Android OSPři volbě vyzváněcího tónu nenabízí všechny skladby

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
guttata
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S21 Ultra 5g

Při volbě vyzváněcího tónu nenabízí všechny skladby

Příspěvek od guttata » úte 20. zář 2011 11:44:07

Skladby pro vyzváněcí tóny mám umístěné tak, že na kartě, ve složce Media - Audio mám podsložky Alarms, Notifications a Ringtones. Myslím, že tohle je správně. Ale přesto, když chci vybrat vyzváněcí tón, nenabídne mi to všechny skladby. Asi bych si toho ani nevšiml, protože jich je spousta, ale zrovna tu jednu, kterou chci to nenabídne. Tenhle problém se týká situace, kdy vybírám tón pro konkrétního člověka, nebo takový ten "hlavní" vyzváněcí tón telefonu. Pro tóny skupin používám app. Contacts Group a tam je vše v pořádku. Nabídne to všechny skladby, ty které jsou ve výše zmíněné složce dokonce 3x, ty předinstalované zvuky 1x. Z toho laicky soudím, že Contacts Group načítá jednak z úložiště předinstalovaných zvuků a jednak ze všech 3 podsložek Alarms, Notifications a Ringtones, zatímco při výběru tónu mimo CG systém načítá z úložiště předinstalovaných zvuků a pak ještě odněkud ale nezobrazí všechno, co je v Ringtones a spol. Můžete mi někdo poradit? Díky.
Samsung Galaxy S21 Ultra 5g

Autor tohoto vlákna
guttata
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S21 Ultra 5g

Re: Při volbě vyzváněcího tónu nenabízí všechny skladby

Příspěvek od guttata » úte 20. zář 2011 12:15:41

Tak ještě upravená informace: i při volbě tónu v tom Contacts Group, i když to nabízí mraky zvuků, tak zrovna tuhle jednu skladbu to nenabídne. Koukal jsem na vlastnosti souboru (té skladby), ale žádný rozdíl oproti jiné, kterou to nabízí jsem nenašel...
Nainstaloval jsem Rings Extended, pomocí něj jsem kýženou skladbu ke kontaktu úspěšně přidal, ale stejně by mě zajímalo, čím to je... Navíc Rings Extended funguje v kontaktech a skupinách, ale v generálním nastavení zvuků telefonu ne. Tam zůstal původní systém a původní nekompletní nabídka. Nevím proč, čekal jsem, že RE bude fungovat v jakékoliv situaci, kdy budu vybírat nějaký zvuk...
Samsung Galaxy S21 Ultra 5g

Odpovědět

Zpět na „Android OS“