Android OSplynulost g1

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
paul
Stálý androiďák
Příspěvky: 159
Registrován: úte 07. črc 2009 17:33:33
Reputace: 0

plynulost g1

Příspěvek od paul » úte 11. srp 2009 9:28:37

lidičky je normalní ze pri programech napr. gameboid jse mi sekaj hry a kazdej jak mu to jde paradne nebo kdyz listuju seznam(telefoní) tak to treba taky cuka je to normalní?? nebo stim neco je uz jsem delal i vipe.......mam taskkiller a tim ukoncuju aplikace(kdyz jse neukoncej sami) ,plocha puvodní ,no root, operacní pamet volna 24mb....... :help: :help: :help:




Uživatelský avatar

chytil123
Androiďák!
Příspěvky: 632
Registrován: stř 13. kvě 2009 17:52:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus S

Re: plynulost g1

Příspěvek od chytil123 » úte 11. srp 2009 9:34:21

Zkousel jsi nataktovat cpu ? pres aplikaci SetCPU
Nexus S / Nexus 7

Uživatelský avatar

cryingfreeman
Droid
Příspěvky: 3068
Registrován: úte 10. úno 2009 23:31:13
Reputace: 1

Re: plynulost g1

Příspěvek od cryingfreeman » úte 11. srp 2009 9:39:15

Nema root
Samsung GALAXY prvý na Slovensku , 8G internal memory, 16 gb micro SDHC card, t-mobile web´n walk 3 giga

Samsung Galaxy Tab 8.9 P7300 32 GB 3G

twitter: @cryingfreeeman

Uživatelský avatar

chytil123
Androiďák!
Příspěvky: 632
Registrován: stř 13. kvě 2009 17:52:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus S

Re: plynulost g1

Příspěvek od chytil123 » úte 11. srp 2009 9:44:28

Tak jestli ti jdou normalni hry tak bych to neresil. A hry v gameboid je podle me je jasny ze nepujdou uplne plynule vsechny, je to prece jenom emulator. To je jak kdyby ses divil ze ti nejedou plynule ty java predelavky.
Nexus S / Nexus 7


Autor tohoto vlákna
paul
Stálý androiďák
Příspěvky: 159
Registrován: úte 07. črc 2009 17:33:33
Reputace: 0

Re: plynulost g1

Příspěvek od paul » úte 11. srp 2009 9:48:39

nejde o hry ale i tel. seznam se obcas kouse....a treba i jewellust i kolikrat prehravac pripada mi jak kdyby to ten procesor nestihal......vsechny aplikace hnedka ukoncuju


Uživatelský avatar

chytil123
Androiďák!
Příspěvky: 632
Registrován: stř 13. kvě 2009 17:52:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus S

Re: plynulost g1

Příspěvek od chytil123 » úte 11. srp 2009 9:51:28

taky se mi to obcas trhne, ale to nejede nikomu plynule...natoz tem co tam maj plno blbinek co ty bez rootu urco nemas...
Nexus S / Nexus 7


Autor tohoto vlákna
paul
Stálý androiďák
Příspěvky: 159
Registrován: úte 07. črc 2009 17:33:33
Reputace: 0

Re: plynulost g1

Příspěvek od paul » úte 11. srp 2009 9:54:39

root nemam a mam tam asi 4 hry ten emulator a pak nakí veci jako na email navigaci a par apk na provoz tel

Uživatelský avatar

chytil123
Androiďák!
Příspěvky: 632
Registrován: stř 13. kvě 2009 17:52:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus S

Re: plynulost g1

Příspěvek od chytil123 » úte 11. srp 2009 10:00:13

nevim no, ja mam spoustu aplikaci co mi bezi furt v pozadi, hodne widgetu a tak, a jediny co se mi obcas stane je ze pri navratu na plochu se mi nekdy ikony obevi treba za 5sekund...
Nexus S / Nexus 7

Uživatelský avatar

nFiX
Droid
Příspěvky: 1496
Registrován: sob 21. bře 2009 23:53:24
Reputace: 1

Re: plynulost g1

Příspěvek od nFiX » úte 11. srp 2009 10:05:47

Celkem normál u původ.romky ;) taky se mi to stávalo.. jinak teď mám root (hero rom), spl na rozšíření paměti, mám nainstalované appz atd. a mám volné 74mb :DD vše jede naprosto vpohodě


Jaros.mil
Stálý androiďák
Příspěvky: 65
Registrován: čtv 16. dub 2009 8:31:27
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak
Twitter: Jarosmil
Bydliště: Chudobín
Kontaktovat uživatele:

