Android OSSD KO, jak znovu nahrát aplikace přesunuté na SD?

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
x125
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Lenovo A7000

SD KO, jak znovu nahrát aplikace přesunuté na SD?

Příspěvek od x125 » pát 26. srp 2011 13:24:57

Ahoj,
havarovala mi karta a musel jsem ji zformátovat (všechna data pryč) a teď se mi přesunuté aplikace sice zobrazují v Nastavení > Aplikace > Správa aplikací, ale spustit samozřejmě nejdou. V Marketu se mezi mými aplikacemi neukazují. Neznáte způsob, jak je hromadně znovu doinstalovat? Mně napadá jen AppBrain a tam je zaškrtat ručně. Jenže z některých názvů se dost těžko odvozuje, co to bylo zač. (Vím, pokud nevím, co je to za aplikaci, tak jsem ji asi nepotřeboval, jenže zákon schválnosti říká, že si na ni vzpomenu, až ji budu potřebovat a nebude možnost ji nainstaovat.)

Ještě dodám, že jak jsou ty divné názvy com.cosi.cosi... Stačí v prohlížeči jít na adresu https://market.android.com/details?id=com.cosi.cosi a dostanu se na stránku aplikace v Marketu. Jenže sranda je, že tyhle dlouhé názvy se mi nevejdou na obrazovku a zobrazení na šířku jaksi v nastavení nemám podporované.
Lepší dumbphohe v kapse, než smartphone v servisu.
Pokud se mě na něco zeptáte, nečekejte odpověď ihned. Na fóru ani mailu, kam mi chodí upozornění, nebývám zas tak často.

Odpovědět

Zpět na „Android OS“