Android OSVazny problem - nemozem volat

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Nas
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Samsung Spica

Vazny problem - nemozem volat

Příspěvek od Nas » sob 10. zář 2011 18:48:03

Ahoj, mam nasledujuci problem:
mam mob. tel. Samsung spica s androidom 2.1. Hocikto sa mi dovola v pohode ale ja nikomu :( Stale ak niekomu zavolam po cca 3 sekundach mi napise "podmienene presmerovanie hovorov je zapnute", objavi sa cervena obrazovka a hovor sa sam ukonci. Netusim, v com to moze byt. Pred obnovenim nastaveni sa radsej spytam ci by to neslo inak. Dakujem velmi pekne

ludekbrno
Terminátor
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Vazny problem - nemozem volat

Příspěvek od ludekbrno » sob 10. zář 2011 19:04:54

Nejdříve bych určitě vytáhl SIM kartu a strčil ji do jiného telefonu. Jsem si skoro jistý, že to je nějaké blokování hovoru nebo něco nastavené u operátora. Teprve pokud v jiném telefonu ze tvé karty volat půjde, zkusil bych obnovu nastavení.
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.

Autor tohoto vlákna
Nas
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Samsung Spica

Příspěvek od Nas » sob 10. zář 2011 19:08:17

Skusal som povipinat presmerovanie hovorov, restart telefonu a k blokovaniu hovorou som sa nedostal - neviem heslo (ani 1234, 0000, 1111 to nie je). Skusil som aj dat kartu do ineho mobilu - tam mi to slo ako ma..

ludekbrno
Terminátor
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Příspěvek od ludekbrno » ned 11. zář 2011 11:13:16

Tak potom jestli nenajdeš konkrétní položku, nezbude nic jiného, než komplet obnova továrního nastavení.
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.

sethxp
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Omate TrueSmart Watch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sethxp » ned 11. zář 2011 13:33:38

Nemas jeste nahodou nejakou predpotopni kartu s kreditem od o2 ?
Existovaly totiz verze sim ktere mely kredit v sobe misto na ustredne a nove telefony z nich nedokazali ten kredit odecitat tak se hovor vzdy automaticky ukoncil.
http://www.seth.cz/ - odblokování , S-OFF , servis
Odblokování, SW, oprava brick přes JTAG, záchrana dat ze všech MTK = i mrtvých, odblokování gesta, pinu... bez ztráty dat, odstranění Google reset FRP ochrany..

Odpovědět

Zpět na „Android OS“