Android OShtc chacha - vykricnik na displeji

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
meggiePP
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: ned 02. říj 2011 21:04:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: htc chacha

htc chacha - vykricnik na displeji

Příspěvek od meggiePP » ned 02. říj 2011 21:15:39

dobry den, prosim o radu, pomoc. mam zakupeny htc chacha asi 2 mesiace, a zrazu sa mi na displeji zobrazil vykricnik v modrom stvorci, a neviem co s nim. je tam stale, pricom spravy nemam plne, ani pamat neni plna. Neviete mi niekto poradit, ako sa ho mam zbavit???? dakujem vopred za odpovede




Uživatelský avatar

radarcz1
Stálý androiďák
Příspěvky: 223
Registrován: stř 09. úno 2011 19:37:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: n80

Re: htc chacha - vykricnik na displeji

Příspěvek od radarcz1 » ned 02. říj 2011 21:19:14

meggiePP píše:dobry den, prosim o radu, pomoc. mam zakupeny htc chacha asi 2 mesiace, a zrazu sa mi na displeji zobrazil vykricnik v modrom stvorci, a neviem co s nim. je tam stale, pricom spravy nemam plne, ani pamat neni plna. Neviete mi niekto poradit, ako sa ho mam zbavit???? dakujem vopred za odpovede
Nevím to na 100% ale podívej se jestli nemáš plnou SIM Kartu sms


Autor tohoto vlákna
meggiePP
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: ned 02. říj 2011 21:04:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: htc chacha

Re: htc chacha - vykricnik na displeji

Příspěvek od meggiePP » ned 02. říj 2011 21:29:35

na sim-ke nemam ziadne spravy

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12651
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: htc chacha - vykricnik na displeji

Příspěvek od ramon.dexter » ned 02. říj 2011 21:32:23

Ten vykřičník se ti zobrazuje jak? Na úplně černým displeji, nebo v notifikační liště, nebo kde?
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Uživatelský avatar

Wotan
Droid
Příspěvky: 1845
Registrován: sob 06. lis 2010 12:27:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy NEXUS
Tablet: Nexus 7
Rom: SLIMbean (GN aj N7)
Bydliště: Račištorf
Kontaktovat uživatele:

Re: htc chacha - vykricnik na displeji

Příspěvek od Wotan » ned 02. říj 2011 21:47:17

Mozno to je nemiestna otazka ale pozeral si manual tam by si mal mat popisane co ktora ikona znamena....



Autor tohoto vlákna
meggiePP
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: ned 02. říj 2011 21:04:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: htc chacha

Re: htc chacha - vykricnik na displeji

Příspěvek od meggiePP » pon 03. říj 2011 8:14:58

samozrejme že som si prelistovala celú príručku, a nič som nenašla, preto som sa obratila tu.
a ten výkričnik je na displeji , v lavom hornom rohu v modrom štvorci, to je jedno ci som na hlavnej obrazovke, alebo v menu, ci pisem spravy alebo hram hry, nikdy sa nepresuva ani nemizne, stale na tom jednom mieste


Jam3ss
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: pát 13. kvě 2011 0:14:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Z3 compact
Mobil 2 / ROM: Nokia N97 32GB
Rom: Lollipop 5.0.1

Re: htc chacha - vykricnik na displeji

Příspěvek od Jam3ss » úte 04. říj 2011 12:06:42

Zkus to vyfotit a ukázat..

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12651
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: htc chacha - vykricnik na displeji

Příspěvek od ramon.dexter » úte 04. říj 2011 12:12:49

Tak tohle není v pořádku, asi nějaký systémový hlášení. Zkus restartovat, pokud nepomůže > hard reset, pokud nepomůže>reklamace.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)


Autor tohoto vlákna
meggiePP
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: ned 02. říj 2011 21:04:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: htc chacha

Re: htc chacha - vykricnik na displeji

Příspěvek od meggiePP » úte 04. říj 2011 15:04:15

som restartovala a zmizlo to, len ktovie dokedy :D

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12651
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 46
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi 9/stock ROM
Tablet: huawei mediapad 8.3 - stock
Bydliště: Kozolupy

Re: htc chacha - vykricnik na displeji

Příspěvek od ramon.dexter » úte 04. říj 2011 15:18:52

Navždycky. To bylo nejspíš způsobený nějakým špatným bootem. Btw, pro tebe by to mělo být ponaučení, že v případdě nějakých problémů jako první zkoušej restart (a další postup jak jsem psal), ono to totiž drtivou většinu potíží vyřeší.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti