Android OSKontakty na Gmail.

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
hixidy
Nové Androidě

Kontakty na Gmail.

Příspěvek od hixidy » úte 18. říj 2011 6:51:31

Zdarec všetci.

Mam taky problem.Podarilo sa mi hodiť kontakty na Gmail.Urobil som si tam nejaké zmeny,proste poriadok a nie všetko sa mi prejavilo v telefóne. Napríklad som premazal nepotrebné a v mobile mi ostali aj pri zapnutej synchronizácii.Mám SonyEricsson Xperia X10 a operačný 2.3. Dá sa mi nejak pomôcť? :help:

smajlo
Robot
Typ mobilu / ROM: OnePlus 3T

Re: Kontakty na Gmail.

Příspěvek od smajlo » úte 18. říj 2011 6:59:12

Vyvolaj synchronizaciu uctu manualne, mozno tam mas nastavene, nech sa to synchronizuje raz za tyzden, preto sa ti zmeny neprejavili okamzite.

Autor tohoto vlákna
hixidy
Nové Androidě

Příspěvek od hixidy » úte 18. říj 2011 7:02:42

Ne ne....to som samozrejme skúsil.Proste mi to nekomunikuje alebo mi urobí len niektoré zmeny.

cyphill
Robot
Typ mobilu / ROM: HTC 10
Rom: nougat, stock, root

Příspěvek od cyphill » úte 18. říj 2011 8:12:43

A máš v kontaktech zobrazený pouze synchronizovaný Google účet?
Máš zapnutou automatickou synchronizaci a zaškrtuté kontakty v nastavení?
Chceš-li poděkovat, klikni na palec!

prcko
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: SGS 2 nexus s

Příspěvek od prcko » úte 18. říj 2011 8:25:36

Kontakty ktore sa ti neaktualizovali nemas nahodou nahrane v telefone?

Luk141888
Nové Androidě

Příspěvek od Luk141888 » úte 18. říj 2011 9:21:26

1.volby--nastavení-Účty a synchronizace--zafajfkovat Data na pozadí a Automaticky synchronizovat, ve správě účtů by měl být vídět tvůj gmail účet
2.kontakty--volby--Spojit s google - tímto spojíš všechny kontakty s google účtem
3.kontakty--volby--Synchronizovat kontakty - tímto spustíš ruční synchro, příště už by mělo běžet ok.

Pokud nepomůže a nebude to šlapat, pak je potřeba:
4.menu--nastavení--aplikace--správa aplikací--Vše--Úložiště kontaktů-Vymazat data-tím vymažeš z mobilu všechny kontakty a měly by se ti hned začít natahovat zpět z Gmail účtu. Před tímto krokem ale doporučuji kontakty radši zazálohovat třeba přes kies...

Autor tohoto vlákna
hixidy
Nové Androidě

Příspěvek od hixidy » úte 18. říj 2011 14:58:06

No ono je to tak ze ked zmenim udaj na Gmaili tak sa mi v mobile nezmeni.Vyberem ten kontakt v mobile,dam upravit a ukaze mi dve karty.Na jednej je upraveny kontakt z Gmailu a na druhej je ten co je v mobile.No v zozname mi ukazuje ten co je v mobile.Pripada mi to ako keby som mal cisla aj na simkarte aj v pamati a ukazuje mi oba.No toto je na Gmaili a v mobile.Neda sa niekde vypnut nacitavanie kontaktov z mobilu?Urobil som si zalohu z cisel na kartu.vsetky som zmazal ze si ich aktualizujem z Gmailu a budu take ako chcem ja.No ked som ich zmazal tak som zmazal aj tie z Gmailu.Nerozumiem tomu a viem ze to bude len nejaka blbost kedze sa to tu nikde neriesi.CHcem si urobit poriadok v kontaktoch,k prezivkam priradit mena,k menam cisla a emaili a lachsie sa to vsetko robi na Gmaili ako na rucaka v mobile.....:(

prcko
Androiďák!

Příspěvek od prcko » úte 18. říj 2011 15:35:01

Skus v kontaktoch dat nastavenia a vo volbe zobrazit daj iba gmail

Autor tohoto vlákna
hixidy
Nové Androidě

Příspěvek od hixidy » úte 18. říj 2011 17:41:39

Akurat idem pisať ze som to nasiel.....a čitam že "prcko" to sem dal.Ano.Len xperia to mala zašite troška. :-) diky všetkým.Inak ako zistím či sú kontakty v mobile a Gmail rovnake???To už len kozmeticka vec...:-)

cyphill
Robot

Příspěvek od cyphill » úte 18. říj 2011 17:47:27

Nestarej se o to, co máš uloženo v paměti mobilu. Resp. nejlepší by bylo aby jsi smazal vše kromě kontaktů z Google účtu, ale to nedělej nebo si omylem smažeš vše, jak to vidím...

