Android OSHTC Incredible s cz

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
patros3
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: pát 30. zář 2011 23:12:38
Reputace: 0

HTC Incredible s cz

Příspěvek od patros3 » pát 30. zář 2011 23:17:36

Zdravim... Asi budu za ultra debila, ale musim se zeptat... Dnes jsem si pořídil nový HTC Incredible S, kde bylo vše česky tak jsem si tak brouzdal no a po jednom osudném stisknutí na ikonku v nastavení jsem si restartoval mobil do původního stavu... Tudíž je vše v angličitně nemohu si nastavit Cz lokalizaci maximálně tak datový pásmo +1 a tim to knčí... Jakým způsobem si to mohu vrátit do stavu, ve ktrém to bylo když, jsem si ho doma po 1. nastartoval děkuji.... :geek:





Autor tohoto vlákna
patros3
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: pát 30. zář 2011 23:12:38
Reputace: 0

Re: HTC Incredible s cz

Příspěvek od patros3 » pát 30. zář 2011 23:48:43

jinak pardon asi nevhodné téma v dané složce

Uživatelský avatar

radarcz1
Stálý androiďák
Příspěvky: 223
Registrován: stř 09. úno 2011 19:37:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: n80

Re: HTC Incredible s cz

Příspěvek od radarcz1 » sob 01. říj 2011 0:15:00

patros3 píše:jinak pardon asi nevhodné téma v dané složce
A pokusil jsi se podívat po nastarování founu do nastavení jazyka?Je to ikona kouzelný klobouk!Podle mě by jsi tam měl mít CZ v seznamu jestli jsi ovšem koupil verzy pro Evropu :-)


Autor tohoto vlákna
patros3
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: pát 30. zář 2011 23:12:38
Reputace: 0

Re: HTC Incredible s cz

Příspěvek od patros3 » sob 01. říj 2011 0:17:27

radarcz1 píše:
patros3 píše:jinak pardon asi nevhodné téma v dané složce
A pokusil jsi se podívat po nastarování founu do nastavení jazyka?Je to ikona kouzelný klobouk!Podle mě by jsi tam měl mít CZ v seznamu jestli jsi ovšem koupil verzy pro Evropu :-)
Zkoušel jsem je tam asi 7 druhů angličtiny( thajsko, indoneise atd.) a potom 3 nějaký čínský... :oops:

Uživatelský avatar

radarcz1
Stálý androiďák
Příspěvky: 223
Registrován: stř 09. úno 2011 19:37:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: n80

Re: HTC Incredible s cz

Příspěvek od radarcz1 » sob 01. říj 2011 0:22:46

No jasný tak,že máš čínu :-(
Potom jediná rada zajdi na market a tam si stáhni MoreLocale 2 :-)
Asi 90% by jsi měl mít češtinu :-)



Autor tohoto vlákna
patros3
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: pát 30. zář 2011 23:12:38
Reputace: 0

Re: HTC Incredible s cz

Příspěvek od patros3 » sob 01. říj 2011 0:24:12

Ok tak díky :) a potom to teda bude to samý jako když jsem ho dostal po 1. do ruky ? :)

Uživatelský avatar

radarcz1
Stálý androiďák
Příspěvky: 223
Registrován: stř 09. úno 2011 19:37:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: n80

Re: HTC Incredible s cz

Příspěvek od radarcz1 » sob 01. říj 2011 0:29:48

patros3 píše:Ok tak díky :) a potom to teda bude to samý jako když jsem ho dostal po 1. do ruky ? :)
Je to překlad.Nevím kdo ti ho prodával.Zeptej se jeho kde ho koupil :-)


Autor tohoto vlákna
patros3
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: pát 30. zář 2011 23:12:38
Reputace: 0

Re: HTC Incredible s cz

Příspěvek od patros3 » sob 01. říj 2011 0:33:16

Ok je to překlad... Ale vrátí se do původního stavu i CZ lokalizace ?? Nebo je nějakej způsob přes rom, root nebo nebo cokoliv jinýho vrátit to prostě a jednoduše zpět?

Uživatelský avatar

radarcz1
Stálý androiďák
Příspěvky: 223
Registrován: stř 09. úno 2011 19:37:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: n80

Re: HTC Incredible s cz

Příspěvek od radarcz1 » sob 01. říj 2011 0:43:49

patros3 píše:Ok je to překlad... Ale vrátí se do původního stavu i CZ lokalizace ?? Nebo je nějakej způsob přes rom, root nebo nebo cokoliv jinýho vrátit to prostě a jednoduše zpět?
Jestli jsi už na facebooku tak tam zadej HTC Fans Cz/Sk
A tam zadej tvůj dotaz.Jsou tam přímo kluci kteří dělají na pobočce HTC.Ty už ti poradí,ale tuším,že ti napíšou aby jsi to poslal někam :-) (Reklamace atd..)

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti