Android OSproces com.android.launcher necakane skoncil

Zamčeno

Autor tohoto vlákna
csantibo
Nové Androidě
Tablet: superpad 3

proces com.android.launcher necakane skoncil

Příspěvek od csantibo » pát 23. zář 2011 20:38:06

Mam takyto tablet.CPU 1G SuperPad3 10.2" ARM11 Android 2.2 512MB GPS
Par dni vsetko fungovalo ok. Postahoval som neake somariny z marketu a zrazu mi to zacalo vyhadzovat taketo hlasky:
proces com.eoemobile.market necakane skoncil
proces com.android.email...
proces com.google.process.gapps...
proces com.google.android.gm...
proces com.android.providers.gapps...
...calendar...
...launcher...
Tak som vosiel do nastaveni a skusil som ho dat do tovarenskeho nastavenia. Po restarte uz iba tieto hlasky vidim a uz sa neviem nikam dostat kedze vlastne nenabehne ziadny proces.Nema to mini usb takze sa do tabletu nedostanem ani cez PC.V podstate som v koncoch. Ako preinstalujem romku.Nefunguju tu ziadne klavesove skratky ako v normalnom linuxe. Alt+f1 ma sice prehodi do terminalu ale ziadny prikaz sa neda napisat.Je to hluche jak moja babka.
Mohol som stiahnut neakku aplikaciu ktora mi toto zrobila? Viem ze som sa hral s neakym kresliacim programom ktory som skusal,ked mi to zacalo blbnut, a cital som niekde ze v markete vraj bolo tusim 22 programov ktore mali v sebe skodlivy kod, a museli ich odtial stiahnut. Ale kto mi poradi co teraz?Je to samozrejme neznackovy cinsky tablet. Poprosim len odpovede ktore by mi pomohli a nie take ze nekupuj cinske smejdy a pod...
vdaka

MrEdDy
Robot
Typ mobilu / ROM: Nemám stálý model
Twitter: http://twitter.com/MrEdDy23
Kontaktovat uživatele:

Re: proces com.android.launcher necakane skoncil

Příspěvek od MrEdDy » pát 23. zář 2011 21:50:21

No,já si ale rejpnu - stačilo to napsat jen jednou :)

Pokud ti všechno padá a ukončuje se,máš velký problém se SW.
To že to způsobila nějaká app sama od sebe je víceméně blbost,musel jsi to něčím rozladit.
Jestli tovární nastavení nepomohlo,bude nejspíš nutné přehrát "ROM" a to musíš pohledat jestli není nějaké fórum přímo to ten tablet nebo jestli někde nepíšou co a jak o přehrání SW na tvůj tablet.
Tlačítko hledat není jen na okrasu!
Když vím ,poradím ,ale ať má dotaz hlavu a patu ..
ZÁLOHA není jen slovo!

Zamčeno

Zpět na „Android OS“