Android OSDotaz ke správě aplikací

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
pershin
Nové Androidě

Dotaz ke správě aplikací

Příspěvek od pershin » stř 19. srp 2009 23:03:41

Jako úplný nováček bych měl dotaz: Ve správě aplikací jsou : Checkin servise ; com.htc ; DRM Protected content ; Customization settings ; Customizations setup - u kterých lze vymazat pamět.
Pokud bych to udělal ,znamená to že ztratím veškerá nastavení telefonu včetně nainstalovaných aplikací , rozložení ploch atd? 2. vadí mi ,že nemám měsíční přehled o odchozích hovorech ,proto jsem naistaloval Call meter, ale ten nejde nulovat. Nedalo by se to řešit právě vymázáním paměti výše uvedených aplikací, nebo jedné z nich? Nebo je snad jiné řešení. 3. Pokud bych chtěl pokustonovat , lze zazálohovat celý telefon včetně ploch ,nastavení ,aplikací atd. ? Poradíte nějakou běžně dostupnou aplikaci ,nebo postup jak na to? Díky za každou radu

Autor tohoto vlákna
pershin
Nové Androidě

Re: Dotaz ke správě aplikací

Příspěvek od pershin » úte 25. srp 2009 19:45:13

Takže si odpovím sám a možná to bude užitečná informace i pro druhé. Mezipaměti aplikací které které jdou vymazat jsem vymazal a nic se nestalo, nastavení zůstala zachována.
Ke sledování odchozích hovoru: Nainstaloval jsem Call meter,ale ten sám o sobě nedokáže náhled resetovat na 0. Ale jak jsem tak zkoumal kam si ta aplikace šahá všiml jsem si že si bere info z telefonu z " Hovory" . Tak mě napadlo ,že uskutečněné hovory vymažu a rázem byl resetován i Call meter ,takže se dají alespon nějak odchozí minuty měsíčně hlídat.

Odpovědět

Zpět na „Android OS“