Re: plynulost g1

Příspěvek od Jaros.mil » úte 11. srp 2009 10:23:44

No musím říct, že se mi to stává taky..... blbne to trhá se to .... občas mi to blbne i při telefonování což je na prd (třeba nejde vysunout číselník) .... od jisté doby si dělám pořádek v telefonu, všechno nepotřebný odinstaluju a taky ukončuju aplikace co běží na pozadí..... určitě by ti taky pomohlo obnovit nastavení.... tzn. všechno smazat a začít na novo v čistým.....

jinak to nFix:
[spoiler]Už sem se rozhodl na pevno ..... asi je potřeba obnovit stroj .....
po sice to bude kratší lhůta než obvykle ale co už....
Šel bych taky do hera..... ale nevím pořád váhám dřív sem byl zvyklý jen na SW klávesnici, obecně nesnáším vysouvačky, ale klapačka stylu G1 mi vyhovuje a na HW QWERTY sem si neuvěřitelně zvykl ..... Spíš čekám až bude něco zase s klávesnicí[/spoiler]
.:. Dell Streak .:. T-mobile .:.


Autor tohoto vlákna
paul
Stálý androiďák
Příspěvky: 159
Registrován: úte 07. črc 2009 17:33:33
Reputace: 0

Re: plynulost g1

Příspěvek od paul » úte 11. srp 2009 10:29:23

Jaros.mil píše:No musím říct, že se mi to stává taky..... blbne to trhá se to .... občas mi to blbne i při telefonování což je na prd (třeba nejde vysunout číselník) .... od jisté doby si dělám pořádek v telefonu, všechno nepotřebný odinstaluju a taky ukončuju aplikace co běží na pozadí..... určitě by ti taky pomohlo obnovit nastavení.... tzn. všechno smazat a začít na novo v čistým.....

jinak to nFix:
[spoiler]Už sem se rozhodl na pevno ..... asi je potřeba obnovit stroj .....
po sice to bude kratší lhůta než obvykle ale co už....
Šel bych taky do hera..... ale nevím pořád váhám dřív sem byl zvyklý jen na SW klávesnici, obecně nesnáším vysouvačky, ale klapačka stylu G1 mi vyhovuje a na HW QWERTY sem si neuvěřitelně zvykl ..... Spíš čekám až bude něco zase s klávesnicí[/spoiler]
skousel jsem udelat vipe a furt trhaní

Uživatelský avatar

P1azer
Droid
Příspěvky: 1277
Registrován: sob 30. kvě 2009 23:05:31
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: 1+8 Pro
Tablet: Galaxy tab S5e LTE

Re: plynulost g1

Příspěvek od P1azer » úte 11. srp 2009 10:58:51

Ještě zkuste naistallovat Advanced Task Manager a budete mít spuštěné aplikace pod kontrolou a případně nepoužíváné killnout.

Uživatelský avatar

cryingfreeman
Droid
Příspěvky: 3068
Registrován: úte 10. úno 2009 23:31:13
Reputace: 1

Re: plynulost g1

Příspěvek od cryingfreeman » úte 11. srp 2009 11:04:54

Pokial viem bez rootu nekillne
Samsung GALAXY prvý na Slovensku , 8G internal memory, 16 gb micro SDHC card, t-mobile web´n walk 3 giga

Samsung Galaxy Tab 8.9 P7300 32 GB 3G

twitter: @cryingfreeeman


Autor tohoto vlákna
paul
Stálý androiďák
Příspěvky: 159
Registrován: úte 07. črc 2009 17:33:33
Reputace: 0

Re: plynulost g1

Příspěvek od paul » úte 11. srp 2009 11:05:27

od toho mam taskkiller

Uživatelský avatar

cryingfreeman
Droid
Příspěvky: 3068
Registrován: úte 10. úno 2009 23:31:13
Reputace: 1

Re: plynulost g1

Příspěvek od cryingfreeman » úte 11. srp 2009 11:17:37

Skus este Close everything
Samsung GALAXY prvý na Slovensku , 8G internal memory, 16 gb micro SDHC card, t-mobile web´n walk 3 giga

Samsung Galaxy Tab 8.9 P7300 32 GB 3G

twitter: @cryingfreeeman

Uživatelský avatar

3miki3
Robot
Příspěvky: 849
Registrován: ned 17. kvě 2009 18:01:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 8
Kontaktovat uživatele:

Re: plynulost g1

Příspěvek od 3miki3 » úte 11. srp 2009 13:23:18

2 cryingfreeman : nemám root a aplikaci killne :) (advanced task manager) dokonce i systemo veci jako je plocha a tak .. :)

Uživatelský avatar

cryingfreeman
Droid
Příspěvky: 3068
Registrován: úte 10. úno 2009 23:31:13
Reputace: 1

Re: plynulost g1

Příspěvek od cryingfreeman » úte 11. srp 2009 13:28:54

Hmm tak asi len na galaxy nefunguju...divna romka...
Samsung GALAXY prvý na Slovensku , 8G internal memory, 16 gb micro SDHC card, t-mobile web´n walk 3 giga

