hovory?

Příspěvek od acter » pát 26. srp 2011 7:33:38

Co jsem vypozoroval, tak DSPEq z Cyanu neni na hovory, pouze na audio/video...

Odpovědět

Zpět na „Android OS“