Android OSZměna google účtu

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Wordfish
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: HTC Desire Z

Změna google účtu

Příspěvek od Wordfish » pon 31. říj 2011 12:29:16

Ahoj,
doufám, že už se to tady neřešilo, kdyžtak mě odkažte do patřičných mezí, ale mám docela problém.
Před nedávnem jsem si zakládal nový google account, který jsem si samozřejmě na nastavil jako default a spároval ho na webu se všemi službami a starý smazal.
Nedošlo mi ale, že v mém HTC Desire Z nastane asi problém, protože teď mi telefon při synchronizaci píše, vcelku logicky, že se nemůže přihlásit na starý účet. Existuje nějaká možnost, jak přepnout svůj nový účet jako default? Nebo alespoň smazat ten starý a začít používat ten nový? Při pokusu o smazání mi to píše, že je účet už používán nějakými aplikacemi a nelze jeji vymazat :-( Docela rád bych se vyhnul hard resetu...
Doufám, že jsem se vyjádřil srozumitelně a děkuju předem za pomoc.

Wordfish

ramon.dexter
Moderátor
Typ mobilu / ROM: Poco x3 pro/stock ROM
Tablet: Samsung Galaxy Tab S7/stock

Re: Změna google účtu

Příspěvek od ramon.dexter » pon 31. říj 2011 13:13:57

Hard resetu es v tomhle případě prostě a jednoduše nevyhneš. Nedá se to nijak obejít.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Autor tohoto vlákna
Wordfish
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: HTC Desire Z

Příspěvek od Wordfish » čtv 03. lis 2011 13:15:46

Shit :(
Co se da delat, tak jdu shanet nejakej backup soft a jdu na to.
Diky za info

storm!!
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: HTC WILDFIRE S

Příspěvek od storm!! » pát 18. lis 2011 22:21:36

Zdravím, přidávám se k dotazu - HARDRESET znamená ? možná mi to pomůže vyřešit problém...
SITUACE:
Koupil jsem přítelkynyi HTS Wildfire S - nastavil na svůj google účet, postahoval aplikace...14 dnů si s mobilem hrál a včera jsem jí jej předal - na google má přítelkyně svůj google účet, na telefonu jsme provedli - "obnovit tovární nastavení", přehodily SIM karty, zapnuli, postupovali v nastavení a narazili jsme na problém,kdy:
a) z telefonu se bez problému stáhné jakákoliv aplikace do telefonu
b) při snaze nainstalovat z počítače aplikaci - tedy v notebooku procházení stránek marketu se u každé aplikace napíše - "k tomuto účtu není přiřazeno žádné zařízení podporující..." tzn.nedaří se nám napojit naše HTC na přitelčin účet, aby mohla stahovat aplikace...nejspíše tam je pořád nějaká návaznost na můj původní účet...
Moc děkuji za radu
PS: v telefonu nemáme nyní nic důležitého, můžeme vše smazat, zrušit apod...

Habix
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi 8
Mobil 2 / ROM: OnePlus 3

Příspěvek od Habix » pát 18. lis 2011 23:17:00

Měl jsem taky takový problém a vyřešil jsem to tak, že jsem se všude odhlásil od google účtu.
Potom se musíš první přihlásit v mobilu i na marketu a až pak v pc. Zkus a uvidíš, jestli to pomůže.
Philips Savvy -> Ericsson T10 -> Sony J5 -> SE T610 -> SE K750i -> SE W715 -> SE Xperia mini -> Sony Xperia P -> Sony Xperia Z2 -> OnePlus 3

Odpovědět

Zpět na „Android OS“