Android OSAndroid Locale - nastavení polohy

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
SevaCZE

Android Locale - nastavení polohy

Příspěvek od SevaCZE » stř 05. srp 2009 22:10:32

Ahoj, mám HTC Magic a v nastavení polohy (locale) není možnost Czech. Mám tam pouze United Kingdom a Germany. Je to normální? :-)




Uživatelský avatar

nFiX
Droid
Příspěvky: 1496
Registrován: sob 21. bře 2009 23:53:24
Reputace: 1

Re: Android Locale - nastavení polohy

Příspěvek od nFiX » stř 05. srp 2009 22:14:42

A telefon máš od českého operátora?


ATonda
Stálý androiďák
Příspěvky: 66
Registrován: ned 30. led 2011 16:23:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy note 3
Rom: Zatím původní :-)

Re: Android Locale - nastavení polohy

Příspěvek od ATonda » stř 02. bře 2011 17:32:05

Ahoj, nechci zakládat nové vlákno a tak pokračuji ve starém.
Jak prosím, nastavím v Locale polohu mimo vyznačený "kruh" - pokud opustím polohu, vykoná se ta a ta funkce. Pokud jsem uvnitř, tak se deaktivuje. Příklad na který to chci použít:
Pojedu autem a budu cca 50Km od domu, tak se mi zapne navigace. A při cestě zpět se mi zase 50km před domovem vypne.
Děkuji
WM je mrtev, ať žije Android!!!

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12651
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Android Locale - nastavení polohy

Příspěvek od ramon.dexter » stř 02. bře 2011 18:17:06

No, na to si musíš stáhnout program Locale, android to defaultně neumí.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


ATonda
Stálý androiďák
Příspěvky: 66
Registrován: ned 30. led 2011 16:23:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy note 3
Rom: Zatím původní :-)

Re: Android Locale - nastavení polohy

Příspěvek od ATonda » stř 02. bře 2011 18:38:24

Ale já jsem psal, že mám Locále :-) Jenom nevím jak to nastavit :-(
WM je mrtev, ať žije Android!!!


Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12651
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Android Locale - nastavení polohy

Příspěvek od ramon.dexter » stř 02. bře 2011 18:55:26

Pokud tam není někde možnost spustit app třetí strany, neumí to.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


ATonda
Stálý androiďák
Příspěvky: 66
Registrován: ned 30. led 2011 16:23:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy note 3
Rom: Zatím původní :-)

Re: Android Locale - nastavení polohy

Příspěvek od ATonda » stř 02. bře 2011 19:19:17

Mám app třetí strany, která spouští app. Já jenom potřebuji vědět, jak "změním" funkci "V" a "MIMO" oblast - outside/inside.
PODMÍNKA - POLOHA nabízí jenom V "KRUHU", já potřebuji "mimo" kruh.
"Kruh" si mohu zvětšit, ale stále bude podmínka splněna, když "vstoupím" do "kruhu" a ne když ho opustím.
WM je mrtev, ať žije Android!!!

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12651
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Android Locale - nastavení polohy

Příspěvek od ramon.dexter » stř 02. bře 2011 19:22:44

Hele, já fakt nevím. Prostě zkoušej všechny možnosti. Mě je jenom divný, proč by to ta aplikace neuměla. Navíc, co jsem tak dřív zkoušel, umí to jak "když vjedeš do oblasti" tak i "když opustíš oblast".
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


ATonda
Stálý androiďák
Příspěvky: 66
Registrován: ned 30. led 2011 16:23:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy note 3
Rom: Zatím původní :-)

Re: Android Locale - nastavení polohy

Příspěvek od ATonda » stř 02. bře 2011 20:01:30

app Locale je skvělá, i pluginy jsou dle potřeby k sehnání, ale takovou "prkotinu" jsem nenašel. Plugin - Cell umí dle BTSky vykonat povel a tam si mohu nastavit, zda jsem v, nebo mimo BTSku (y). Ale BTSka má dosah několik set metrů a tak je pro mojí potřebu nevhodná. V nejhorším případě si uložím ručně BTSky 50Km od domova v blízkosti silnice, kde bych mohl asi projíždět. Naštěstí mám jenom dva až tři směry. Vesměs nájezd na dálnici a cesta do vnirozemí :-)
WM je mrtev, ať žije Android!!!

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12651
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: Android Locale - nastavení polohy

Příspěvek od ramon.dexter » stř 02. bře 2011 20:11:10

Pánové, přiznejte si, je opravdu nepřekonatelnej problém tu navigaci ručně zapnout? Jako to co popisujete je situace, která nastane cca jednou za uherák. A potom opravdu není problém tu navigaci zapnout ručně. Jako nevnucuju vám svůj názor, jenom bych byl rád abyste se nad tím zamysleli. Lidi mají dost často naprosto nesmyslný požadavky, a tohle mi připadá jako jeden z nich.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


ATonda
Stálý androiďák
Příspěvky: 66
Registrován: ned 30. led 2011 16:23:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy note 3
Rom: Zatím původní :-)

Re: Android Locale - nastavení polohy

Příspěvek od ATonda » stř 02. bře 2011 20:34:01

Ale na druhou stranu je to "machrovinka" :DD sice je to blbost a máš pravdu, že si povel mohu vykonat sám, ale za tu srandu to stojí. Ono se ve výsledku nejedná, jenom o navigaci, ale o mnoho dalších funkcí, které já nepotřebuji, ale někdo jiný ano.
WM je mrtev, ať žije Android!!!

Uživatelský avatar

dufko
Droid
Příspěvky: 2984
Registrován: pát 11. lis 2011 22:24:33
Reputace: 60
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi9
Mobil 2 / ROM: xiaomi mi note 3
Tablet: teclast t10
Bydliště: Bratislava

Re: Android Locale - nastavení polohy

Příspěvek od dufko » ned 04. bře 2012 23:47:01

ramon.dexter píše:Pánové, přiznejte si, je opravdu nepřekonatelnej problém tu navigaci ručně zapnout? Jako to co popisujete je situace, která nastane cca jednou za uherák. A potom opravdu není problém tu navigaci zapnout ručně. Jako nevnucuju vám svůj názor, jenom bych byl rád abyste se nad tím zamysleli. Lidi mají dost často naprosto nesmyslný požadavky, a tohle mi připadá jako jeden z nich.
navigaciu nepustam rucne, ale cez pripojene BT sluchatko :)
bud dam hlasovy povel sygic alebo waze, podla toho aku navigaciu chcem pustit

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti