Android OSZačátečnice-Android Market

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Christee5
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: LG
Tablet: MP824

Začátečnice-Android Market

Příspěvek od Christee5 » čtv 27. říj 2011 20:43:00

Mám tablet MP824.Na googlu jsem zaregistrovaná . Market mám stáhlý v tabletu,ale nemůžu připojit zařízení.Když kliknu v menu na Market píše mi to Chcete-li pokračovat, musíte do zařízení přidat účet.Chcete to udělat nyní? Dám Ano a najede mi Přidat účet Exchange Účet Exchange můžete nakonfigurovat v několika různých krocích pak se mě tázají na e-mail tak dám Kika.Sujanova@gmail.com a heslo ******** a pak na zaškrknutí Ve výchozím nastavení odesílat e-maily z tohoto účtu tak to nezatrhávám dám Další a tam nastává problém ptají se na Doména/Uživatelské jméno tak tam dám gmail.com \Kika.Sujanova pak Heslo ******** a pak Server imap.gmail.com a pak tam je na zatrhnutí Použít zabezpečené připojení(SSL) tak to zatrhnu ale to druhé už ne Přijímat všechny certifikáty protokolu SSL a pak tam je úplně dole jenom androidc259148960 tak dám Další a pak to píše Kontrola nastavení serveru příchozí pošty...vyhledává to a pak se ukáže Nastavení nelze dokončit Nelze otevřít připojení k serveru.A tudíž nemám přidaný účet.Nedostanu se na market nic. :cry: Dělám něco špatně?Nebo přes toto se mi to i tak nepřipojí?Ale když dám v menu nastavení a pak účty a synchronizace tak tam mám jenom ty dvě na zatrhnutí a jsou zatrhlý a jinak tam je spravovat účet ale nic tam není žádný google a atd. takže i tak musím dát přidat účet... a je to zase to stejný :(
Naposledy upravil(a) Christee5 dne pát 28. říj 2011 11:23:05, celkem upraveno 1 x.

Jarous1
Droid
Typ mobilu / ROM: Honor 8 Premium, FRD-L19 8.0.0.521(C432)
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Mi A1, Pie 10.0.9.0.PDHMIXM
Tablet: ASUS ZenPad 3s 10 LTE, Nougat WW_5.4.6

Re: Začátečnice-Android Market

Příspěvek od Jarous1 » čtv 27. říj 2011 21:30:42

Zásadní problém vidím v tom, že tohle nemá vůbec nic společného s Exchange, přesto se tímto snažíš nastavit připojení k Exch serveru, přesněji řečeno k poštovnímu serveru ;) Což předpokládám, že doma asi jentak nemáš...
Není tam na výběr ještě něco jiného ?
Normální nastavení pro Google totiž chce jenom jenom přihlašovací jméno a heslo. Další parametry jako doménu, SSL apod. k tomu potřeba nejsou a ani se to na ně neptá.

Tablet MP824 mi vůbec nic neříká, takže konkrétní přesnou radu, bohužel, dát nemohu...
Naposledy upravil(a) Jarous1 dne čtv 27. říj 2011 22:13:46, celkem upraveno 1 x.

locomachine
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Lenovo Phab Plus
Tablet: Lenovo N300
Rom: stock Android 4.4.2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od locomachine » čtv 27. říj 2011 22:05:48

Jen pro jistotu, nějaké připojení na net máš, wifi, nebo tak? Pokud jo tak jdi do Nastavení - Účty a synchronizace - Přidat účet - gmail
Lenovo Phab Plus, stock 5.0.2

Autor tohoto vlákna
Christee5
Nové Androidě

Příspěvek od Christee5 » čtv 27. říj 2011 23:31:18

Jarous1:aha no právěže není vůbec nic to mi tam automaticky naskočí tady toto :help:
locomachine:jj mám wifi no přes to jsem to taky zkoušela ale když dám přidat účet tak tam není nic na výběr a hodí mě to hned na vyplnění mailu a hesla a atd...

locomachine
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Lenovo Phab Plus
Tablet: Lenovo N300
Rom: stock Android 4.4.2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od locomachine » pát 28. říj 2011 4:32:10

Tohle nepomůže?
Domain\ Username : (user)@gmail.com
Password : (password)
Server : m.google.com
Podle mně máš asi hlavní chybu v servru, správně je m.google.com. Budeš z toho tabletu odesílat mejli tak ten účet klidně zaškrtni. A pak už jen vyzkoušej vyplnit celý mejl xxx.xxx@gmail.com nebo jen to xxx.xxx Vzpomínám si že jsem tohle řešil na wm. Princip by měl být stejný. Věř, že podobný problém už někdo řešil a vyřešil. Já napsal do gůglu "nastavení gmailu na android tabletu" a vyskočila toho spousta. :)
P.S. Kvůli vlastní bezpečnosti si z příspěvku odstraň svou gmail adresu. :) Nikdy nevíš kdo to tady čte.
Lenovo Phab Plus, stock 5.0.2

Autor tohoto vlákna
Christee5
Nové Androidě

Příspěvek od Christee5 » pát 28. říj 2011 11:22:00

locomachine:Děkuji moc ano byla chyba v serveru ;) tímto uzavírám TÉMA

Odpovědět

Zpět na „Android OS“