Samsung Galaxy Tab 8.9 P7300 32 GB 3G

twitter: @cryingfreeeman

Uživatelský avatar

cryingfreeman
Droid
Příspěvky: 3068
Registrován: úte 10. úno 2009 23:31:13
Reputace: 1

Re: plynulost g1

Příspěvek od cryingfreeman » stř 12. srp 2009 6:21:25

inak tento problem som mal na Galaxy, myslím, že to robili niektoré aplikácie(zdá sa mi že napr. toogle widgety :? )...tá originál romka je divná
Samsung GALAXY prvý na Slovensku , 8G internal memory, 16 gb micro SDHC card, t-mobile web´n walk 3 giga

Samsung Galaxy Tab 8.9 P7300 32 GB 3G

twitter: @cryingfreeeman

Uživatelský avatar

ledo
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: stř 19. srp 2009 18:03:09
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Moto G 16GB
Kontaktovat uživatele:

Re: plynulost g1

Příspěvek od ledo » ned 30. srp 2009 17:51:31

P1azer píše:Ještě zkuste naistallovat Advanced Task Manager a budete mít spuštěné aplikace pod kontrolou a případně nepoužíváné killnout.
Jediný co mě vadí u Advanced Task Manageru je, že nevidim aktuální % zatížení CPU podle aplikací jako je to ve windows ( správce procesů ). Jediný co jsem našel je NetMeter, který sice udává zatižení CPU podle app ale není to v reálném čase ale až po 30 sec :( nevíte někdo jestli něco takového existuje v reálném čase?
Nexus 7 32GB - WiFi 2012, [ANDROID] [5.0.2] - aktuální, Motorola Moto G 16GB, [ANDROID] [4.4.4] - aktuální
Samsung Galaxy S2, [ANDROID] [4.1.2] - sloužil dobře 2 roky
HTC Desire, [ANDROID] [2.2] (Froyo) - sloužil asi 2 roky a potom kámošovi další 2 roky
HTC G1 - Můj první Androidfoun :) nyní ho mám jako záložní nesmrtelný mobil.

Uživatelský avatar

Case
Kyborg
Příspěvky: 4103
Registrován: pát 31. črc 2009 20:46:42
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Vodafone 845 - ZTE Blade - Samsung Galaxy S
Bydliště: Edge of the world
Kontaktovat uživatele:

Re: plynulost g1

Příspěvek od Case » ned 30. srp 2009 17:58:02

System Monitor IMHO ukazuje vytížení procesoru vcelku v reálném čase (ale nefungoval mi z nějakého důvodu s Open Home, jen s defaultním Home).

Uživatelský avatar

ledo
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: stř 19. srp 2009 18:03:09
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Moto G 16GB
Kontaktovat uživatele:

Re: plynulost g1

Příspěvek od ledo » ned 30. srp 2009 22:43:11

Dík, ale spíš mi jde o minotorování CPU ne celkem ale podle jednotlivých app ..hledám hledám a pořád nemůžu najít :( asi časem
Nexus 7 32GB - WiFi 2012, [ANDROID] [5.0.2] - aktuální, Motorola Moto G 16GB, [ANDROID] [4.4.4] - aktuální
Samsung Galaxy S2, [ANDROID] [4.1.2] - sloužil dobře 2 roky
HTC Desire, [ANDROID] [2.2] (Froyo) - sloužil asi 2 roky a potom kámošovi další 2 roky
HTC G1 - Můj první Androidfoun :) nyní ho mám jako záložní nesmrtelný mobil.

Uživatelský avatar

stealthx
Androiďák!
Příspěvky: 523
Registrován: stř 19. lis 2008 21:40:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xperia RAY

Re: plynulost g1

Příspěvek od stealthx » úte 01. zář 2009 9:42:50

| Xperia RAY | LauncherPro | Android 4.0.4 | DiceBall |

Uživatelský avatar

ledo
Nové Androidě
Příspěvky: 35
Registrován: stř 19. srp 2009 18:03:09
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Moto G 16GB
Kontaktovat uživatele:

Re: plynulost g1

Příspěvek od ledo » sob 05. zář 2009 14:35:21

Real-time monitorování %CPU pro jednotlivé aplikace je zabudován přímo v ASTRO file manageru (menu/tools/Process Manager) jj kdo hledá najde ;-)
Nexus 7 32GB - WiFi 2012, [ANDROID] [5.0.2] - aktuální, Motorola Moto G 16GB, [ANDROID] [4.4.4] - aktuální
Samsung Galaxy S2, [ANDROID] [4.1.2] - sloužil dobře 2 roky
HTC Desire, [ANDROID] [2.2] (Froyo) - sloužil asi 2 roky a potom kámošovi další 2 roky
HTC G1 - Můj první Androidfoun :) nyní ho mám jako záložní nesmrtelný mobil.

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host