Měj zobrazené pouze kontakty ze synchronizovaného Google účtu, resp. Gmailu a všechny nové kontakty ukládej pouze jako synchronizované s Gmailem. A pro jistotu můžeš občas zálohovat na kartu.

A pokud jsi připojenej k netu tak synchronizace probíhá automaticky, během několika sekund je vše vždy synchronizováno. Pokud ne, je tomu třeba někdy pomoct ručně z nastavení účtů.

Autor tohoto vlákna
hixidy
Nové Androidě

Příspěvek od hixidy » úte 18. říj 2011 17:52:26

dobre,to sa mi aj podarilo vymazat vsetko ale na Gmaili sa daju obnavit kontakty aj den dozadu takze to nevadi ked sa to aj nepodari. A samozrejme ze to mam aj na karte.Takze som isteny. Diky za info.

CougarJohn
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Vodafone Smart Ultra 6

Příspěvek od CougarJohn » stř 19. říj 2011 17:56:20

Zdravim, vcera jsem menil romku z GingerYoshi na FroyoByLaszlo a dnes jsem zjistil ze ackoliv vse funguje, nesynchronizuji se kontakty...Kdyz se je pokousim synchronizovat rucne, chvili se tvari ze pracuje, pak problikne nejaka hlaska sorry kterou ani nestacim precist a to je vse...Netusite nekdo kde je zakopany pudl? Jen doufam ze zas nebudu muset vse wipeovat a znovu fleshnout romku...Uz me to nejak nebavi...
Samsung Galaxy Express 2 ,ZTE Blade 2,v zaloze G1 white, root, radio 2.22.28.25, spl 1.33.0013d, rom FroyoByLaszlo

prcko
Androiďák!

Příspěvek od prcko » stř 19. říj 2011 19:28:40

Asi problem v rom flashni inu

CougarJohn
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Vodafone Smart Ultra 6

Příspěvek od CougarJohn » stř 19. říj 2011 20:23:00

No zkusil jsem komplet wipe,super wipe, znovu flashnout tuhle romku a uz aspon vim co to pise pod tim sorry : The application Google service frameworks (process com.google.process.gapps) has stopped unexpectedly.Please try again. Zkouseni again pochopitelne nejde... Jakou jinou romku (Froyo, Gingerbread uz nechci) mam zkusit?
Samsung Galaxy Express 2 ,ZTE Blade 2,v zaloze G1 white, root, radio 2.22.28.25, spl 1.33.0013d, rom FroyoByLaszlo

cyphill
Robot

Příspěvek od cyphill » stř 19. říj 2011 22:24:21

Tvé otázky jsou zcela mimo téma, takže si buď založ nové a nebo raději lépe hledej, více zkoušej a čti. A minimálně si najdi co znamená "Froyo" a "Gingerbread". Poradím Ti, že v tom chyba není.

novzelhoty
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S2

Příspěvek od novzelhoty » čtv 20. říj 2011 23:43:33

Zdravim!
Mel jsem podobne problemy, vyresil jsem to pomoci pgm "MyPhoneExplorer".
Jdou pres nej nastavit vsechny Android telefony, a kdyz se nedas odradit zpravou, ze synchronizaci pres Google neodoporucuje, bude vsechno behat jako na dratku.
Nevim proc mi tady nejde ceska klavesnice, tak se omlouvam.
Nov

hackerw
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: SGSIV
Rom: Stock

Příspěvek od hackerw » pon 24. říj 2011 12:02:39

Zdravím,
zajímalo by mě pokud mám dvě android zařízení registrované na jeden google účet, jak je to potom se synchronizaci?
Může to dělat paseku? Synchronizaci mám pro jistotu deaktivovanou. Děkuji
... ° SE W910i ° LG Arena ° Samsung Omnia PRO ° Samsung Galaxy SII ° Samsung Galaxy SIII

cyphill
Robot

Příspěvek od cyphill » pon 24. říj 2011 12:14:30

Pokud jde o kontakty a kalendář, tak není žádný důvod proč by to dělalo paseku. Vše budeš mít synchronizované pěkně v obou zařízení. Naopak, toto je jedna z věcí, kde je synchronizace velmi dobře využita.

loqan
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Nexus S
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od loqan » pon 24. říj 2011 12:52:56

Četl jsem jen dotaz, tak nevím, zda jste to už vyřešili....každopádně jsem měl stejný problém, kdy se mi synchronizovalo jen pár kontaktů (po tom co jsem na PC dělal "pořádek" v kontaktech - stačilo jen počkat ;D
Jenom dvě věci smrdí jako ryba.... a jedna je RYBA! :D :D

Odpovědět

Zpět na „Android OS“