Android OSfoto v kontaktech

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
xpirates
Nové Androidě

foto v kontaktech

Příspěvek od xpirates » úte 18. srp 2009 10:16:07

jake rozliseni pouzivate u fotek v kontaktech? v telefonim seznamu :down vzdycky vypadaji dobre, ale pri prichozim hovoru se foto, nebo obrazek volajiciho zobrazi v hroznym rozliseni, predpokladam, ze to ma asi co delat se synchronizaci kontaktu s gmailem, nebo nevim...?
mám HTC DESIRE Z

mach4
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: foto v kontaktech

Příspěvek od mach4 » úte 18. srp 2009 11:34:48

Nikde jsem velikost těchto fotek nenastavova, snad se ani nastavit nedá
Frčíme na novinkách ze Světa Androida :palec: Přidejte se k nám na SvetAndroida.cz :palec: vše přehledně na jednom místě ----------> Aktualizováno každý den

Pulcik
Nové Androidě

Příspěvek od Pulcik » úte 18. srp 2009 11:43:15

Předpokládám, že máš na mysli HTC Hero. Mám totiž ten samý problém. V kontaktech je obrázek v pořádku (bude to tím, že je malý a defekty nejsou vidět), ale při volání je obrázek větší a nevypadá nejlépe. Už jsem zkoušel spoustu rozlišení, ale ještě jsem nepřišel na žádné co by bylo v pořádku. Zajímavé je, že pokud k danému kontaktu obrázek rovnou vyfotím (nebudu ho vkládat), je obrázek u hovoru o dost lepší. Co mě ale nejvíce zaráží, je to, že na reklamním videu jsou obrázky dokonalé.
No jo, reklama.
Existuje tedy nějaké korektní rozlišení, nobo nějaká finta?

nFiX
Droid

Příspěvek od nFiX » úte 18. srp 2009 12:45:51

Oba máte Hero, nebo pouze Romku z HERA? přemýšlím, že to může dělat romka, kde může být větší komprese, protože mi to taky dělá, ale to je celkem blbost... zrovna včera jsem nahazoval fota na google contacts z PC ve vysoké kvalitě a je to celkem stejné pořád...

Autor tohoto vlákna
xpirates
Nové Androidě

Příspěvek od xpirates » úte 18. srp 2009 21:16:47

ne mam HERO, ne romku na G1...

myslel jsem, ze je to stejny na vsech android telefonech...ne, ze je to jenom problem Hera..ale co s tim nevim

proste me prijde, ze se ten malej obrazek z kontaktu pri volani jen roztahne a kvalita je hrozna
mám HTC DESIRE Z

mach4
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mach4 » stř 19. srp 2009 20:28:31

Včera sem si u jednoho kontaktu nechal pomocí spojením kontaktu s Facebookem nahrát fotku z facebooku a při volání je v perfektní kvalitě
Frčíme na novinkách ze Světa Androida :palec: Přidejte se k nám na SvetAndroida.cz :palec: vše přehledně na jednom místě ----------> Aktualizováno každý den

Autor tohoto vlákna
xpirates
Nové Androidě

Příspěvek od xpirates » stř 19. srp 2009 20:39:51

tak a ted babo rad :D
mám HTC DESIRE Z

Pulcik
Nové Androidě

Příspěvek od Pulcik » stř 19. srp 2009 20:42:17

Mám teorii.
Když jsem dnes dával fotku v Hi-res ke kontaktu přes Google contacts, tak mi to nabídlo oříznout, a po oříznutí mám v kontaktu danou fotku ale zase ve špatné kvalitě. Možná bude problém na této straně. Pokud tedy vložím fotku v mobilu, automaticky jí Hero zkomprimuje na velikost ve které ukládá Google aby byla zachována vzájemná kompatibilita. Facebook to takto vyřeší tím, že fotka na Facebooku je v Hi-res a tak Hero přiřadí fotku rovnou v lepší kvalitě jelikož zde není kompatibilita nutná, zde si to danou fotku jen stáhne, zatímco na Google jí to uploadne.
Toť má teorie, zda je správná to nevím.

Odpovědět

Zpět na „Android OS“