Android OSPomoc!

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
svejk.jh
Nové Androidě

Pomoc!

Příspěvek od svejk.jh » pát 23. zář 2011 17:36:50

Ahoj jsem zde nový a prosím o pomoc s instalací Androida na Htc HD2. Vrátil se mi úspěšně z reklamace displeje a předtím jsem tam musel dát origo winmobile. Teď bych tam chtěl nainstalovat nějakýho novýho adroida. Nechápu vysvětlování o partition sd karty apod. Prosím může mi někdo normálně napsat postup nebo dát odkaz jak nainstalovat NAND nebo SD rom nebo ROM Zip. Díky moc. Švejk :help:

ludekbrno
Terminátor
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Pomoc!

Příspěvek od ludekbrno » pát 23. zář 2011 17:52:37

Pokud tomu vůbec nerozumíš, jakože ne, tak se do toho nepouštěj nebo půjdeš za chvíli reklamovat znovu, tentokrát úplně mrtvý telefon :-) Pokud nejsi totální počítačový analfabet, tak si to tady dokážeš najít sám, řeší se to pořád kolem dokola. Pokud si postup nedokážeš najít, určitě by se ti to ani nepodařilo udělat.
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.

Autor tohoto vlákna
svejk.jh
Nové Androidě

Příspěvek od svejk.jh » sob 24. zář 2011 7:59:25

Děkuji za názor a skutečně peprnou radu. Nic se reklamovat nebude. Dělám počítače už 10let, jen mi šlo o to abych to měl rychle nainstalované. Jinak samozřemě trochu času googlování a je to OK. Android 2.3.5 NexusHD2-Gingerbread V3.0 NAND :lol:

ludekbrno
Terminátor
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Příspěvek od ludekbrno » sob 24. zář 2011 11:36:41

No vidíš :-) Není to tak složité a je to tady popsáno mockrát.
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.

Odpovědět

Zpět na „Android OS“