Android OSMotorola Milestone 3 s čínským androidem

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
MichalBilek
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: sob 22. říj 2011 6:25:59
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Milestone 3

Motorola Milestone 3 s čínským androidem

Příspěvek od MichalBilek » sob 22. říj 2011 6:39:00

Dobrý den,
včera jsem se vrátil z Číny s Motorolou Milestone 3 (v US nazývanou DROID 3).
Jsem zvyklý na plnohodnotné klávesnice - proto. A nikde jinde jsem jej koupit nemohl.
Je odblokovaný, funguje vše. Má však čínskou verzi androidu (Gingerbread)
Přestože jazyk jsem nastavil na AJ, potřebuji tam nějak dostat jiný android, který by nebyl tak orientován na Čínu. Nebudu popisovat všechny "vychytávky" spojené s rozsypaným čajem, ale dovedete si to asi představit.
A teď to hlavní.
Je to můj první telefon s Androidem. A jsem "totally beginer"
Kamarád, který má už 3.tel a ANDR. mi řekl - kup si Milestone 3 a nebudeš litovat.
Mám Milestone 3 a jsem nešťastný z Čínského androidu.
JAK TO MÁM DOSTAT PRYČ A DOSTAT TAM NĚCO ČESKÉHO?????!!!!
Plaese, HELP me, asap!. Moc děkuji




Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22774
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 267
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: Motorola Milestone 3 s čínským androidem

Příspěvek od LivArt » sob 22. říj 2011 8:34:35

Určitě to není nějaká čínská kopie??

Jestli ne, tak http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1196
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Autor tohoto vlákna
MichalBilek
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: sob 22. říj 2011 6:25:59
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Milestone 3

Re: Motorola Milestone 3 s čínským androidem

Příspěvek od MichalBilek » sob 22. říj 2011 9:29:56

Koupil jsem ho primo v Motorole shopu. Tak by to orig. byt mel.
V tom odkazu je hodne pododkazu. Kterys mel na mysli?

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22774
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 267
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: Motorola Milestone 3 s čínským androidem

Příspěvek od LivArt » sob 22. říj 2011 9:40:40

lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Autor tohoto vlákna
MichalBilek
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: sob 22. říj 2011 6:25:59
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Milestone 3

Re: Motorola Milestone 3 s čínským androidem

Příspěvek od MichalBilek » sob 22. říj 2011 10:39:28

Diky za duveru. Jen jeste dotaz. Co nejhorsiho se muze stat, pokud se do toho pusti takovy zacatecnik jako ja?



Autor tohoto vlákna
MichalBilek
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: sob 22. říj 2011 6:25:59
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Milestone 3

Re: Motorola Milestone 3 s čínským androidem

Příspěvek od MichalBilek » sob 22. říj 2011 11:36:52

Takže jsem se do toho pustil.
Začal jsem prvním odkazem.
Výsledek posílám v příloze.
Moje verze Androidu je 2.3.5 - ale program popisuje pro verzi 2.3.4.
Co teď? Mohu nějak pokračovat?
Přílohy
Vystrizek.zip
(89.25 KiB) Staženo 22 x

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22774
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 267
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: Motorola Milestone 3 s čínským androidem

Příspěvek od LivArt » sob 22. říj 2011 11:42:45

řekl bych že ne, něco je špatně... Ovladače odtamtud jsi instaloval?

taky záleží na verzi windows, jaký máš v pc.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Autor tohoto vlákna
MichalBilek
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: sob 22. říj 2011 6:25:59
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Milestone 3

Re: Motorola Milestone 3 s čínským androidem

Příspěvek od MichalBilek » sob 22. říj 2011 11:53:13

Mám Win 7 (64bit).
Postup:
1) Instaloval jsem ovladače 64bit pro Win 7 a Vista a WS2000
2) Stáhl jsem Zip file a zkopíroval vše do extra složky.
3) V telefonu jsem aktivoval USB Debuging
4) Spustil jsem aplikaci Petes Mot.RootTools
5) V ní jsem kliknul na Root My Phone

Každopádně moc děkuji. Napadá tě něco ještě?

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22774
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 267
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: Motorola Milestone 3 s čínským androidem

Příspěvek od LivArt » sob 22. říj 2011 12:41:18

tak to musíš počkat na někoho, kdo motorolu má rootoval...
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti